AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Yazık ikinizde asgari ücretin yarısı asgari ücretle 3 çocuk gecindirmeye çalışan bunalımda aileler var
Canım yoga için 1.500 TL harcaman çok değil fakat sadece 2 tane yoga matı için 1.500 TL harcaman çok. Daha uygun alabilirdin. Eşin haklı demiyorum ama biraz daha dikkat etsen daha iyi olurdu diye düşünüyorum 😊😊
Mat için saçma bi fiyat olduğunu düşünüyorum ama eşin de çok harcama yapıyormuş, orta yolu bulmalısınız
1500₺ Mat dünyanın en iyi matı bile olsa o parayla git başka bir şey al airpods al harca ama bu kadar saçma bir şeye harcarsan adam tabi konuşur saat ile mat bir değil yani bu gereksiz harcamaları yapabilmen için çok iyi kazanman gerek eger kazanmıyorsan adam yerinde olsam seni boşarım kusura bakma ben victoria's secretten 128₺ maske aldım diye kendime salak diyordum 🤗 neyse ki daha kötüleri varmış içim rahatladı
Geçenlerde 45 liraya mat almıştım 1500 tlleliklerden farkı yok
Eminim öyledir😉
Siz kafayı yemissiniz 1.5 TL ne kardeşim az para mı karı koca ikisi maaşını ceker kadın önemli şeylere verir maaşının bir kısmını erkek ise evin diğer gerekli şeylerini alır erkeğin parası daha fazla kalır çünkü erkek kadınlar gibi lüzumsuz harcamaz iddia oynar ama gidipte 1.5 TL lik oynamaz gider 20 lira yatırir 40 alır o kırkı da gaz parası yapar dönüşte de ekmeğini alır gelir
Saçma. Bu kadar masrafa girmeden de yoga yapılabilir. Eş haklı.
Maddi durumunuzu bilemem ama bana göre çok fazla ve gereksiz bir harcama.
Bekarım Allah tan böyle bir eşim olacağına bekar olarak ölmeyi. Tercih ederdim
Cidden 1500 TL sadece 2 maya mı verdn yuh artık kız mat altı üstü
mat için de iç çamaşırı içinde o para verilmez ama kolay kazanıyorsanız tabi verilir :D
Matı bilmemde iç camasirina verilir 😅
Ne yoga matına ne iç çamaşıra o kadar para verilmez, verilmemeli.
Bimde 30 tl filan. Paranız var diye saçma sapan harcamalar yapmayın akıllı yatırımlar yapın.
Para asla sorun değildir sevdiğim insana harcayınca ama inanılmaz gereksiz bir harcama
Bulmuşsun yolunacak kaz yoluyorsun.. Sorsam işsüz güçsüzsün tekisin ama aşk evliliği yapmışsındır. Gece gündüz ye kocanın parasını dur bırak ne dersse desin. Bulmuşsun kerizi tadını çıkar 😂😂
Evet eşin kırmakta haklı 1500tl 2 mat alınır mı ya resmen kaziklanmışsin veya para çok nereye harciyacagini bilmiyorsun
Matlar pahalı bence normal. Yogadan aldığın sonuca dibi düşer eminim.
Eşiniz faydasını fazlası ile görmüş ya da görecektir. Bence oda size eşlik etmeli
Daha onemli bir onceliginiz varsa esin ona kil olmustur.
Ovvv sen harikasın toton bike pahalı mat a oturuyor süpersin hipersin
harcadığın parayı kendin kazandıysan bi problem yok
Evde kendin kendine youtube hocalardan da yaparsdimn
Demek ki bütçe yetiyor kocanın kendine saat alıyor ise. Haklısın
haklı o para fazla. iç çamaşıra versen de çok fazla.
İç çamaşıra niye sesimiz çıksın ilişkinin selameti için doğru bi davranış olurdu
Parayı kendin kazanıyorsan onu ilgilendirmez ama o kazanıyorsa kızmakta haklı
Maddi durumunuz iyiyse sorun yok. Ama değilse haklı adam.
Eşyanın değerini kendi kazandığınla belirlemek doğru mudur sence ya?
Bence değil.
E o halde maddi durumla alakası olmamalı. Bi matın maliyet/fayda oranı nedir ki ederi 1500tl olsun?
Her şey pahalı...
Pahalı başka şey, ederinin üstünde olmak başka şey.
Bu size göre öyle bayım. Ben param yokken 100 liralık tshirtler alırken param varken 750 liralık tshirt alırım. Maddi durumla alakalı aslında.
Başta sorduğum soruya tam tersi cevap verdin ama. Rahatsız ettim, iyi delirmeler :D
Valla tam net emin olamazsam da rahatsızlığı pp ile verdin.
Gevşeme için önce stres lazım o matın üzerinde yoga iyi gider😂😂
haksız hatta daha haksız olabilir mi bilmiyorum, sana iyi gelen bir şey için nasıl sinirlenebiliyor onu da anlamadım
Aaayyyhhh içim şişti. Herkesin bütçesine bağlı. Ayrıca madem eşin yorumlara gülecekti ne diye soruyosun.
