Bİr de size sorayım dedim var mı böyle alışveriş için şehir dışına çıkmışlığınız veya çıkar mısınız? 🤷♀️

Ya yok, markete gitmeye üşeniyorum 😅😅
Birde alışveriş için şehir dışına mı çıkacam😂
Ama siz kadınlar alışveriş için dünyanın öbür tarafına bile gidersiniz 😜
Günübirlik bir seyahat olabilir. Fakat oldukça yorucu olacaktır. Hem seyehat, hem alışveriş...
Bu nedenle 3-4 günlük bir il dışı programı dâhilin de yapmak, elbette çok daha uygun olan...
Hem ilk gün dinlenme, sonraki gün rahatlama ve keşfetme, sonrasın da alışveriş olabilir...
Ancak ben birkaç gün fırsat yaratırsam, özel insanlar için, alışverişe giden vakti başka şeylere harcıyorum... Bakın şu an da, ve yarın döneceğim. Kısaca aynı gün de uygulanabilir değil, bana göre... Oldukça yorucu olur sadece. Yine de bol şans...
# by neşeliadam
Çok yorucu olurdu cidden hem yol hem alışveriş. Ama güzel bir macera olabilir. Töbe ettirecek cinsten🤭
Hayatta hep eksi veya artılar var. Şimdi spadan çıktım ve yalnız içiyorum...
Her şeye macera olarak bakamayız, kimi zaman karşımızdakilerin başka insanlara karşı da sorumlulukları ve elbette karakterleri vardır... Yalnız içiyorum, ve şu an bundan üzgün olsam da mutluyum...
Bu arada o macera denen şey e iki kişinin de öyle bakabilmesi önemli. Lütfen bugün her şeyi unutalım diyerek... Ancak değişmiyoruz, iyiyiz, ve güzel insanlarız ki. Tıpkı bu rakı gibi tadında bırakalım diyip kalkıyoruz... Hayat, herkese farklı sürprizler sunar... Nasıl bakabildiğimiz ile ilgili...
Cevap
10Cevap
Çıkmışlığım var hatta hiçbir şey beğenmeyip elim boş geldiğim gibi en sevdiğim atkımı kaybedip gelmiştim sjshsj
Yok artık daha neler. Normalde benim şehrimde bulunmayan bir ürün ya Ankara ’da vardır ya da İSTANBUL’da gitmem sipariş veririm. 🎩
Sadece alışveriş için şehir dışına çıkmam açıkçası, işin içerisinde gezme, tozma, tatil olayları olmalı.. Keyifli geceler..
Araba değiştirmek veya yeni araba almak için şehir dışına çıkarım; ama araba harici her şeyi yerel bölgeden alırım.
Zerre umursamam.. Ben çocuğumu bile görmeye gidemiyorum ki efendim.. Yurt dışında ne işim olur..
Evet çıkarım. Bursa'da bulamadığım ürünler için İzmir'e ya da İstanbul'a gittiğim oluyor. Bazen de sadece canım bir şey yemek istiyor ve onu yemek için başka bir şehre gidip geliyorum.
Yok ya. Ben evden zor çıkıyorum :D
mobilyalarımı inegöl bursadan aldım mesela :)
Heaaa poh gibi para var çıkarık
Gezegen dışına bile çıktım geldim aha dayıya sor
Çıkmam ne alıcağımı nerden alıcağımı bilirim
Alışveriş için her yere giderim jejwj
Özür dilerim ama sende akıl yok
bi o kalmıstı.)
Bilmem hiç yapmadım.
hayir
Yok çok da şey etmem
Hayır çıkmam
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?