Alışveriş & Hediyeler 40'lı Familia 3 katlı tuvalet kağıdını 180₺ aldım, fiyatı size de garip geldi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Vakıftan almış eşim. Fiyatını geçtim, 40'lı ilk defa gördüm. Güncellemeler+1 yıl Sizin marketteki tuvalet kağıdı fiyatlarından haberiniz yok sanırım. Solo 32'li, 197.90₺Selpak 32'li, 274,90₺ 40'lı Familia 3 katlı tuvalet kağıdını 180₺ aldım, fiyatı size de garip geldi mi? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Bir ara Cüneyt özdemir tuvalet kağıtlarını euro dolar gibi tablo olarak paylaşıyordu yayınlarında haha gerçekten çok pahalı her şey. 1 0 Yorumla
özgürce14 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 90% +1 yıl 40'lı epeydir var.. Özellikle 3 harfli marketlerde kampanya dahilinde satılıyor ara ara. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl fiyat doğru. iyi ki familia plus almamış.32 lisi 450 lira.. hötümüze kullandığımız kağıda bak. kağıtmı değerli, hötümüzmü? 0 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Bende en son 40lıyı 180 TL'ye almıştım a101 de kampanya vardı 0 0 Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben de alım gotumu ucuza silmek istiyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Onları da iyi kurulamak için baya dolamak lazım jdjdksjdj Yorumla MarsRafinha +1 yıl Sen nerden biliyon kiz benim gotumu vbjvghvgjv Yorumla Soran +1 yıl Yok genel olarak herkeste öyle mzjfkdmsl Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Valla bizde 150 ye aldık cidden çok para 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 40 lı maylo 114 tl aldım geçenlerde. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O da iyi. 3 katlıysa daha iyi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 katlı reis. 3 katlıyı vermezler o paraya Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Kazık yani 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Markete gitmediğiniz kadar belli ki Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Yok gitmem nahlet görsün o fiyatları milleti kazıklamak peşindeler. Yorumla Soran +1 yıl Markette daha pahalı. Yorumla
Soruphemençıkacağım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Sofia 140 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Kaç katlı Yorumla Soran +1 yıl Ve kaçlı Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl 3 Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl 32 Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehir, hangi market? Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl Buradan diyemem Yorumla Soran +1 yıl Market? Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl Zincir değil Yorumla Soran +1 yıl Hm anladım. İyiymiş o zaman. Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl Aynen ama yine de pahalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bir ara Cüneyt özdemir tuvalet kağıtlarını euro dolar gibi tablo olarak paylaşıyordu yayınlarında haha gerçekten çok pahalı her şey.
40'lı epeydir var.. Özellikle 3 harfli marketlerde kampanya dahilinde satılıyor ara ara.
fiyat doğru. iyi ki familia plus almamış.32 lisi 450 lira.. hötümüze kullandığımız kağıda bak. kağıtmı değerli, hötümüzmü?
Bende en son 40lıyı 180 TL'ye almıştım a101 de kampanya vardı
Ben de alım gotumu ucuza silmek istiyorum
Onları da iyi kurulamak için baya dolamak lazım jdjdksjdj
Sen nerden biliyon kiz benim gotumu vbjvghvgjv
Yok genel olarak herkeste öyle mzjfkdmsl
Valla bizde 150 ye aldık cidden çok para
32'lisini 130a almıştım
Bedavaya almış
Bunlar daha iyi günlerimiz bacım mm
40 lı maylo 114 tl aldım geçenlerde.
O da iyi. 3 katlıysa daha iyi.
2 katlı reis. 3 katlıyı vermezler o paraya
Kazık yani
Markete gitmediğiniz kadar belli ki
Yok gitmem nahlet görsün o fiyatları milleti kazıklamak peşindeler.
Markette daha pahalı.
Sofia 140
Kaç katlı
Ve kaçlı
3
32
Hangi şehir, hangi market?
Buradan diyemem
Market?
Zincir değil
Hm anladım. İyiymiş o zaman.
Aynen ama yine de pahalı