Bazen elinde tek ürünü olanlara teklif etmesini bile beklemiyorum direk izin veriyorum. Bazıları da öküz gibi önüne geçmeye çalışıyor. O zaman hopp hemşerim nereye diyerek tepki gösteriyorum.
Ben de isteyen olursa veririm. Senin dediğin gibi elinde tek tük ürünler olanlara kendim dahi teklif ederim. Ama bazen tam tersi durumlar da yaşanıyor. Dün Migros markette bunun bi örneğini yaşadım hatta. Uzun bir sıra... ben ortalardaydım, tam sıra bana gelmişti ki kasiyerle de samimiyeti olan bir müşteri tam ben ürün uzatacakken kendi ürünlerini kasaya koydu. Ne sıra bekledi, ne teklif etti, ne de özür diledi. Sinirli bir şekilde bakış atmaktan başka elimden gelen bişey yoktu o an. O da umursamadı zaten. Nezaketten uzak naptığının bilincinde olmayan, zorba insanlardan nefret ediyorum. Hiç bir güzelliğe layık değiller.
Teşekkür ederim EİG için 🌸
Bir iki şey olmuştu 😂
Birinde istedi verdim, ayy öküzzz teşekkür bile etmedi. Ürününün birinide poşetine koymuştum. Nasıl sinirlendimm.
Birinde de benimkilerin önüne koymasın mı birisi. Gayet asil bir duruşla benimkini geçer misiniz dedim kasiyere tabiki geçti. Ööle baktı digerinde.
Neyse isteyene veririm tabi ki azsa elindekiler, dediğin gibi bazen istemesede verebilirim.
Yıldız tilbenin videosu geldi aklıma. Çok konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun yinede seviyorum muhabbetini dediği😂 iyi konuştum bende boş🤦
Yolarım saçlarını 😠😂
Cevap
18Cevap
Elinde az bişe var ise ve benim çoksa öne geçiririm bekletmem o kişiyi ama bende az varsa arkamda yaşlı biri var ise ona direk veririm izin sordurmam bile heryerde böyledir bende ama muzdiriplik pislik yapıyorsa vermem bana karşı nazikse bende ona karşı nazik olurum ama acelem varsa arkamdakinde tek 1 tane bişe olsa bile izin vermem
Kibarca müsade istiyorsa tabi ki veririm kıramam kimseyi.
Vermem hiç sevmem zaten beklemeyi sevmem bide sıramı hiç vermem.
Veririm... tek ürün için beni beklemesine ne gerek var bazen müsade isteyen olmasa bile arkamdakinde tek ürün varsa buyrun siz işleminizi yapın isterseniz derim
Ben istisnasız sadece küçük çocuklara sıra veririm onun haricinde acelesi yoksa kimseye sıra vermem zaten acelesi olan birini görsem sıra istemesede veririm ama oyle tek bir şey aldı diye sıra veremem
İzin isterse veriyorum. Ama bazen elimde 1 ya da 2 ürün oluyor kimse sıra vermiyor. Aşk olsun be. Hayır birde cok yavaşlar. Poşet aç parayi koy derken 2 saat geciyie
Arkamda baska biri yoksa izin veririm. Ztn genelde zamanim olur markete gittigim zmnlarda o yuzden acelem olmadigi icin anlayisli olurum. Tabi arkamda baskalari varsa once onlardan izin al derim
Veririm zor durumdaysa falan buyrun diyorum çocuğu ağlıyorsa ya da sıra beklemeye müsait bir durumda değilse vs. Ama ben vermeden önüme de geçemez yani o zmn sinir olurum
Az ürünü varsa ve iade yapmayacaksa sıramı veririm. Bi kere sıramı verdim iade yapacakmış bekledim de bekledim djejje
Tek ürün alanlara ben de sıra veriyorum, ya da çocuğu ağlayıp duran kadınlara sıra veriyorum ki çocuk oradan çabuk gitsin😕
İşim uzun sürecekse müsaade isteyen kişinin aldığı şeyler de bir iki bişeyse veririm tabiki insanlık ölmedi ya...
Musaade istemesine gerek yok zaten tekli olan 3 kisi olsun önüme gecsin diye secerim en basta onları ☺️
Aldıkları benimkinden azsa ve zamanim varsa sormadan siz ilerleyin der ve önüme geçiririm. Skinti yok
İzin veriyorum 🥺
Beni hep bu izin vermelerim yakıyor skskks
Online sipariş verince sıra derdi olmuyor inanmayan denesin 😏
Aciliyetim yoksa , rahatsız değilsem tabi ki öncelik hakkımı veririm..
elindekine bağlı tek parça ürün varsa müsade ederim
Acelesi varsa eğer yaşlıysa hastaysa yanında çocuğu varsa anca öyle müsaade veriyorum
Geçerli bi sebebi varsa olur ama arkamdakilerden de izin alsın ozaman
Tek ürün olursa tamam ama keyfiyen isterse vermem sıramı sonuçta o kadar bekliyorum bende
Vermem, hatta sırada bile beklemem " bi dakika" der paramı öder giderim
Çok ürünüm varsa, elinde bir iki parçayla bekleyene mutlaka öncelik veririm.
Acelem yoksa müsaade isteyene sıramı veriyorum, tek ürün alana da sıra veriyorum genelde
Tam da dediğin gibi olayy.. acelem de yoksa veririm sıramı
Tek bensem veririm ama en öndeyken arkada bir sürü insan varsa veremem tek benim hakkım değil çünkü
Müsaade isteyene sıramı veririm.
Önüme geçmeye çalışana ben de tepki gösteririm.
Evet veririm acelem yoksa. Ama bazısı canım yerine koyar gibi öne geçiyor bu tiplere izin vermiyorum. Geç sıranı bekle derim yüzüne yüzüne.
*sa*lak olcak canım değil jsjsj
çok gariptir * aldığı ürüne gözümün uzuyla bakarım ona göre karar veririm
Vermem uyanık oluyolar o tipler. Biz bekliyosak o da beklesin
Vala çok eşyası varsa bilemiyorum ama azsa evet veririm
Tek tük ürün varsa veriyorum
Evt eğer acil ise o kisinin durumu veririm tabi
Veririm bi derdi var demekki
O duruma göre değişir
Yaşlılara veriyorum sadece.
Az bişey alınca sıra veriyorum... 😎
Tek urunu olanlara ben de siz gecin derim
Bazen sıramı veririm.
Alacağı ürün azsa veririm sıra
Ben market kullanmıyorum
Duruma göre. Önüme atlayanlara Bi tane çakıyorum.
Elinde az ürün varsa evet
Eğer az ürünü varsa veririm
Sıramı verdim çıktım beklemeyi sevmem
Az ürünü varsa tabiki 🙂
Tabii ki sıramı veririm
eğer ağır alışveriş yaptıysam evet..
Acelesi varsaa ya da benim acelem yoksa veririm
Eger elinde tek urun varsa zaten Ben teklif ederim
Olursa sıra veriyorum
Veririm
Veririm tabii
Bana da yaparlar hos oluyor 😇