Alışveriş & Hediyeler Marketlerde Kutuda Sunulan Makarnalar Dikkatinizi Çekiyor Mu? kemal_aydin Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şu aldığımız klasik makarnalardan farkı ney bunun birde fiyatlı baya Marketlerde Kutuda Sunulan Makarnalar Dikkatinizi Çekiyor Mu? Cevapla Market Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İtalyan markası olduğu içindir herhalde. Genelde ben de bunu kullanıyorum ama kutusunda bir çekicilik göremedim :D 1 0 Yorumla
LevoKara Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl Her markette yok kutulu makarna elit marketlerde var 1 0 Yorumla
_HeİDi_ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Makarna olsun da farketmez herturlu alıp yapar yerim 😋 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kutusu var sadece knk 1 0 Yorumla
İnyourtears Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hayır ilk defa bu soruda gördüm zaten 1 0 Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Ben de merak ediyorum farkli bir tadı mı var ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İtalyan markası olduğu içindir herhalde. Genelde ben de bunu kullanıyorum ama kutusunda bir çekicilik göremedim :D
Her markette yok kutulu makarna elit marketlerde var
Makarna olsun da farketmez herturlu alıp yapar yerim 😋
Kutusu var sadece knk
Hayır ilk defa bu soruda gördüm zaten
Ben de merak ediyorum farkli bir tadı mı var ki
Kaliteli buğdaydan üretilmesi
Hayır
çekiyor