Alışverişlerinizi internetten mi yoksa mağazadan mı yapmayı tercih edersiniz? 🛍️

Ben online alışverişi daha çok seviyorum kargo açmak keyifli
Alışverişlerinizi internetten mi yoksa mağazadan mı yapmayı tercih edersiniz? 🛍️

Ben online alışverişi daha çok seviyorum kargo açmak keyifli
Durumuna gore degisiyor. Kitaplarımı veya bir ev esyası (halı hurcu, süpürge ve bilumum teknolojik alet aparatlari ve parcalaeı, kaplar vs vs) gibi seylerde internetten aliyorum, kiyqfet gibi seylerde kalip farki cok bariz belli. Acikcasi cogu yerde buyuk beden bulamiyorsun ve kaliplari kucuk tuttuklarindan defacto ve lcw veya diger magazalardan oversize vs bakiyorum hep
Mağaza mağaza gezerek alışveriş yapanlardanım ben. Çok nadiren online alışveriş yaparım. İlla ki görüp dokunacağım alacağım şeye. İçime sinmiyor diğer türlü.
Ben direk arkadaslarimin üstünden aliyorum ya da telefonunu vs
Cevap
17Cevap
Ben keyfime göre yapıyorum sdjsdjk bazen üşeniyorum online yapayım derim. bazen de gidip alıyorum fark etmez
Daha çok mağazadan alıyorum ama online alışverişsiz de yapamam
Mağaza mağaza gezmeyi pek sevmediğim için genelde online tercihim oluyor
Online ama hiç istediğim gibi gelmiyor elinde kalanları ya da defolu gönderiyorlar
Mağaza daha çok görmem lazım ama mağaza kültürü kalmadı insanlarda talan ediyolar 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Genelde mağaza. Ama aradığım şeyleri bulamayınca netten toplar geçerim.
Alacağım ürüne göre değişiyor olsa da genelde online alışverişi tercih ediyorum..
ayakkabı için gidiyorum numarasını tam anlamak için onun haricinde internette daha çeşitli oluyor genelde daha iyi o anlamda
Mağazaya gidip bakarak deneyerek almak
Online daha çok seviyorum alıştimda
Mağzaya giderim görerek ve deneyip almak en iyisi
Mağazadan alışveriş yapıyorum.
Online alışveriş genelde.
Genelde online
Alacağım ürüne göre değişir
Genelde online ama magazaya da gideriz
Her ikiside ama en çok online💗💗
Mağaza imkanım varsa öncelik mağaza
Görerek almayı tercih ediyorum
Mağazaya gitmeyi tercih ederim