Hikaye şöyle. Benim eşim kitaba verilen parayı gereksiz görür. Bende bu açlığı halk kütüphanesinden gidermeye çalışırım. Bir kitap aldım okudum aşık oldum. Kitabı kim yazmış dedim, araştırdım yazar milletvekili çıktı.
Neyse kitabı okudum bitti, kütüphaneye teslim edemiyorum. İnstagramdan yazarı buldum, hergün düzenli mesaj attım. (halada atıyorum)
Kendimi tanıttım kitaba olan hayranlığımı dile getirdim, imzalı kitabınızı istiyorum, tanıdığım kimse yok. Bana yollar mısınız yazdım durdum. Tam 7 ay😂 Birgün gece saat 1, yine mesaj yazdım, sevgili hocam aylardır mesaj atıyorum dönüş yapmıyorsunuz, kime söylediysem kitabınızı imzalatıp bana göndermeye yanaşmadı.
Kitabınızı imzalayıp bana hediye etmek ister misiniz? Diye sordum, adres yazar mısınız kitabınızı yollayım dedi. Geçenin bir yarısı deliler gibi mutlu oldum, dünyayı ayaklarımın altına ser böyle bir mutluluk yok. Öyle aldım kitabı, benim en değerlim en kıymetlim oldu. Kimseye elini sürdürmem, aşkım o benim.
50-60 civarıdır en fazla fakat toplu aldığım zamanlarda 200 küsür ödediğim de oluyor, merak ettiğim kitaplar öyle uçuk fiyatlı değillerdi ki olsa da alırdım, kitaba verilen parayı gereksiz görmüyorum.
Ödemedim ama dudak uçuklattı.. Kitap fuarı gelmişti, standları gezerken bir yazarı gördüm. Aynı yazarın orijinalinden çevrilmiş başka bir kitabı aklıma geldi, sordum söyledi. Peki o kitabın orjinal nüshası ne kadar olur dedim? Adam ta matbayı aradı, iki cilt halinde ve orjinal boyutunda 5000 TL demişti ::)))
İsteyen kınasın bir kitap aldığımda toplu alıyorum taşımak kolay olmuyor diyr onu da Ankara da olgunlar diye bir kitapçılar çarşısı vardır çakma ama uygun satarlar ordan alırım :)
Birini 86 lira ediyor çevirirken yurtdışından almıştım, Sarah Jio- Böğürtlen kışı diğeri de 53 liraya Rhonda Byrne-Secret kitabı. 1. kitabı iyikide almışım dedim ama diğerini okuyamadım.
Hangi yayınevine ait olduğuna, kaçıncı baskı olduğuna ve kitabı ne kadar istediğime bağlı olarak değişsede hayatımda ne kadar para verirsem vereyim pişman olmayacağım tek şey kitaplar olabilir.
okuma kitabına 50 lira verdim ismi Mutluluk Tuzağı ders kitabına 180 lira vermiştim tabi şimdi uçmuştur fiyatlar ben aldığımda ucuzdu onun adı da Isı Transferi