Arkadaşlar merhaba , süpermarkette alicagim birkaç ürünü unuttuğumdan dolayı güvenlik çıkarken unuttuğunuz ürün var mı diye uyardı bende hatırlayip özür dileyip evet dedim fakat ürün indirimli fiyatları varken indirimsiz şekilde almak zorundasın ve ismini vermek zorundasın dedi bende ickillendim nedenini sordum yoneelok gereği öyle dedi bir problem yok merak etmeyin dedi bende mecburen verdim fakat çok rahatsız oldum neden böyle yaptılar sizce
Ozmn ismimi neden aldılar sence kanka cidden bende senin gibi sinirlendim ya okdr soylendim ne bu tavrıniz diye problem yok diyor ürün geçtiği için böyle almanız lazım dedi ismi içinde yönetmelik gereği dedi ben okuyorum dedi bir problem olursa kendim sizi şikayet ederim dedim nedir sence napim bilmiyorum ismimle cidden bişe yapamazlarmi evet aslında isimle ne yapabilir diyorum bende ama. neden istesin ki ozmn
2. Ye olursa unutma muhabbeti seni dava ederler 1 kere yaşandı kayıt altına alında delil gibi düşün isminle bişey yapmazlar yapamazlar zaten unutan bi ton insan var o bidaha olursa diye
Anladım da yahu unutmak bilinçli biseymi ozmn gitmem lanet olası yere bidaha dediğin mantiklida aynısı olduğunda ilkini nasıl delil olarak kullanabilir ki sonuçta işlem olmadı isim var sadece
Ağa tamamda rahatsızlık duydum ya düşünsene çok zoruma gitti hem o dediğin hemde özellikle ismimi alıyorlar hayırdır yani daha önce okdr alışveriş yaptığimida söylemiştim ben sadece isimden endişe duyuyorum gitmem parada haram olsun ne diyim ama sadece isim sıkıntı olmasın diyorum cidden bişe yapabilirlermi krdsm ya
Ama canım krdsm almalarının da sebebi olur keyfinden almazlar ki ben zaten baya sorunca cevap olarak bu tip olaylar çok oluyor mağazalara bildiriyoruz isimleri birden fazla olanları kayda alıyoruz dedi gerçekten bu yüzden mıdır
Zaten hukuki olarak biseyler yapması için TC alması lazım polis olması şikayet olması lazım galiba adam kendidee söyledi polis yok bişe yok çekinmeyin dedi doğrumu kanka
Kayıt alıyolar demiş ya işte ayak yapanlar var gerçekten hırsızlık yapıp aaa unutmuşum diyenler çok polislik falan bişey yok 2 3 4 5 olursa herhalde. Bu polise gider
Kardeşim benim olay la bu biraz farklı kardeşim ben gerek yok diyom ama sen bilirsin için rahat etmiyosa konuş ama polislik olsa tc alırlar. Senle aynı isimde türkiye insan yokmu?
