Alışveriş & Hediyeler 1 ay Kitap fiyatları aldı başını gitti. En son yaptığın kitap alışverişinde ne kadar harcadın? ExplorerdanHalliceFenomen Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Hiçbir şey değil ama şu kitap fiyatları çok üzüyor. En çok öğrencilere üzülüyorum. En son bir kitaba kaç para verdin? Kitap fiyatları aldı başını gitti. En son yaptığın kitap alışverişinde ne kadar harcadın? Görüş Yaz 20 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Modemsizwifi Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eig 79% 1 ay 90... Tek bir kitaba! Kitap kalın bu arada. Yine de ne bileyim, en fazla 60 TL olsaydı bari... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
jackmiller Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 67% 1 ay Bu ay 549 tuttu, her ay mutlaka kitaplara yatırım yaparım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay En son yaptığım kitap alışverişi 110 tutmuştu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay En son kpss kitapları almıştım 500 tl tutmuştu boşa giden para oldu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mervancty21 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 ay 40 tl çok pahalı oldu insanlar zaten okumuyordu artık bakmıyorlar bile Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
olmazlarainat Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 ay 4800 çünkü set aldım bir yerden Allahtan 2 sene taksiti var jfjejf Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 31 , eig 50% 1 ay Kitap alınacak gibi değil Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
curlyboyyy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 97% 1 ay 3 sene önceydi sanırım belki 4 hatırlamıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kimleraldı Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 99% 1 ay Bu ay rahat 500 gitti tam net hatırlamıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 99% 1 ay 60 tlye okuma kitabı almıştım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
leylaa9797 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eig 73% 1 ay 82.99tl ya da 87.99tl ikisinden birisi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 99% 1 ay Bi kitap aldim 400-500 gibi biseydi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Xxxdilaraxxxx Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 95% 1 ay 3 kiatp aldım 104 TL ödedim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
SweetCloud Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eig 100% 1 ay 610 tl Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
İiinsannn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 ay Nadir kitap hoştur :₺ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
1sorbakalım Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eig 83% 1 ay Hiç harcamadım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
gecelevendogluu Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eig 90% 1 ay 40 sjsj Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 31 , eig 42% 1 ay 250. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
TerminatorSalvatio Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 ay 500 tl Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
90... Tek bir kitaba! Kitap kalın bu arada. Yine de ne bileyim, en fazla 60 TL olsaydı bari...
Bu ay 549 tuttu, her ay mutlaka kitaplara yatırım yaparım
En son yaptığım kitap alışverişi 110 tutmuştu
En son kpss kitapları almıştım 500 tl tutmuştu boşa giden para oldu
40 tl çok pahalı oldu insanlar zaten okumuyordu artık bakmıyorlar bile
4800 çünkü set aldım bir yerden Allahtan 2 sene taksiti var jfjejf
Kitap alınacak gibi değil
3 sene önceydi sanırım belki 4 hatırlamıyorum
Bu ay rahat 500 gitti tam net hatırlamıyorum
60 tlye okuma kitabı almıştım
82.99tl ya da 87.99tl ikisinden birisi
Bi kitap aldim 400-500 gibi biseydi
3 kiatp aldım 104 TL ödedim