Black Friday'in indirim dönemine çok az kaldı! Mağazalarda gezip aklımıza koyduğumuz ürünler ve online alışveriş sitelerinde favorilere kaydettiklerimiz son zamanlarda iyice arttı. Aklımız da sepetlerimiz de doldu, indirimli alışveriş için gün sayıyoruz!İndirimleri yakalamak için tercihin online alışveriş mi yoksa mağaza mağaza gezmek mi?Herkesin alışveriş alışkanlığı farklı. Kimileri alışverişte "Gözümle görmeden almam!" derken kimileri "Hiiiç mağazaya kadar gidip yorulamam, iki tıkla alırım!" diyor. İki yöntemin de kendine göre farklı avantajları var elbette.
Sen bu konuda hangi taraftasın, indirim tarihi için online alışveriş sitelerinde nöbet tutanlardan mısın, yoksa mağaza mağaza gezip gerekirse kuyruk bekleyenlerden mi?
Bilgisayar başında nöbet tutarım, online alışveriş yaparım.
%60
Mağaza mağaza gezerim, görerek alırım.
%40
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toplam 1036 oy kullanıldı. Detaylı sonuçları gör
Anket Sonucu
İndirimleri yakalamak için tercihin online alışveriş mi yoksa mağaza mağaza gezmek mi?
Toplam 1036 oy kullanıldı
533
503
Bilgisayar başında nöbet tutarım, online alışveriş yaparım.
%60
302 Kız (57%)
319 Erkek (63%)
Mağaza mağaza gezerim, görerek alırım.
%40
231 Kız (43%)
184 Erkek (37%)
İndirimleri yakalamak için tercihin online alışveriş mi yoksa mağaza mağaza gezmek mi?
Bende biraz üşengeç bir insan olduğum için pek mağaza mağaza gezme insanı değilim. Hem mağaza ve online alışveriş arasında ciddi bir fiyat farkı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca ekstra indirimler ve kuponlar oluyor. Buda alıcı için bir avantaj bence. Benim favorim online alışveriş üzerine her zaman. Mağazalarda sıra ve kalabalık oluyor. Buda beni strese sokabiliyor.
Efendim Her İkiside Mümkün Çünkü Günümüüzn Hızına Yetişebilmek için çok yönlü olup çok yönlü hareket etmekte fayda vardır kaanaatindeyim bazen websitesinde indirimli sandığımız ürün sitede indirimli gözüküyor 310 tl den 290 a düşmüş gibi gözüküyor İstanbul mağazayı arıyorsunuz 350 deniyor internetten alabilirsiniz deniyor o websitesinden diye ucuz deniyor aynı markanın İzmir mağazasında aynı ürün 210 tl aradaki farkı İzmir mağazasına ispatladığınızda onlarda hayret edip yetkiliye soruyorlar aldığımız cevzp gayet güzel efendim konu tamamıyla mağazanın stoklarıyla alakalı harika cevap ver sırt çantasını 210 avucunu yala O MARKANIN İstanbul TORİUM MAĞAZASI YAŞASIN O MARKANIN İZMİR TEPE HİLL MAĞZASI işte bunun için HER İKİSİDE VE YAŞASIN ÇOK YÖNLÜLÜK OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM MUHABBETLE EFENİM
Mağaza mağaza gezmeyi pek sevmiyorum. AVM’lerde her şey iç içe olduğu halde gitmeye üşenip bir çok istediğim ürünü genelde online olarak sipariş ediyorum. Mağaza ve online siteler arasında karşılaştırma yapınca online olan ürünlerin daha ucuz olduğunu da gördüm. Hem sanalda daha çok seçenek var, her şeyi aynı anda görüp diğer sitelerle fiyat karşılaştırması da yapabiliyorum. Bu sebepten online alışverişler her daim tercihimdir. Mağazalarda ise dışarıda başka işlerim var ise onları hallederken öyle bir bakarım vitrinlere. Onun dışında beni hiç cezbetmiyor.
Dışarı çıkıp alışveriş yapmayı hiç sevmiyorum. Mağaza mağaza dolaşıp, kabinlerde çürümek eskilerde kalması gereken bir şey bence. İnternetten gelen şey eğer idare eder bir şeyse ''şurası olmadı, daha iyisini başka yerde bulurum'' diye 1 kumaş parçası için kendimi germiyorum, onu kabulleniyorum. :D Hayat kısa! Mağaza gezip, kabinlerde çürümek için çok gencim. :D
Mağaza mağaza gezmek beni aşırı geriyor. Hele bu pandemi sonrası hepten geriliyorum. İnsanlar üst üste. Kıyafetler her yerde. Aradığın parçayı mağazada bulmak imkansız. Hem mağazaların internete özel ekstra indirimleri oluyor. Orantısız vücut yapınız yoksa internet alışverişi o yüzden en mantıklısı.
Trendyol bu yüzden güzel adamlar esnafıda düşünerek iş yaptılar her mağazanın onlinesı kesin trendyolda vardır mesela kargocusu bile kendi çapında adamlar yaptı yani öyle mağaza dolaşmaya pek gerek yok artık gezen de ekstra esnaf için artık.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı.
Ofkors onlayn.. Ama Kasım indirimleri bizde hep palavra oluyor. Bu ay zaten fiyatları iyice sisirdiler. Kasımda indirip yaptık diyip millete gazlamaya çalışırlar.
Ben indirimlere hep gec kaliyorum. Online alsiveris yapiyorum indirim basladigi an beni begendigim urunler bitiyor o yuzden indirim falan beklemem onceden aliyorum ne alacaksam
Mağazadan alışverişin yeri ayrı, online ın ayrı benim için:) Özellikle kırılacak ürünleri online almamaya özen gösteriyorum, kargo sistemi korkunç ne yazık ki. Pandemiyle online a daha çok yöneldim.
Çoğunlukla internet üzerinden alışveriş yapıyorum son birkaç yıldır, gerekirse mağazada ürünü kontrol edip bedenini deneyip internetten satın alıyorum.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 375 cevap paylaştı.
Genellikle internetten alışveriş yapıyorum zaman kaybı olmuyor mağaza mağaza gidip ürün seçmeyi sevmiyorum internetten aldığım ürün olmadığı zaman geri iade edebiliyorum yani sıkıntı yaşamıyorum
Bu indirim günlerinde telefonlarda ciddi bir indirim oluyor mu acep
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben online insamıym ya mağazada gezerken tansiyonum falan düşüyor resmen. Önceden bu kadar yaygın değilken online daha iyiydi ama onunda esprisi kalmadı
Online alışverişte fiyatları karşılaştırmak daha kolay. Yalnız bir dezaavantajı var her firma için söylemiyorum bazen vaat ettikleri ile gönderdikleri birbirini tutmuyor.
Aslinda alisverisi genel olarak sevmem, denemeyi falan. Fakat cok iyi magazalara ugradigimda internette ki kapmayadan bile daha uyguna en kalitelisini buluyorum , bende ki duruma cevremdekiler sans diyor ama bilemedim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiçbiri değil. Kapital sistemin oyunlarına kanmıyorum. Ben onların her belirlediği vakitlerde, güya indirimlerle güdebilecekleri bir koyun değilim. Ayrıca bizim Cumamız kara değil, mübarektir.
İkisinin de iyi ve kötü yanları var. Online da mankende güzel duruyor eve gelince çok kötü bişey çıkıyor. Mağaza mağaza gezmekte yorucu zor ne biliyim alışverişin hiç tadı yok gibi