Yok cidden unuttum belirttim de hiç mi unutan olmadk diyerek zaten güvenlik sorunca bende hatırlayip evet dedim defalarca neden böyle davranıliyor dedim ama böyle söylediler moralim bozuldu orada ya neden sence öyle oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hırsız muamelesi yapmışlar
Aga peki napmam lazım çok kıl oldum yaptıklarına haksızlık bu ayrıca endişe duydum hani napabilirler ismimi
Ben indirimsiz ödetmelerine kıl oldum ismini bi bok yapmazlar hetçekten hırsızlık yapma niyeti olup unutmuşum ayağına yatanlar var o yüzden alıyolar
Ozmn ismimi neden aldılar sence kanka cidden bende senin gibi sinirlendim ya okdr soylendim ne bu tavrıniz diye problem yok diyor ürün geçtiği için böyle almanız lazım dedi ismi içinde yönetmelik gereği dedi ben okuyorum dedi bir problem olursa kendim sizi şikayet ederim dedim nedir sence napim bilmiyorum ismimle cidden bişe yapamazlarmi evet aslında isimle ne yapabilir diyorum bende ama. neden istesin ki ozmn
2. Ye olursa unutma muhabbeti seni dava ederler 1 kere yaşandı kayıt altına alında delil gibi düşün isminle bişey yapmazlar yapamazlar zaten unutan bi ton insan var o bidaha olursa diye
Anladım da yahu unutmak bilinçli biseymi ozmn gitmem lanet olası yere bidaha dediğin mantiklida aynısı olduğunda ilkini nasıl delil olarak kullanabilir ki sonuçta işlem olmadı isim var sadece
Gitme indirimsiz fiyatını ödetmişler
Ağa tamamda rahatsızlık duydum ya düşünsene çok zoruma gitti hem o dediğin hemde özellikle ismimi alıyorlar hayırdır yani daha önce okdr alışveriş yaptığimida söylemiştim ben sadece isimden endişe duyuyorum gitmem parada haram olsun ne diyim ama sadece isim sıkıntı olmasın diyorum cidden bişe yapabilirlermi krdsm ya
Bu olaylar çok yaşanıyo zaten bişey yapamazlar raad ol
Ne bilim ismimi yetkili birimlere verip ilerde önümü keserlermo diye endişe ediyorum okuyorum sonuçta
Yok kardeşim buna benzer olaylar benimde başıma geldi aynı korkuyuda yaşadım hiçbişey olmadı raad ol
Ama canım krdsm almalarının da sebebi olur keyfinden almazlar ki ben zaten baya sorunca cevap olarak bu tip olaylar çok oluyor mağazalara bildiriyoruz isimleri birden fazla olanları kayda alıyoruz dedi gerçekten bu yüzden mıdır
Zaten hukuki olarak biseyler yapması için TC alması lazım polis olması şikayet olması lazım galiba adam kendidee söyledi polis yok bişe yok çekinmeyin dedi doğrumu kanka
Kayıt alıyolar demiş ya işte ayak yapanlar var gerçekten hırsızlık yapıp aaa unutmuşum diyenler çok polislik falan bişey yok 2 3 4 5 olursa herhalde. Bu polise gider
Tamam kesin bu yüzden diyormusun buysa sıkıntı yok ama başka bişe varsa lütfen bahset kardeşine gidip durumu daha da sorgulayim
Sende yaşadım dedin ya doğru soyle seninde ismini aldılar mi krdsm
Kardeşim bişey olmaz raad ol sen o mağazanın türkiyede olan şubelerinde günde toplam bin defa yaşanıyodur bu zaten
Ağa yani bak yarın gidip müdürle konuşmayı düşünüyordum olayla ilgili gerek yokmu sence daha iyi olmazmi
Hem bak sen yaşadım diyorsun ismini istediler mi peki hiç
Kardeşim benim olay la bu biraz farklı kardeşim ben gerek yok diyom ama sen bilirsin için rahat etmiyosa konuş ama polislik olsa tc alırlar. Senle aynı isimde türkiye insan yokmu?
Kanka benim adım cemil Halil yıldırım sende çok var mı. d
Vardır kardeşim
Aga dinleyip konuştuğun için teşekkür ederim eksik olma içimi rahatlattın
Ne demek iyi akşamlar
Ben ne yazıyormuşum lan millete yırrağımın kafası
Bana sataşmasınlar sürece kime ne yazıcam erkek olda doğru düzgün yaz
Çoluk çocuksunuz ya beyinsizler
Bunuda engelliyim bari
Olay nedir krdsm
Ruh hastasının biri engelledim, başka hesaptan aramış bulmuş mq
Geçmiş olsun krdsm
Hırsızlık mi yaptın
Yok cidden unuttum belirttim de hiç mi unutan olmadk diyerek zaten güvenlik sorunca bende hatırlayip evet dedim defalarca neden böyle davranıliyor dedim ama böyle söylediler moralim bozuldu orada ya neden sence öyle oldu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!