Konuştuğum görüştüğüm birileri oluyo ilk zamanlar çok ilgili oluyolar sonra iş sevgililiğe gitmiyor, başkasıyla sevgili oluyolar hep bi başkası tercih ediliyor yerime sorun bende mi? Yani o çok ilgi gösterdikleri dönem hemen sevgili mi olmalıyım onların söylemesini beklemeden. Yani akışa bırakınca hep başkasıyla oluyolar neden böyle oluyo?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Muhtemelen 3 nedenj var bi çözümü var ama yoruma açık dm atarsn yardımcı olabilirim
Burdan yazabileceklerini yaz sen
Şimdi 2 ye düştü ihmal neyse sana kolay gelsin
Şimdi teke düştü sorun sende kendini çok önemsiyorsun ve kararsızsin ilişkinin temelinde netlik saygı ve güven vardır net değilsin karşıya güven vermiyorsun bide bisey daha var ama ban yemek istemiyorum yoruma açık 2.5 yıl ilişki ve yaşam koçluğu yaptım
Çözümü apaçık ortada
O net olsa bende net olurum. Kaldı ki sevgilisi varken yaptıklarını sevgilisi olmadan yapsaydı şu an sevgiliydik, bunu anlamıyorum işte, madem o zaman net değildim en son nasıl elimi tutabildi?
İşte bu bahsettiğim durum ama yoruma açık olduğu için söyleyemem ama sana tekrar aynı duruma düşmeyeceginin garantisini verebilirim
Yemek istersen emek vermelisin sadece şunu bil çok çabuk parlıyorsun saman alevi gibi ve unutmaman gereken tek gerçek hiç kimse ugrunda goz yasi dokmeye degmez ne bayan ne erkek sen teksin senden başka yok ama ondan çok emin olabilirsin
Gerçekten yardım istiyorsan dediğimi yapmalısın başka türlü yardımcı olamiycam
Neden aynısını yaşamayacağimin garantisini verdin?
Cevabı ilk yorumumda
Ama ben ona son buluşmada net oldum. Elini tuttum.
Cevabı yanlış soru nun içinde arıyorsun ben diyorumki Dışarıda birisimi var sen se kazagimin rengi kırmızıda ondan diyorsun
Olan oldu ama seviyor gibiydi..
Sen halen ısrarla aynı şeyi söylüyorsun eğer gerçeği duymak istiyorsan beni bul
Konuştugun kişiye bagli şimdi
Mesela ben biriyle konuşsam başkasiyla konuşmam yani eger birne çok ilgiliysem veya o kişi bana falza ilgiliyse
Fazla ilgili değildim Allah için, ama onun yazdığı kadar bende yazıyodum, konuşuyodum..
O zman madem hoşlaniyosun belli etmen lazim birazcik ne fazla ne az ortayi bul
Ve bence karşidakini bekleme kendin söyle deki
Ben senden hoşlaniyorum konuşalimmi?
Ya buluştuğumuzda çok heyecanlanıyodum bence anlıyodur. Meselâ en son görüştüğüm adam sevgili yapmış bunu benden gizledi neyse sonra itiraf etmek zorunda kaldı hep kızı kötüledi falan neyse sevgilisi varken bi kere daha görüştük elimi tuttu öpmeye kalktı sorun şu hayatında biri yokken neden yapmadı bunları?
Aslinda lagi meselesi ben bir psikologum bu arada
Sevgilin varken hersen sana yavşiyomuş gibi gelir ama sevgilin yokken daha modsuzsundur açik bir isaret beklersin ve sana böyle kücük yavşayanlarri fak etmessin
Madem bieinden hoşlaniyorsun direk söyleme biraz konuş zaten sen seni seviyorum dediginde cevao verir
Ben bi kere çıkma teklif ettim kiz bi tokat atti arkadan abileri geldi ısınlandilar sanki bide onalrdan fayak yedim daha da kimseye çıkma teklif etmedim bir psikolog oldum
Onun sevgilisi var benim değil. Yani sevgili olmadan yapsaydı bunları keşke. Sorun bende mi sizce?
