Ben Nişantaşı'nda oturuyorum. Çevrem aşırı zengin. Benimde durumum çok iyi. Pazara gidiyorum diye çevremden ezik muamelesi görüyorum. Pazara gitmek eziklik mi?
Nişantaşı'nda oturduğum için her pazara gittiğimde yargılanıyorum. Zenginler pazara gidemez mi?
Merhaba. Neden eziklik olsun ki? Temel ihtiyaçlarını taze ürün bulabileceğin bir yere gidiyorsun. Toplum içersinde maddi anlamda bütçesi az olan insanlarla karşılaşmak vs. ise konu, kimsenin birbirinden üstün olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca konu da bu değil. Yalnızca alışverişini istediğin ürünleri bulabileceğin ürünleri istiyor olman. Başkalarının söylediklerini bir görüş olarak alabiliriz ama hayat felsefemiz yapmak zorunda değiliz. Nasıl içinden geliyorsa ve gerek duyuyorsan ordan alışverişini yapmalısın.
Doğal davranmak, insanlarla içiçe olmayı istemek eziklik değildir Aslında onları ezik görenler sonradan görme dediğimiz burjuva kesimidir. Hiç sevmem ama birinin bir sözü var Kıroyum ama para bende İşte tamda o kişiler bu mantığa sahip 3 yıl Türkbükünde çalıştım, adamlar helikopterle geziyorlar, okey oynamak için uçakla gelenleri var. Ama bu insanları bile halkın arasında görüyorduk. Pazarda da gördüklerim oldu. Hepsinin evinde hizmetçisi varken, manava telefon açıp istediklerini ayaklarına getirme imkanı varken, onlar yapıyorsa sizin oradakiler halt etmişler🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Neden gidemesin bu ne saçma bir düşünce ayrıca niye onu bunu takıyosun ki pazardan alışveriş yapmak fakirlik değil her insan yapabilir istediğim yerden yaparım kimene hesabıma hangisi daha yakınsa ordan yaparım kimseyide zerre takmam sende takma bence pazara giden fakirmi oluyo çok yanlış bir ön yargı bence bu insanlardaki mağazaya falan gidincede zengin olmuyosun ne kadar saçma sapan düşünceler hesabıma neresi uygun geliyosa ordan yaparım ister pazar olsun isterse en lüks yerler
Neden gidemesin bu ne saçma bir düşünce ayrıca niye onu bunu takıyosun ki pazardan alışveriş yapmak fakirlik değil her insan yapabilir istediğim yerden yaparım kimene hesabıma hangisi daha yakınsa ordan yaparım kimseyide zerre takmam sende takma bence
Neden gidemesin bu ne saçma bir düşünce ayrıca niye onu bunu takıyosun ki pazardan alışveriş yapmak fakirlik değil her insan yapabilir istediğim yerden yaparım kimene hesabıma hangisi daha yakınsa ordan yaparım kimseyide zerre takmam sende takma bence
Nişantaşı ok güzel bir muhit ama o kdar zengin yokki orada😄 oraya etiler bebek ve ulus civarından insanlar geldiği için öyle görünüyor 😄ve ayriyetten söykediğin beşiktaş pazarınıda çok iyi biliyorum pazara her kes gidebilir pazar her kesimden şnsanlar gitmesi için kurukan bşr mekandır
Eziklik değil. Egosuz olduğuna alışamamışlar, bu güzel bir şey kimseyi takma ne zenginleri gördüm bime gider senin lafın az kalır 😄 nerden ne yapacağına sen karar verebilirsin konuşanlar değil