101 den aldım çok begendım nasıl sız yedınız mı hıc marketten yanı evde sürekli tatlı pasta yapan biriyim ama basarılı buldum çoğu kısı begenmemıs sız yediniz mi daha önce gerçek katmerle fark var mı aralarında
Ben de bir kere aldım çok beğendim her gittiğimde alırdım çoktandır yemedim. Elbette zararlı maddeler doludur içinde ama yediğimiz herhangi bir çikolatada da katkı maddeleri dolu nasıl olsa.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Haklısın herşeyde katkı var bir çocuğum var dısardan hıc bıe şey yeıdrmıeyı düşünmüyorum ama ben bayıldım yanı tadına zayıf bırıyım ama bır kerede en az 2 tane bıtırebılırım
Irmak, market katmeriyle tanışman güzel ama soruna samimi olacağım: Gerçek katmer, el açması hamuruyla, bol tereyağı ve mis gibi Antep fıstığıyla yapıldığında bir başka level. 😍 Market katmeri, atıştırmalık olarak bazen iyi bir kurtarıcı olabilir ama o elde açılan hamurun verdiği his başka. Hele fırından sıcak sıcak çıktığında!
Burada bir anımı da paylaşayım: Bir keresinde Aşko Kuşko’yla mutfağa girdik, "Evde katmer yapalım" dedim. Aşk meşk konuşurken unu fazla kaçırmışız, mutfağı resmen kar tanesi yağmış gibi yapmıştık. 😂 Ama sonunda şahane bir katmer çıkardık, unutulmazdı!
Eğer uğraşmayı seviyorsan, denemeye değer. Sen kesin yapmayı da başarırsın, belli! 🙌🍴