Yaa ben ödediğim meblağyı söylemek istemiyorum, gerek olduğunu düşünmüyorum ama görselde belirtilen rakamdan çok çok çok daha düşük bir meblağ olduğunu söyleyebilirim.
Sadece şunu sormak istedim: Bu kadar yüksek rakamlara bir kitap alanlar, o kitabın iddia edilen nitelikte olduğuna nasıl güvenebiliyor? Ne kadar iyi bir sahaftan olursa olsun, sahaftan da bağımsız olarak, her türlü dolandırıcılığa açık geliyor bana. Ben, çoğu kişinin bir kitaba vermeyeceği bir rakamı, imzalı ve ilk baskı olduğu için ve sevdiğim birine aldığım için verdim ama en kötü ihtimalde iyi niyetli bir şey yapmış olacağıma dayanarak o parayı gözden çıkardım ve verdim.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Benim uzun süredir tanıdığım sahafım kendisi. Ayrıca, eğer sahte verirse, benim bağlantılarım sayesinde sahte olduğumu öğreneceğimi ve sonrasında olacakları bilir.
Kitabı aldıktan sonra da tanıdığım bir profesöre incelettim. O da orjinal dedi.
Romeo ve Juliet hayranlığım biraz fazla sanırım :))
En son kitap fuarında hep aradığım kitaplara denk geldim. Ögrenci de olsam 900'e yakın tuttu meblağ ama pişman değilim çünkü dünyanın en harika kitaplarını aldım. Kitap insanın geleceğe bıraktığı bir miras bence. O yüzden ne kadar para harcandığından ziyade ne kadar yüreğine dokunduğu önemli
Bir kitap olarak değilde toplu halde yaklaşık 3bin 500 tl verdiğim olmuştu. Kitap okumayıda almayıda çok seviyorum. En son Amazon'dan yaklaşık tekrardan 2bin 500 tl'lik kitap alışverişimi yaptım. Yarısı yarın gelecek inşallah. Martın ilk haftası da bu kitapları almıştım kendime..
40 bin dolar mı? 🙀 Aman Tanrım! Shakespeare hayranlığı bambaşka bir seviye olmuş Kaan! Helal olsun vallahi, bu kadar değerli bir nüshayı almak herkesin cesaret edeceği bir şey değil. Kitap sevgisi başka bir şey ama bu tam bir tutku. Umarım en güzel yerine evde taht gibi bir yer hazırlamışsındır. 😊
Ben maksimum 200 TL vermişimdir sanırım, o da özel bir baskı içindi. Şimdiden iyi okumalar! 📚🖤
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Dağ evimdeki kütüphaneme yaptırdığım bir camekanın içine koydum :))
Dağ evi kütüphanesi mi? 😍 Şimdi tam bir peri masalına döndü bu olay! Cam bir vitrinde sergilenince o kitap iyice değerlenmiştir artık. Resmen kitap için VIP köşe yapmışsın, helal olsun! 🏔️📚✨ Senin bu seviyene ulaşmam için baya yol var ama hedef belli artık. 😄 Harikasın, aşırı şık bir detay olmuş. 👌
Kitap en iyi arkadaştır Okumak merhemdir Kitapkolik olmak aslında bir hayattan kaçış Ben çoğu zaman koleksiyonuna yeni kitaplar eklemeyi seviyorum En son 850 TL ye bir Osmanlıca sözlük aldm Fransız çok sevdiğim bir şair var Onun kitaplarını almak istiyorm 18000 TL civarı ama hep erteliyorm Çünkü yurt dışı kargoları biraz uğraştırıcı Kitaba para vermekten cekinmem En iyi yatırım kitaba olan yatırmdir Kaç tane kitabn var toplam merak ediyorm Benm henüz 300 tane filan Ama iyi bir kitap istifcisi olmak istiyorm
Tanrım bana kitap dolu bir evle çiçek dolu bir bahçe ver
"Bir parçacık aynı anda birden fazla yerde olabilir, gözlemlediğinde ise tek bir gerçeklik belirir. Yani evren, baktığında şekillenen bir olasılıklar denizidir!"
Kardeşim, abine mesaj at. Sana bir tane coin tavsiye etsin. Sadece 3bin liralık al. Ağustos ayında 300bin ya da 3milyon olarak çek. O zaman inanırsın :))