Mağazadan alışveriş yapmayı tercih etmiyorum çünkü çok sıkılıyorum. Kolay beğenmediğim için çok oyalanıyorum. Ürünü bulsam, bunun deneme kabininde denemesi var sonra sırası var.
Alışverişten çabuk sıkılmama sebep olan şey uzun vakit geçirmek zaten çok kararsız biriyim bana birşeyi beğendirmek çok ama çok zordur saatlerce gezsem dolaşsam da kolay kolay beğenemiyorum alışverişin en sevmediğim kısmı uzun vakit geçirmek ve çok kararsız kalmak bu kararsızlık beni birgün öldürcek
Merhaba, tabiki "beklemek" beraber alışveriş yaptığım kişinin ürün denerken ya da bakarken oyalanması durumları alışverişte sıkılmamı tetiklediğini söyleyebilirim.
Bunun dışında mağaza çalışanların başımda beklemeleri alışverişi sıkıcı ve bıktırıcı hale getiriyor. ):
Alışverişten çabuk sıkılmama sebep olan şey uzun vakit geçirmek zaten çok kararsız biriyim bana birşeyi beğendirmek çok ama çok zordur saatlerce gezsem dolaşsam da kolay kolay beğenemiyorum alışverişin en sevmediğim kısmı uzun vakit geçirmek ve çok kararsız kalmak bu kararsızlık beni birgün öldürcek
Yanımdakilerin oyalanması. Yaw 5 dk alır çıkarsın ona da bakıyorlar buna da bakıyorlar şunu da deniyorlar bunu da test ediyorlar 🙄 dellenecem en sonunda😤
Benim şahsi alışverişim 10dk geçmez. Tabi bunun yarısı deneme için.. Gir, reyona yönel, stil ve renk beğen, bedeni bul.. Kasa kuyruğu dahil 10 dakika :)