Alışveriş & Hediyeler El yapımı hediye mi daha özeldir sizin için, satın alınan mı? KimBuRuj Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Sizin için hangisi daha özel? Ev yapımı hediyeler Satın alınan hediyeler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç El yapımı hediye mi daha özeldir sizin için, satın alınan mı? Cevapla Hediye Soruları Satın Alma Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl El yapımı hediye her zaman daha özeldir benim için ya zira altında yatan manevi değer kat kat fazla. 0 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl El emeği göz nuru hediyeler maneviyat olarak daha değerli gelmiştir her zaman gözüme... 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Mesela ben yaptım. Böyle hediyeler vermeyide almayıda daha çok seviyorum. 0 0 Yorumla
Emircanla Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Mesela bir pırlantayı elle yapabilir misin? ya da otomobil hediye etmek istesen elle yapabilir misin? ya da siz küçük mü düşünüyorsunuz? 0 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 936 cevap paylaştı. Fark etmez. Hediyeyi veren kişi ve niyeti önemlidir. 1 0 Yorumla
Mesmerize_Me Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Kocaman bir sarılma yeterli, hediye beklentisinde hiç bulunmam. 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 540 cevap paylaştı. Hediyenin kendisi benim için önemlidir aslında. Fazla almadığım için sanırım. 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 302 cevap paylaştı. El yapımı daha özeldir. Ama yapaman odunlar için tercihim parfümden yana 0 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl El yapımı hediye ne olabilir ki? Satın alınan daha güzel 0 0 Yorumla
LaRosédri Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl El emeği ile yapılan hediyeleri daha çok severim. Gözümde daha değerliler. 0 0 Yorumla
uygunomer27 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Tabiki el yapımı hediye daha özeldir benim için manevi değeri vardır. 0 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl El yapımı çok kıymetlidir nazarımda. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Tarzıma göre değişir. 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pahalı olması güzel olacağı anlamına gelmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl El yapımı olması güzel olduğu anlamına gelmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önemli olan hem şık hem kullanışlı oluşu Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 422 cevap paylaştı. Ev yapımı hediyeler 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ev yapımı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
El yapımı hediye her zaman daha özeldir benim için ya zira altında yatan manevi değer kat kat fazla.
El emeği göz nuru hediyeler maneviyat olarak daha değerli gelmiştir her zaman gözüme...
Mesela ben yaptım. Böyle hediyeler vermeyide almayıda daha çok seviyorum.
Mesela bir pırlantayı elle yapabilir misin? ya da otomobil hediye etmek istesen elle yapabilir misin? ya da siz küçük mü düşünüyorsunuz?
Fark etmez. Hediyeyi veren kişi ve niyeti önemlidir.
Kocaman bir sarılma yeterli, hediye beklentisinde hiç bulunmam.
Hediyenin kendisi benim için önemlidir aslında. Fazla almadığım için sanırım.
El yapımı daha özeldir. Ama yapaman odunlar için tercihim parfümden yana
El yapımı hediye ne olabilir ki? Satın alınan daha güzel
El emeği ile yapılan hediyeleri daha çok severim. Gözümde daha değerliler.
Tabiki el yapımı hediye daha özeldir benim için manevi değeri vardır.
El yapımı çok kıymetlidir nazarımda.
Ev yapımı hediyeler
İkisi de özeldir benim için.
Önemli olan hatırlanmaktır
Tarzıma göre değişir.
Pahalı olması güzel olacağı anlamına gelmez
El yapımı olması güzel olduğu anlamına gelmez
Önemli olan hem şık hem kullanışlı oluşu
Satın alinan
sonuçta düşünüp hediye almış ya o yeter
Emek verilen sana özel şeyler tercihimdir
Ev yapımı hediyeler