Arkadaşım Yeni Kapandı ona hediye almak istiyorum ama çok kararsız kaldım sizce ne almalıyım? eşarp mı şal mı yoksa daha değişik şeyler mi?
eşarp, şal, hediye
eşarp, şal, hediye
Siteye yapilan yorumlara bakiyorumda, kapalisindan acigina kadar herkez sadece pashmina diyor.. Kapali bir bayan sadece esarpmi takar? Benim fikrim, kurani kerim hediye etmelisin. Ama diyanet in muhuru olan kurani kerim. Eger hafizliga baslarsa onu kullansin diye. Uzerinede bir not yaz, rabbim kapanmani nasip etti, insallah birgun hafiz olmanida nasip ederse, bu kurani kerimdan olmani ve benimde vesile olmami kabul etsin insallah de. Ver.. Ben daha ne diyim 😉
Namaz kilmayla ilgili bir yorumum oldumu? Olmadi.. Hafizlik bambaska bisey.. Sen dedigimi yap yeter
kapalı bacılarımıza neden sadece eşarp, etek, şal, tasavvufi kitap... vs hediyeler alınıyor? bu benim çok dikkatimi çekiyor. onu kapalı bir kız olarak değil de sana değer veren, senin de kendisine değer verdiğin bir arkadaşın olarak düşün. kapalı olduğunu çıkart at kafandan. tabiki açık saçık kıyafetler makyaj malzemeleri alma. ama normal bir kız o yav bunu düşünerek hediyeleri gözden geçir.
Arminenin portakal kokulu çilek kokulu eşarpları varmış, onları beğenebilir yanlız bu bilgiden emin değilim tamamen kulaktan duyma ama yetkililere bir sorun gerçekten varsa çok hoşuna gider
Lavanta daha iyi, bir deneyin bence çok sempatik bir hediye iyi şanslar :)
eşarp ve şal yeni kapanan bir bayanın en büyük eksiğidir. seyraesarp. com sitesini ziyaret etmelisin bence :) Yeni Eşarp ve Şallarla Güzel Kom binler Oluşturabilir arkadaşın..
Cevap
12Cevap
İtiraf etmeliyim ki esarp ve sal hediyesinden gına geldi bana :)
Kıyafet al madem :) esarp değil ama :))
Ben ilk kapandığında doğum gününde şal almıştım ve mutlu olmuştu
Esarp al kendisindekilerden farkli bir renk olur iste degisik degisik takar hem kullanilan bir hediye
Uzun kollu tunik ya da eşarp alabilirsin. Uzun kollu tunikler kapalılar için kurtarıcı oluyor.
Şu başına eşerp gibi sardıkları şalı tavsiye ederim:D
Kıble yönünü gösteren seccade görmüştüm güzel düşünülmüş.
hnn yeniyse eşarp olabilir , hoşuna da gidecektir bu hediyende.
Ne alıcan başka tayt mı yoksa elastik bişeyler mi hjfjhfs
Bence islamı anlatan bir kitap al, Hoşuna gidecektir :)
Sal alabilirsin
Yoo bence güzel olur :)
Şişme erkek al. Bence çok makbule geçer..
Mini etek...:D Tabi ki eşarp ;)
açılana ne alıyorsunuz bu mantıkla?
Saç tokası :D
Güzel olur canım şal iyimiş
carsaf al kademeyi arttırdıgında giyer
Guzel olur
tunik alabilirsin
Pardesü al
sende kapali misin ?
tesbih seccade
jel alabilirsnn
eşarp al