Markette sizden yardım isteyen birinin alışverişini öder misiniz?

Yardım etmeyi çok severim. Fakat yardımın yaparken de bilinçli olmak lazım. Kimsenin duygularımı sömurmesini istemem. O yüzden evvela yardım isteyen kişinin aldığı ürünlere bakarım. Temel gıda malzemeleri ise tabiki yardım yaparım. Amaa tutupta temizlik malzemesi abur cubur veya lükse kaçan ürünler de almışsa yardım etmem. O kişiden şüphe ederim. Beni mi yiyo derim. Ha aksi durumsa yardım ederin tabi. Zira yardımlaşma paylaşma dinimizce çok önemlidir.
Valla öyle bir durum olduğunda yardım ediyorum Allah rızası icin. Ne demişler iyilik et denize at balık bilmezse halik bilir. Gerçi çoğu kişinin içi b. ozuk oluyor. Kimin gerçekten yardıma ihtiyacı var kestirmek güçleşti. Ne diyelim onların vicdanına kalmış bir şey Allaha havale ediyorum sdfghjkld
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Eğer çocukla alakalı bir şey ise öderim
Tekelde şarap alıcaktım param çıkmadı başka bır şarapçı abi üstünü tamamladı. Sarapcının halınden şarapçı anlar kardesım para olmadığında tütün kolonyası ıcıyorum
Nakit vermem ama böyle yiyecek falan yardım ederim.
Süt çocuk için acil ihtiyaç yani onu öderdim. Ekmek de olabilir
hayır. ama mesela elindeki para yetersizse ve malzemeleri bırakıp çıkmaya çalışırsa durdururum
Benim başımada gelmişti ben dayanamayıp öderim kalbim boncuk benim.😅
O an durumum varsa ederim. Yoksa eğer aldıklarımı veririm
Ya yardım edeceksin ya da etmeyeceksin devamında her iki halde de yorum yapmayacaksın ben giyimine gözlerine bakardım ona göre bir karar verirdim
Para isteyenlere vermiyorum. Böyle ekmekti suydu alırım. Ve elimden geldiğince öğrencilere yardım etmeye çalıyorum
Hmmm maalesef yardım edemem etmeyi çok isterdim ama bizim de maddi durumumuz iyi değil babamın emekli maaşı neye yetecek faturalar falan derken bizi bu hale getirenler utansın!!
Tabiki öderim daa da zorda kalmış ise bizede yardım etmek düşer
Yanımda yeteri kadar para varsa ve karşımdaki hakikaten kötü durumdaysa o söylemeden bile öderim
Durumum varsa seve seve yardım ederim elimden geliyorsa daha fazlasını da yaparım
Kendi alışverişimizi ödemek için yardıma ihtiyacımız var başkasını nasıl ödeyelim Türkiye şartlarında
Evet, ödediğim oldu yaşlı teyze için.
Öderim belki gerçekten muhtaçtır
varsa yanımda tabi ki öderim
Hayır babası mıyım onun.
İyiliğin karşılığı iyilik olmadığı için, kötülük kazandığı için. Artık o saçma iyilik acıma vs işlerini bıraktım
Daha önce ödediğim olmuştu
Öderim sanırım böyle sütü, yumurtayı
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş