Kişilik & Karakter Fakirlikten bakımsızlıktan kirpi gibiyim yazlık taytla geziyorum şampuan diş macunu alamıyorum başkası lüks yaşarken bu adalet mi? Yokumilte Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl İmtihan diyenler tek bana mı bu dünyada imtihan var Fakirlikten bakımsızlıktan kirpi gibiyim yazlık taytla geziyorum şampuan diş macunu alamıyorum başkası lüks yaşarken bu adalet mi? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. adalet değil 0 0 Yorumla
onderemin Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Adalet değil o yüzden günde 17 18 20 saat çalışıyorum ki birşeyler sahibi olayım 0 0 Yorumla
guidinggoddessagency Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Değil ama şampuan ve diş macunu abartı sanki.. 0 1 Yorumla Yokumilte 1 yıl Abartı değil gerçek Yorumla
Berat_krc Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Olsun ablam beterin beteri var. Kendini sev 0 0 Yorumla
ÇölAslanıı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı. İmtihan üzülme bence 0 1 Yorumla ÇölAslanıı 1 yıl Yok tek değilsin bende aynıyım Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. İş yokmu 0 1 Yorumla Emrhttr 1 yıl Herkese var bir imtihan Yorumla
muratt3406 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Çalışmıyormusun 0 2 Yorumla Yokumilte 1 yıl Hayır iş arıyorum Yorumla muratt3406 1 yıl Ne mezunusun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
adalet değil
Adalet değil o yüzden günde 17 18 20 saat çalışıyorum ki birşeyler sahibi olayım
Değil ama şampuan ve diş macunu abartı sanki..
Abartı değil gerçek
Gel verelim o ne ya öyle
Olsun ablam beterin beteri var. Kendini sev
Değil
İmtihan üzülme bence
Yok tek değilsin bende aynıyım
İş yokmu
Herkese var bir imtihan
değil ablam
Neden ama
Çalışmıyormusun
Hayır iş arıyorum