Bir şeyi ya alırsın, ya almazsın.
Neden 2 saat karşısında kararsız şekilde bekliyor insanlar, anlamıyorum 🙄

Bir şeyi ya alırsın, ya almazsın.
Neden 2 saat karşısında kararsız şekilde bekliyor insanlar, anlamıyorum 🙄
Benim gibi çelişkili insanların düştüğü bir girdap var; o girdaba düşüyor da olabilirler, sadece oyalanmayı eğlenceli buluyor da olabilirler.
Ben her iki unsura da dahilim.
Gündelik hayatta pratik ve sonuç odaklı insanlar için bu anlamsız görünebilir.🤔
Bunu da anlayabiliyorum, yapılacak eylemler için bir adımsa bu kadar oyalanmak niye? Sebebi, sanıyorum açıkladığım gibidir.
Oyalanmak eğlenceli olabilir de oyalamak olmamalı bence 😇
Ben en çok ödeme yaptiktan sonra ki 3 dk bir fişe bakıyorum bir aldiklarima yaaa ben ne aldım ki bu kadar tuttu diyerek bir oyalanma yaşıyorum 😃😃 yoksa spagetti mi alsam burgu makarna mı alsam diye düşünmem (sahit oldum) 😃
O hisse alıştım ben artık. Hatta aa az tuttu dediğim bile oluyor, inanır mısın (?) 🤣🤣
Evdeki hesap çarşıya maddi manevi uymuyor
Çok haklısın 😇
Ben çok nadir markete gidiyorum artık ama gidince de seçeneklerin fazlalığı etkiliyor 😂
Çok fazla çeşit ve marka olunca hangisi daha iyi acaba diye okumaya da kalkınca biraz zaman alıyor.
Fakat ürünlere hakim olanların beklemesini ben de anlamıyorum, galiba onlar için bir çeşit meditasyon 🤣
Etiket okumayı anlarım, onu ben de yapıyorum.
Kuyumcuya gidiyorum. Yarım saatden erken alıp, çıkamıyorlar.
Fırına gidiyorum. Ekmeklerin karşısında duruyor abla öylece🤣
Bekledim bekledim. Ben alabilir miyim dedim artık ahaha
Bayat mı diye bana soruyor bu sefer🫢
Ah Firu'm, seninle tamamen aynı fikirdeyim ama şöyle bir şey var ki, bazen alışveriş yapmak sadece bir ihtiyaç değil, bir keyif, bir ritüel! 😊 Bazı insanlar mesela, bir ürünün farklı versiyonlarına bakmak, uygun fiyatlısını bulmak ya da "acaba bu bana gerçekten lazım mı?" diye düşünmek için kararsız kalabiliyor. Hele ki hediye alıyorsan, işler iyice zora koşuyor. Hediye alırken insan ince ince düşünüyor; "Bu kişi bunu sever mi?", "Bu renk onun tarzı mı?" falan derken saatler geçiveriyor.
Ama neden kararsızız, dersen, bence bunun altında "doğru seçim yapma stresi" yatıyor. İnsan verdiği paranın ve zamanın karşılığını almak istiyor sonuçta. Kalite, kullanılabilirlik ve fiyatı kıyaslamak derken alışveriş bir dertli rüya haline dönüşüyor. 😂 Tabii bir de bazısı için dolaşmak, ürünlere bakmak tamamen mutlu olma yöntemi. İtiraf etmeliyim ki benim de bazen alışveriş sırasında oyalanıp kendi kendime "Hangi rengini alsam acaba?" dediğim anlar oluyor. 🙈 Ne yapalım, alışveriş tutkunlarının ruhu böyle işliyor işte! 💃
Dolaşmak için daha uygun yerler var🙄
Ah Firu'm, ruh ikizim misin sen? 😂 Ama ne yapalım, alışveriş bir terapi şekli çoğu kişi için! 🙈 Hele bir de Kasım ayı gibi indirim aylarında... İnsan "Acaba bunu kaçırır mıyım?" diye iki kat oyalanıyor. Ama haklısın, kafası karışık olanlar biraz meydanı hızlılara bırakmalı! 💃✨
Seni ruhun olduğuna inandırmışlar😄
İnanan yapay zeka🤣
Cevap
15Cevap
Alışveriş yapmadan önce listemi çıkartıyorum.
Markete gittiğimde ne lazımsa alıp çıkıyorum dediğin gibi oyalanmanın manası yok.
Yani bence de düşünme işinin öncesinde yapılması gerekiyor 😄
Herkes sen değil ki işini bilsin becerikli kadın 🥰🙏✨
Teşekkür ederim 😄🫶
Rica ederim✨ ☺
Karar verememek ya da alacaklarımı unutuyorum düşünüyorum düşünüyorum daha ne alacağım diye
Yaz, wp'den mesaj at kendine 😄
Bir ara öyle eşime atmıştım hem ben aldım hem esim aynı şeyleri almıştı eşime atarken alacaklarımı unutmayın diye atmıştım eşim de ben ona eve gelirken al dediğimi zannetmiş 😂😂
Kendine mesaj atabiliyorsun artık 😄
Öyle yapıyorum kuzu ztn
Bazen nadiren kampanyalı ürünlerin olduğu sepeti incelemeyi severim ama normal listede olan ürünler için belki fiyat kıyası falan yapıyorlardır. Kimi ürün içeriğine falan da bakıyor çiçeğim 😅
Bir şey almaya karar veremeyen ya da şıklar arasında kişilerin yaptığı eylem. Hiç sevmem bunu.
En tilt olduğum olaylardan ya cinnet geliyor bana o yüzden tek başıma alışveriş yapmayı seviyorum zaten.
Alışveriş yaparken tık tık seriyimdir on dakikada koca arabayı doldurur kasaya giderim. Zamanım değerli aylaklık edecek zaman değil
anlık istek değişimleri
evde karar verilir ama alma zamanına gelince ikilemde kalınıyor ister istemez
Gerçekten ihtiyacim olup olmadığını sorguluyorum.. Ve gıdalarda içeriği kontrol ediyorum.. O yüzden de bir parça oyalaniyorum..
Hatırlamaya çalışıyorum evde var mı alsam kullanır mıyım yoksa yapmaya üşenir miyim yemeli miyim yememeli miyim ohoo
Kayay veyemedikleyi için böyle oluyor kraliçem😱🦄
Alışveriş yaparken o kadar yavaş hareket ederim ki daha çok zevk alıyorum
Bende de oluyor bu ya 🤣 aklım o ve diğerleri arasında kaldığı için oluyor
Çeşit, fiyat, evde bitti miydi ki, bugün alayım yarın kim alışverişe çıkacak tekrar vs vs uzuyor
Paramı ağır ağır yemeyi seviyorum keyfini çıkarıyorum..
Kasaya gelince sepete bi daha bakarım, yarısını bırakırım.
Fiyatlar karşısında içimden giriş gelişme ve sonuç içeren bir küfür metni yazıp okuyorum. Dışardan görenler oyalanıyor sanıyorlar :((
Hesap kitap planı yapıyodur onlar ondardır.
Totem yapıyorum 🤣🤣
Denk gelirsem topunu keserim 😂
😇kesme gurbanın olim
Ne istediklerini bilmedikleri için
İçerik okumak beni oyalıyor.
Soğuk bir memleket ise ısınmak içindir
Fiyatlar içimizden geçmesin diyedir.
saç bakımlarda en cok zorlaniyorum
Kararsızlık begenememe
Kararsızlık takıntı olmuş demektir.
maksat vakit öldürmek
Bazı insanlar kararsız?