Alışveriş & Hediyeler Gratis mi Watsons mı; hangisinden alışveriş yapmayı tercih edersiniz? hoşgezeninhoşkalfası Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor İkisini de seviyorum. Farklı dönemlerde ve farklı ürünlerde güzel indiriler yakalayınca ikisinden de alışveriş yapıyorum. Ama Gratis'in renklerine aşığım. 😍 Gratis mi Watsons mı; hangisinden alışveriş yapmayı tercih edersiniz? Cevapla Alışveriş Soruları Gratis Soruları Watsons Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Gratis gözümden düştü benim o suratsız personelleri yüzünden hicbir gratise gitmiyorum. Özellikle mi seçip koyuyorlar o tipleri anlamış değilim. 0 0 Yorumla
cukur69 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Madem gratise asiksin niye soruyorum bacım😂Sormusken soyluyim ben gratis diyorum daha cok ilgimi cekiyo😊 0 1 Yorumla cukur69 +1 yıl *Soruyosun Yorumla
nishimiya Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl Watsons daha kaliteli ama Gratisi daha çok seviyorum 💁 0 0 Yorumla
Mrvmrv61616161 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Genelde Gratis. Ama orda da artık bırsey bulamıyorum 😊 0 0 Yorumla
Uykusuzzaşık Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Vatsiin felan bilmiyom ama Gratis güzel değil sevemedim 0 0 Yorumla
MentalFatigue Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Watsons 'ın bakım ürünleri daha güzel sanki 0 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 494 cevap paylaştı. Gratis. 0 0 Yorumla