İnternet alışverişi yaparken bizi en çok düşündüren durum tabii ki kargo süreci; belirtilen zamanda gelecek mi, adresi bulabilecekler mi, kargom zarar görmeden gelecek mi gibi sorular kafamızda döner durur. Peki sizin kargo sürecinde yaşadığınız en garip olay neydi? Benim bir keresinde isim benzerliğinden adrese hiç bakmadan başkasına teslim etmeleri ve 3 gün kargomun peşinden koşmamdı :(
kargom başkasına teslim edilmiş ve teslim alan kişi kargomu kullanmış ve neden aldığı sorulmuş o da hediye olduğunu düşündüğünü söylemiş , nereden baksan mantıklı bir tarafı yok bunun
22 yaşimdayken Sıfır telefon gelmişti kargoyla kapima. bana ait değil yanlişlik var dedim kuryeye, ama inandiramadim.. isim, soy isim, adres hepsi bana aitti.. weblebi. com. diye bir siteden satin alinmiş. siteyi'de aradim.. bilgiler size ait, yanlişlik yok dediler.. iyi madem. kalsin dedim 😂😂 bendeki telefonla, gelen o telefonu satip daha iyi bisey almiştim 😄
Birine teslim edilmiş ama bana gelen mesajda bana teslim edilmiş diye görünüyordu yana yakıla paketimi aradım. Bi keresinde de akşam bi şey sipariş verdim sabah 9da Adanada ki ürün İstanbul a evime geldi yani bence hızliydi
Evde 4 kişi olmamıza rağmen evde yoktunuz dendi. Diper gün aradık almaya geleceğiz dedik şubeye tamam dediler gittik ki dağıtıma vermiller saat 5e kadar bekledik gelmedi yetiştiremedik dediler en son adamla bir yerde buluştuk aldık.
Mng beni aramıştı ve evde olmadığımı söylemişti halbuki evdeydim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
tuvalet kağıdı siparişi vermiştim 😅kargo teslim edildi yazdı bir an... kargoyu karıştırmış kargocu bizim kargoyu alan da hiç sorgulamamış olur olur yeriiz dimiş almış herhalde😄😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilimin lisedeki sevgilisi çıktı sarılıp konuştular, firmaya sovdum bende o sıra