Yakın arkadaşımın doğum günü ve ne alacağım konusunda kararsızım. Hediye olarak kripto para alsam mutlu olur mu?
Not: Kendisi bu işleri çok seviyor.
Not: Kendisi bu işleri çok seviyor.
Arkadaşınız coin iseven birisi ise coin'e çok düşkünse sürekli coin'i takip ediyorsa en sevdiği yeşil dolar yeşili ise parayı gördüğü zaman böyle gözlerinde kocaman kocaman kalpciklee gözlerinden böyle fışkırıyorsa gözleri böyle parım parım parlıyorsa kesinlikle coin almalısınız çok mutlu olacaktır, havalara uçacaktır evi 7 kere tur atıp tavaf edecektir sizi öpücüklere boğacaktır. Kanı size ısınıacaktır sizi böyle bağrına basıp sımsıkı sarılmak isteyecektir. Şahsen bana birisi böyle bir hediye alsa ben çok mutlu olurum hayatımda kitaptan sonra aldığım en güzel hediye olur yani. Kendimden yola çıkarak söylüyorum Hatta şimdiden alacağınız arkadaşınız için çok mutlu oldum onun adına Yani şimdiden çok sevindim.
Cevap
39Cevap
Arkadaşın olabilirim sjdjfjdk
Olur seviyorsa al. İban yolla güzelim ben seçmeyi beceremem al istediği diye de mesaj at
bence gayet güzel düşünce. ama nasıl olcak bizlere de öğret:D fiziki olarak mı sanalmı olcak. tercihim fiziki. ama o imkan var mı. güvenilirmi belki bende alırım birine. ama fiyatı kac tl.
Git 1 kilo bakır al bitcloin şeklinde kalıp al döktür içine ortalama 5-6 tane çıkar sonra götür hediye et yalnız götürmeden önce Bi güzel zımpara yaptırıp cilalat ve 2-3 gün beklet öyle ver
Eğer bu işlerle ilgileniyorsa bence çok mantıklı
Birçok kişi dalgaya vurmuş. Boş ver onları
Kesinlikle mutlu olur cunku bu isleri seviyor ve ilgileniyor diyorsun. Hem de degeri ilerde artacak bir hediye almis olursun.
Bi bitcoin olmuş 570.450,56(okuyamadım o kadar zengin değilim) bu devirde bitcoin alınmaz aga dlelzmsösö
Bana taboo coin aldı arkadaşlar... Zengin olsam nasıl zengin olduğumu anlatmaya utanırım..
Kendisi bu işleri seviyorsa, ilgi duyduğu bir şeyden mutluluk duyabilir
vaaaaaaaay olur olur yeriz :-D
bence çok hoş bitane de kripto fiziksel para al
hediye coin yerine yukselecek coin tavsiyesi verin. daha cok mutlu olur😂
Seviyorsa mutlu olabilir herhalde az çok bilirsiniz
Bana 1 bitcoin versen mutlu olurum 100 xrp versen ama bişey değişmez :)
tabikide son derece cool düşünsene arkadşaım bana bi miktar coin hediye ediyor son derece cool
Valla bana alan olsa çok sevinirim çünkü her ne kadar düşüyor batıyor denilse de uzun vadede gerçekten çok kazançlı
Bu işleri çok seviyorsa cidden çok mutlu olur.
İlgilendiği coini öğren sonra gönder cüzdanına sevinsin 😂😂😂
Merhaba sizinle arkadaş olmak isterim 🌸
Kim mutlu olmaz ki ne güzel dost ne güzel arkadaş senden iyisi george clooney
daha önce karşılaşmıştık değil mi
@MysteryMan23 hayır
Olur bana gecen sene erkek arkadasm coinler hediye etmişti suana kadar satmasaydım 20 bn yapıyordu 😱😱
Ne olduğunu tam bilmiyorum ama para varsa işin içinde bana al çok mutlu olurum hdjdnd (öğrenci ve fakirim) djjndnf
Alma zarar hepsi Nisan dan beri bekliyorum 20 binim 7 binde güya yükselecek 😂 kim kısa yoldan zengin olmuş ki ya beynimi *
Arkadaşına hediye vermek yerine bana borç para versen daha sevap olur.
evet gerçekten de çok mutlu olur bence. sen coin al.
Tabanı sağlam kısa vade coinse neden mutlu olmasın 😂
Şu dönemde evet mutlu olur.
Size abi diyebilir miyim🥲
Coin işleri haram dostum
Altcoinlerden bir sepet yapıp gönder 😂
Mutlu olacağından emin olabilirsin 😊
Hangi coin alcan kac dolarlık alcan.
bi bitcoin alırsan mutlu olur bence.
coin değil de koyun alsan belki mutlu olur
Al bitane XRP saysın yerinde.
Babydoge al en ucuz o 😄
Olur dünyalar onun olur
Al bir çeyrek tak yeterli.
Al gitsin hacı bence.
Madem seviyor al ozaman
100 tane cardano al evladiyelik mutlu olur
yok daha neler bence çok iyi bir fikir değil
Hediye coin al kardeşim seviyorsa da sorun yok
Kanka bırak şu işleri ya düzgün bi hediye al
Güzel olacağını düşünüyorsan yap
Bana al. mutlu olurum
size amca diyebilirmiyim
Allah'ım sen akıl ver
coin nejla senmisin
Olmaz bence
Benimde bir tanıdığım böyle 🤣😂😅
Banada alsana 1tane bitcoin (:
Olur bence
Olabilir aslında tuhaf
Daha iyi hediyeler olduğunu düşünüyorum
Bence olmaz
Mutlu olacağı kesin bence
millet kafayı ye a q
Olur olur.
Mis gibi ne güzel
Abiii ilk defa duydum o ne oluyor
Bence olurr
Burcun ne çok merak ettim başak oğlak kova?
Sxp hediye et :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?