İki renk arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim?
Jet Black
Gold
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Siyah

Sebebi çok basit aslında telefonu alıyoruz kullanıyoruz ve bir müddet sonra değiştirme ihtiyacı duyuyoruz, daha yeni modeller çıkıyor ya da telefon eskimeye başlıyor.
Telefon değişikliği esnasında eski telefonu haliyle ikinci el olarak satıyoruz, işte siyah telefon tamda burada devreye giriyor renk konusunda siyah iki cinsinde tercih ettiği bir renk olduğu için. Satış kısmında Gold renkten daha çok rağbet görüyor.
Aslında her telefonda bu böyle örneğin Samsung'un renkli telefonları yurt dışında daha pahalı ama ülkemizden renkli telefon yani atıyorum mavi renk her zaman siyah renkten daha ucuza alınıyor ve satarken sıkıntı çıkartıyor.
Ben olsam ikinci el bir telefona ihtiyaç duysam bende siyah alırım, o yüzden siyah renk her zaman daha iyidir, duruş bakımından da bana göre gold renginden daha iyi duruyor. Elde, masada falan, alacaksan bence gold rengi tercih etme siyah al pişman etmez ileride çok fazla artılarını görürsün değiştirirken.
Ben yukarıdaki resim galiba yanlış hatırlamıyor isem ıphone 7 plus ya da 8 ait bir resim kullandım ama çok net hatırlamıyorum telefonu çok uzun süre oldu, şimdi Iphone 11 kullanıyorum eğer 8 alacaksan o da iyi telefon hatta apple markasının en iyi sürümlerindendi ama bence 2 seneye değer kaybı yaşamaya başlayacaktır üstüne para koy ıphone yazısının sağındaki yanı 8 yerine 11 ya da 12 düşün o zaman çok daha uzun vadeli olacaktır birde temiz kullanırsan hem ihtiyaçlarını görür hem de yatırım aracı gibi yenisini alırken çok daha iyi bir zarar payı ile satabilirsin. s
Sade ıphone olarak sırf markası yüzünden 7-8 alacaksan alma bence yoğun bir kullanıma sahipsen OnePlus markasını da alabilirsin, bu markada değişiklik esnasında fazla zarar ile satılmıyor ama illa ıphone alacağım diyorsan 7-8 alma kullanış bakımından güzel olsa da maalesef eskidi artık ıphone bile değişikliğe gitti tasarım konusunda kalıp aynı kalsa da ben olsam az daha bekler ya da ne biliyim biraz daha koyar üst modellerini alırdım.
Emeğin için çok teşekkürler. Resimdeki görsel 7 plus a ait. Kendim gold 7 kullanıyorum. Fikir almak için bu anketi oluşturdum. Ama ilerleyen zamanlarda değiştirirsem yine iPhone olur. Dediğin gibi daha güncel modellere göz atmak lazım. SE 2020 hem yenilik hem kasa açısından bana daha yatkın.
Açıkçası yorum yapanların içerisinden ikiside değil rose gold diyen çıkmasını bekledim :) ama çıkmadı
Gold
Görüşün için teşekkür ederim..
Rica ederim
peki senin kullandığın cihaz ne renk :)
Benimki de gold o yüzden onu seçtim kdkdk
Gold daha hoş
Bence de gold
Siyah tabiiki
Rica ederim ^^
Erkek işi gibi mi :)