3 katlı, 22 karat altın tuvalet kağıdı, Avustralyalı bir şirket tarafından ‘Tuvalet Kağıdı Adam’ adı verilerek üretildi. Şirket, 22-ayar altın kullanarak 3 katlı rulo üretti ve % 100 kullanılabilir olduğunu bildirdi.Bir de şey var :D Stokta sadece 1 adet varmış :D Hani alacak olursanız elinizi çabuk tutun :D
1.3 milyon dolar tuvalet kağıdı! Tuvalet kağıdına vereceğiniz maksimum fiyat nedir?
Şakamı bu Kim alıyo bunu o kadar para verilirmi buna gerçekten artık insanlar ne yapcağını iyice şaşırdı bu devirde zaten geçmek çok zor birde tuvalet kağıdına bu kadar para ödicem hangi enayi o kadar parayı buna yatırır gerçekten bu kadar para ödeyen var mı buna onu çok merak ediyorum
Şakamı bu Kim alıyo bunu o kadar para verilirmi buna gerçekten artık insanlar ne yapcağını iyice şaşırdı bu devirde zaten geçmek çok zor birde tuvalet kağıdına bu kadar para ödicem hangi enayi o kadar parayı buna yatırır gerçekten bu kadar para ödeyen var mı buna onu çok merak ediyorum insanlar gerçekten paralarını neye harcıcaklarını şaşırdılar ya çok zenginler ya da kafayı üşütmüşler o kadar param varsa gider daha güzel birşeye yatırım yaparım onun yerine
Şakamı bu Kim alıyo bunu o kadar para verilirmi buna gerçekten artık insanlar ne yapcağını iyice şaşırdı bu devirde zaten geçmek çok zor birde tuvalet kağıdına bu kadar para ödicem hangi enayi o kadar parayı buna yatırır gerçekten bu kadar para ödeyen var mı buna onu çok merak ediyorum
Şakamı bu 😄 Kim alıyo bunu o kadar para verilirmi buna gerçekten artık insanlar ne yapcağını iyice şaşırdı bu devirde zaten geçmek çok zor birde tuvalet kağıdına bu kadar para ödicem hangi enayi o kadar parayı buna yatırır gerçekten bu kadar para ödeyen var mı buna onu çok merak ediyorum
Bunu alıcak olan kişiye seslniyorum; Onca masum ve yetim çocukların ahı sizinle olsun. Bütün gariban insanların kimsesizlerin ahı ve bedduaları sizinle olsun🙏