Harcasan bile eşine çaktırma
Nasil olcak o ortak hesaplar 😂
Sende onun pahalı bir şeyler aldığını görürsen küfret
Eşin haklı. Boşanma nedeni lan 1500 ne 30 lira alabiliyorken. Yoga nedir saşma sapan şeyler. Git fitnes ağırlık çalış düzgünce
İç çamaşırı 1500 TL yine pahalı zırlama
Eşin haklı. Yoga gibi saçma bir şeye bu kadar para verilmez. :D
yoga hintli ibadet şeklidir madem öyle spor meraklısısın gir fitness a milletin başka dini için ibadet ediyorsunuz birde para harcıyorsunuz
Aynen knka katılıyorum
Bir insan Müslümansa huzuru yogada değil, namazda aramalı
Evet fazla para gökten mi yağıyor, normal spor salonuna gitsen 200 lira verirsin ama sen macera arıyorsun
Boşver iyi yapmışsın. Yemeyenin malını yerler. Sen kendi bakımın için harca parayı yeter ki. Bu sefer de gidip dışarda karılara yediremesin 😂
Haklı ama sen de güncellemede bahsettiğinden haklısın
Senin derdin yoga yapmak değil bence
bi uğraş bulup onunla ilgili para saçarak tatmin olmak
Mat nedir bilmiyorum ama kocan haklı. Yoganın faydası olsa Hindistan, içler acısı halinden kurtulurdu.
Hayır bence değil 1.500 tl ne ki yoga sonuçta sinir stresten uzak tutuyor mükemmel bir şey ayrıca hem o paraya ona oyun alsanız sesini bile çıkartmazdı
Biraz haklı o kadara ne aldın sjsjs
Bir gün evlendiğiniz erkeklerin bile tek amacının sizinle seks yapmak olduğunu anlıcaksınız.
iç çamaşırı alsan kızmazdı tabi beyaz tanga jartiyer al birde tebrik eder seni 🤣🤣
O matın aynısını aliexpress’ten 150 liraya alıp 1.500 liraya böyle enayilere satıyorum işte 😂😂
a. m k eşin olmamana rağmen sinirlendim burada eşin bence boşasın seni ya
İkinizde gereksiz yere harcama yapıyorsanız ikinizde haksizsiniz
Haklı gereksiz bana o parayı verin 1 ay hayatımı yaşarım 😂
evet haklı ama geliriniz ne ona bağlı. kalkıpda karıkoca doktor biri için haklı değil derim
Ben yoga ya para verene saf diyorum hatta direk enayi yoga ee ne artısı oldu Nirvanaya vardın mı bare
Abla karı koca değişik misiniz siz millet açlıktan ölüyor
1500 mi ben o kadar parayi asla vermem. Hem yoga yapmak dini açıdan iyi değil
Kim diyor dini acidan iyi degil diye? Yoganin felfesini biraz arastirdiginizda dinle hicbir alakasi olmadigini gorursunuz
Çok pahalı hem iç çamaşırına da o kadar para verilse gene kızar kızmakta da haklı
namaz kıl ve günde bir kez hatme yapın... hatme zaten yogadir
iç çamaşıra nerden geldi konu bu nasıl ahlak yazık vallaha
Hanfendi herşeyi cinselliğe bağlama bu nasıl cumledir
sen herhalde para siciyon eger yoga ya 1500 veriyorsan
Cidden çok pahalı 2 mata o kadar para verilirmi ucuz alsaydın en kalitelisini almak zorunda değilsin bence adamı iflas ettircen
Fazla biraz evde de yoga yapabilirsin
Aldigim matlarin biri zaten evde duruyor 6 kilo agirligi nereye goturuyim zaten 😂 digeri travel mat onu seyahatlerimde ve gittigim kursa goturuyorum
Anladım. zaten anladığım kadarıyla maddi durumunuz uygun imkanın varken ve ilgi duyuyorsan elbette yapabilirsin ben evde kendi imkanlarımla yapıyorum o yüzden dedim durumunuz uygunsa eşinize aldırmayın alın sonuçta sağlıklı bişey hem zihinsel hem bedenen gereksiz bir şey için harcanmiyor
Aynen oyle 😊 tesekkur ederim🙏
Eşin haklı. Çok para vermişsin.
Ama matlarım cok guzel ❤
Sanırım kafanız da çok güzel 💌
:D
Mata vereceğin parayı gidip bire bir ders alsana
Ders aliyorum zaten
Neresinden bakarsan bak altı üstü mat plastik yeni git sende teknolojiye yatır parayı mata o kadar para verince kalça sırt mı şekil alıyor
Kendi paransa karışmaya hakkı yok. Öbür türlüyse maddi durumunuza göre değişir.
Gereksiz bir harcama
Işe yarıyorsa sorun yok..