Şimdi sorumu daha çok üye görecek.
😎 Teşekkğyler dostlarım. 🥳

merhaba,
e-ticaret bır çoğumuzun artık vazgeçilmezi haline geldi. ben ve çevremdekiler bır cok alışverısı artık e tıcaret platformlarından yapıyoruz. hem daha uygun ürünler bulabılıyorum, filitreler sayesınde zamanımı daha verimli kullanıyorum, ındırım çekleri ile cazip avantajlı fiyatlar elde ediyorum. 50 yaş üstü anne ve babam dahil bır ıhtıyacları oldugunda, bı baksana şu kaç lira diye sorup cevap bekliyorlar. Sizlerde eger benım gı bı yogun bır calışma hayatına veya eğitim hayatına sahipsenız market alışverıslerınızı bıle online market sitelerinden veya app lerden yapıyorsunuzdur dıye düşünmekteyim. evimdeki çaydan, temizlik malzemesıne, kıyafetten hediyeliklere ve hatta minik kedim gurme nın mamasına kadar uzun ve genıs bır alışveriş listesi, indirim ve hediye kampanyalarında online pazar yerleri tercihimi en üst sıraya geçirebiliyor. Kargo firmaları konunda bır cogumuz muzdarip olsakta, indirimli ve hediye kampanyları alısverişlerde ruhumuzu bır tık daha okşamakta.
E-alışveriş yaparken indirimlerden fazla yararlanmam. Hediye olanaklarından yararlanırım abi. Mesela en son bir e-alışveriş sitesinden kaşe mont aldım diye hediye saat göndermişlerdi.
Seninki daha güzelmiş. Bize de öğret olmazmı 🤪
Sürekli oradan alış-veriş yapınca.
Anladım. Sadık müşteri olunca karşılığı olur diyorsun. 👍😊
Güvendiğim sitede alacağım ürünün en uygun fiyatta olduğu mağazayı tercih ediyorum
Cevap
2Cevap
İnternet üzerinden alışveriş yapmayan bir ben kaldım galiba. Ürüne dokunmadan alınca sahteymiş gibi geliyor.
Varsa kupon yararlanırım o an, yoksa indirim falan takip etmem.
Denk gelirse elbette.
Çoğu zaman yararlanıyorum.
Hayır hiç kullanmadım
Yok ya internet alışverişine bile güvenmiyorum hiç yani alışacağımı sanmıyorum:-)
Getir alışkanlık oldu galiba kolayımaa geliyor 🤗
büyük kolaylık 🤗
Tüm alışverişlerimi internetten yaparım o yüzden ben kampanyaya değil de o bana denk geliyor sürekli.
Hayır dikkatimi çekmiyorlar
E- ticaret sitelerinden hiç alışveriş yapmadım
Evet karşılaşırsak durumlara göre yaparım.
Dikkat ederim.
Evet takip ediyorum.
Kullanmıyorum
Evet
Yararlandığım oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?