Bugün evlerine davet etti ve odasında baş ucunda bir küre vardı. Bende sordum kimin hediyesi güzelmiş diye ilk cevap vermedi sonra konuşurken kekelemeye başladı yalan söyleme dedim. Eski sevgilim aldı ve anısı var bende dedi. O yüzden de baş ucumda duruyor. Tepemden kaynar sular döküldü birden. Ne yapsam?
Sevgilim eski flörtünün hediyelerini hala saklıyor. Ne yapmalıyım?
Yani anısını olan şeyleri tutabilir insan ama o anıyı oluşturan kişiyi de sürekli hatırlamasına sebep olur. Yarın bir gün tercih edilmesi durumunda yine onu seçebilme ihtimali oluşur. Ben karşıyım böyle şeylere. Bir şey bitmişse tam bitmiştir Ya hep Ya hiçtir her zaman.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 457 cevap paylaştı.
Evet zor bir durum fakat erkekler sadece değer verdiği ve sevdiği insanların hediyelerini saklarlar. Bununla bu durumu konulmalısın ve sorunu çözmeye çalışmalısın aksi takdirde bu senin kafanı sürekli kurcalayan bir durum olacaktır, herşey de bunu sorgulayıp acaba hala seviyor mu diye şüphelere düşeceksindir. En kısa zaman da konulmalısın bu durumu.
Yani anısı var demek istemiş. İnsanların geçmişi birer çöp tenekesi içinde ki çöptür. Karıştırmanız iki tarafa zarar verir. Eski eşine ait olsa misal yine mi tavır alacaksınız. Yanlış düşüncedesiniz
Demekki sevmiş. Dert etme bitmiş. O türde hediyeler anıdır. Güzel duygulari tetikler. İnsanı rahatlatır. Eğer attirirsan ilerde sorun olursa sen suçlu olursun
Benim eski manitin odası dolabı herşeyi benle alakalı kardeşine yazıyorum bazen hala o eşyalar ordaymis😅😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ayril diyemem ama oturup bir düşün derim, belliki unutamadığı silemedigi bir şeyler var bu şekilde de yeni bir ilişkiye başlamak ne kadar sağlıklı olur sen düşün
Neden saklıyor ki demek ki hala aklında hediyesini atmaya kıyamıyor. Yarın öbür gün bu kız karşınıza çıksa ne yapacak? Bana sorarsan ayrilmalisin. Birde odasında baş ucunda diyorsun anı olsaydı bir yere atmış unutmuş olurdu