Sende degil işte karşi taraftaki erkekde sorun yani sende maşlaha hangi erkekle konuşuyirsan
Gönlü yoksa olmaz zaten
Anlıyorum, bana bi kere sen net ol bende net olucam dedi aklıma onlar geliyo. Ama sevgilisi varken elimi tutabilen yokken de tutabilirdi bunu anlamıyorum yardim eder misiniz?
Demekki sevgilisi olunca cocuga özgüven gelmiş
Bence seni sevmiyodur ama neyse...
Yani söyleyen sevgilisi yokken de söyleyebilirdi. Neyse ben bunu aradim kiz yanindaydi galiba bana diyo ki bayadır konuşmuyoruz seninle de.. Ya neden hep başkası gerçekten anlamıyorum yardim edin ben nerde hata yaptım?
Hatan yok ne demekkk sorun karşida
Sinrilerndim durduk yere
Sorun karsida ki de
Bende düşünüp duruyorum bu kızlar ne yapıyo da hep yerime başkası geliyor diye
Senden bir şeyler olmayacağını anlayınca yaparlar
İyide teklif etmeden daha başkasıyla sevgili oluyolar.
Çokmu çirkinsin annem sen
Yoo. Öyle olsa neden başta çok ilgili olsunlar?
Senin hal davranışlarında o zaman sıkıntı
En son görüştüğüm adam sevgili yapmış bunu benden gizledi neyse sonra itiraf etmek zorunda kaldı hep kızı kötüledi falan neyse sevgilisi varken bi kere daha görüştük elimi tuttu öpmeye kalktı sorun şu hayatında biri yokken neden yapmadı bunları? Neyse ben aradım bunu kız var yanında bayadır görüşmedik dimi diyo telefonda? Neden ya neden?
Bu kadar saçmalığı üzerine nasıl çekebildiniz
Bende anlayamıyorum sorun bende mi sizce ya nerde yanlış yapıyorum?
O kadar tanımıyoruz seni onu bir psikoloğa gidersin analiz yapar sana söyler
Peki madem o kızdan ayrılmıyo neden benle görüşüp bunlari yapar bi erkek?
Karaktersiz işte neyini anlamıyorsunuz tutturmuşsunuz bir yol illaki kendi burnunuzu poka batıracaksınız
Biz tanışalım mı? Belki birbirimizi uygun görürüz.
Ben birini aramıyorum bana yardımcı olun lütfen
Yanlış insanlarla konuşuyorsun belki. ya da kendinden uzaklaştıracak bir şey yapıyorsun.
En son görüştüğüm adam sevgili yapmış bunu benden gizledi neyse sonra itiraf etmek zorunda kaldı hep kızı kötüledi falan neyse sevgilisi varken bi kere daha görüştük elimi tuttu öpmeye kalktı sorun şu hayatında biri yokken neden yapmadı bunları? Neyse ben aradım bunu kız var yanında bayadır görüşmedik dimi diyo telefonda? Neden ya neden?
Yine tekrar ediyorum. Yanlış insanlarla konuşuyorsun.
Yine tekrar edeyim mi?
Yorum için teşekkürler
Yorum değil bu gerçek. Üçüncü taraf gözle kendi yazıldığını okuyamıyorsun. Sorun sende değil yanlış insanlarla konuşmanda
Doğrudur, bana bi kere sen net ol bende net olucam dedi aklıma onlar geliyo. Ama sevgilisi varken elimi tutabilen yokken de tutabilirdi bunu anlamıyorum yardim eder misiniz?
Anlamana yardımcı olayım hemen, "20 kızla konuşan erkek modeli" bu. Çok var bu modellerden sağda solda
Beni cepte tuttu hı öyle mi
Kabullenmek neden zor?