Kargoda dolandırıldım. Ne yapacağım?

Dün bana bi kargo geldi size gönderildi içinde 150 tl lik ürün varmış karşı taraf ödemeyi sizin yapıcağınızı söyledi diye ve 25 tl ücret istedi bende aldım aptallığıma denk geldi gönderene baktım İstanbul market diye bi yer araştırdım ettim bu isimde Kuşadası'nda bi bakkal var onu aradım sizin adınızla bi ürün geldi bize haberiniz var mı diye adamda bizim alakamız yok 15 kişi daha aradı bizi sizden önce bunlar 20 25 tl tlik ürünü alıp size satıyolar içine sabun falan koyuyolar bu dolandırıcılık dedi adresime kadar her şey var PTT kargo poşeti ve bi adres daha var o adresin alıcısının numarasını yırtmışlar benim adresimden numarama kadar her şey doğru nasıl buldular diye anlam veremedim adam internetten bulmuşlardır dedi zaten gelen üründe bi yüz maskesi mıknatısı ve spatulası var kutusu da siyah bio magnetic diye yazıyor ve bi kaç sabun var bu tarz ürünleri satan birine sorduk ilk defa böyle bi marka duydum kullanma bunu ne olduğu belli değil dedi bunu sizi uyarmak için yazdım başınıza gelmesin lütfen çünkü bunlar devam edecekler ve marketin sahibinden şikayet hakkı yokmuş bu isimle bi sürü market var tek ben olsam ederdim dedi benim düştüğüm hataya kimse düşmesin 🙏
Kargoda dolandırıldım. Ne yapacağım?