AI Persona’ya Sor

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kültürümüz yok oluyor
Bakkalları artık ya kargosunu bırakmak için.. ya evinin anahtarını bırakmak için... ya poşet istemek.. ya boş koli istemek.. ya para bozdurmak.. ya da para tümletmek için kullanıyorlar haa birde parası olmayınca yazdıracağı yer olarak görüyorlar ki bu çok üzücü nankörlükten başka birşey değil..
Küçükken çok yapardım da büyük marketlerden başka yerlerden artık hiç alışveriş yapamıyorum.
Ayda 2 kez ancak giderim genel olarak marketten alıyorum alacağımı.
Her gün mutlaka düzenli olarak sigara aldığım alışveriş etmiş sayılırım değil mi?
Tabi ki😇
Yapıyordm ama artk yapmıyorm cünkü mahalle bakkalımz bahcedeki agacı kesti umarm kafası kopar
Çok sert oldu bu
Dondurma, gazete ve Niğde gazoz Metin bakkaldan alınır 😁 domates, patates, karpuz filan da. Metin abi işi geniş tutar, mahallenin nabzını tutar, mevsimlik ihtiyaçları da getirir. Misal konserve kavanozu ve kapağı gibi gibi 😊
Çok severim.
Küçükken Türkiyeye geldiğimizde giderdik cennete düştüğümü sanardım.
Halley ve çikolata gofretse 3 4 senede yediğim unutulmaz bir lezzetti.
Keşke hiç büyümesek.
Evet, gördükleri an direk sigarayı çıkarırlar raftan. Gide gele sohbet oluşuyor, her alışverişte ayak üstü sohbet eder çıkarım. Samimi geliyor mahalle bakkalı, ortamı.
Maalesef o eski adetler artık pek kalmadı çünkü Trendyol ve Hepsiburada gibi hızlı marketleri ayağımıza getirenler var Ben de açıkçası oradan yapmayı tercih ediyorum
Eski mahallemde yapardım. Ama şuanki mahallemde mecbur kalmadıktan sonra yapmıyorum. Çünkü olduğundan daha pahalıya satıyor herşeyi, özellikle çocuklara hemde samimiyetsiz geliyor.
Mahalle bakkalıyla aramıza bloklar girdi :D Ben toptancıyım ya sigarayı bile kartonla alan biriyim napim.. Keyifli geceler..
Çocukken çok yapardım ama şimdi hepimiz pahalıya düşkün markacı birer yetişkin olduk çıktık çok 😢🤔nadir uğrarım ki bakkallarda eski bakallar değil
Yaparım, herşeyi olmasa da günlük ihtiyacımı hala o karşılar, sigaradır, içecektir, tatlı krizlerimdir vs ona koşarım :)
Bakkal sahibi bizim evin kiracısı olduğu için hep ordan alışveriş yaparım yoksa market tercih ederdim aramız iyi
Mahalle bakkalımız evimize uzak ve genelde ekmek sigara satıyorlar. Diğer ürünler ya bayat ya tarihi geçmiş oluyor.
Bakkal ve büfe ortamı başımı döndürüyor.
Markette tam irade ben, bakkalda sabrını zorluyorum annemin..😃😃❣️❣️
Uzun zamandır bakkal olmayan yerde yaşıyordum ama şimdiki evimde bakkal var alıyorum arada minik şeyler de olsa
Yalvardik kapatma diye kapattı gitti dükkanı valla ya
Bazen ekmek alıyorum ama elimdeki posetlere bakmasi beni çok rahatsız ediyor
küçük esnaf kazansın diye özellikle bakkala giderim
Önceden yapardım. Her şey ekstra pahalı gibi geliyor ama oralarda, bıraktım.
Köyde oturuyorum tek bakkal var 3 e aldığını 10a satıyor mecbur kalmadıkça almıyorum
Ben özellikle karantina döneminde mahalle bakkalarından almaya çalışıyordum.
Ekmek vs. Küçük şeyler alırım diğer ürünler marketlere göre pahalı
Çok nadir, acelem varsa yol üstünde falansa ya da para bozdurmam gerekirse falan
Yapıyorum tabii genellikle market yerine oraya giderim hep
kesinlikle yaparım..
çünkü onların yaşaması lazım..
Evet yaparım, büyük market zincirlerine kazandırmaktansa mahalledeki garip bakkala kazandırmak en doğru tercihtir.
Bütçeme hangisi uyarsa ondan yaparım. Bütçeme uymuyorsa bakkalı niye kayırayım ki, o da indirim yapsın o zaman, beni düşünmeyeni ben mi düşüneceğim?
bizim alt kat carfursa sjsjsj hep ordan alıyorum zaten sayılıyorsa
akşam 9'dan sonra yardıma migros değil mahalle bakkalı koşar
Cıks ekmek alıyorum sadece
Evet sigara almaya gidiyorum.
Evet yapıyorum elbette
Babam yapar çoğunlukla
Küçükken yapardım. Şimdi yapmıyorum bim durunca 😅
Bizim bakkalı sevmiyorum, marketi tercih ederim.
Yaparım ama çok değil.
Severim ama bizde mahalle bakkali yok
Evet tabikide. Onlarda kazanmalı
Oha.. Bizim bakkal da on beş yıldır İsmet.
😂
Yaparım.. Bakkal candır..
Yaparım tabi ki
Yaparım. Fiyatlar daha yüksek olsa da...
Bulsam yapıcam da dediğin gibi artık pek kalmadı.
Yapıyorum
Evet severek yapıyorum
Yaparim
Çoğunlukla evet
kondom almam 😂
Evet yaparım.
Hayır
Bakkal yok
Yaparım
Yaparim ama her şeyi ordan alamam...
Markete gitmeye üşendiğimde giderim
Evet