Sosyal medyada Türkiye Vakıflar Kurumu 3 aylık burs vereceği ile ilgili bir şey paylaşmıştı bende bursa başvurmak istedim. Öğrenci belgesi falan istedi yolladım bir hafta önce. Az önce mesaj geldi Yusuf Garan a WhatsApp dan şu kodu mesaj atın yazıyordu. O an korktum ben ne yaptım diye. Meraktan kodu attım benden TC hariç bilgi istedi üni bölüm kardeş sayısı diye. En son da şöyle mesaj atmış
Başkalarının adına burs başvuruları olduğundan dolayı önlemler aldık.
Sizden güvenlik adımlarını geçmeniz için Appstore veya Playstore üzerinden Papara uygulamasını indirmenizi istiyoruz. Size vereceğimiz kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapacaksınız. 5 adımlı güvenlik aşamalarını tamamladıktan sonra bursunuz onaylanacaktır. Onaylandıktan sonra Bursunuz Şahsi banka hesabınıza İletim Sağlanacaktır.
Bunu görünce iyice kafayı yedim başvuru yaptığım sitede e devlet desteklidir falan diyordu ben napıcam lütfen akıl verin çok korkuyorum
Başkalarının adına burs başvuruları olduğundan dolayı önlemler aldık.
Sizden güvenlik adımlarını geçmeniz için Appstore veya Playstore üzerinden Papara uygulamasını indirmenizi istiyoruz. Size vereceğimiz kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapacaksınız. 5 adımlı güvenlik aşamalarını tamamladıktan sonra bursunuz onaylanacaktır. Onaylandıktan sonra Bursunuz Şahsi banka hesabınıza İletim Sağlanacaktır.
Bunu görünce iyice kafayı yedim başvuru yaptığım sitede e devlet desteklidir falan diyordu ben napıcam lütfen akıl verin çok korkuyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ohaa hangi bilgiler verdin TC numarani biliyorlar mi anne kizlik soyadini vs. ? paparaya girmen cok da onemli degil
TC biliyorlar öğrenci belgesi yolladım. Bittim ben site güvenli diyordu napıcam bilmiyorum
lan bisi olmaz bittigiin falan yk korkma para vs atmadiysan.. ogrenci belgesinde aile bilgin yazmiyor sadece senin ve okulun bilgileri dye hatirliyorumm.. biraz tasak gecmisler seninle en fazla adina hat acabilirler onu da e devletten gir kontrol et.. sen senin adina bisey acmadin illegal bisey yuklemedin kasma kendini...
Öğrenci belgesinde tc anne baba bilgisi adres yazar aptallıktan nasibimi alamadım ki site güvenli diye başvuru yapıp yolladım. IBAN falan istediler WhatsAppdan en son papara deyince ödüm bkuma karıştı tabi :/
yook bisey olmaazz.. sikinti ettme..
Teselliniz için teşekkür ederim. Sizce yapabileceğim bir şey yok mu bunları şikayet etmeye kalksam? Babama açıklayınca bi dolu azar yiyeceğim yaş oldu 22 bunlara kanıyorum of of
umut fakirin ekmegi apla yapacak bisi yok.. herkes kanar.. :D valla bak bunu aptallikla alakasi yok.. seni arayan numarayi karakola gidip sikayet edebilirsin bu numara beni rahatsiz ediyor ve bilgileri aliyor diye.. babana da anlatmak zorunda degilsin.. yakinlarindaki bir karakola git suc duyurusunda bulun.. eger adina bisey acmislarsa ya da acarlarsa gelecekte de kanit olur daha da rahatlarsin..
Son cümle beni daha çok korkuttu karakola gidip rezilliğimi anlatmaya çalışırken ağlayıp rezil olurum 🤣🤣
ahaha aplaaa yaa guldurme benii sende okb mi var :D :D
Gülünecek haldeyim değil mi sinirim bozuldu
yok da olayi abartiyorsun su an olabilir yahu.. alla alla insanin bos anina denk gelir olur abartma hic de bi sikintti olusturmaz sana gulunecek halde degilsn sadece bos bulunmussun ki cok normal. hadi kendine bi cay bi kahve hangisini seviyorsn yap caysa biskuvi tatli olandan kahve ise bi fistikli cikolata gom.. uc tane de derin nefes al gecer bak saka degil ciddiyim
Teşekkür ederim iyi niyetiniz için. Başka bir soru daha sormuştum orada karakola git okula yaz bankayı ara falan dediler benim bunları yapacak cesaretim yok daha çok korktum
bisey olmazz.. arada bi e devlet hesabindan adina kayitli hatlara bak.. bir de banka hesabina bak para gelip gelmedigine..
Eğer hat veya para görürsem ne yapmam gerekiyor
hat gorursen o hattin musteri hizmetlerni arayip hemen kapattir para gorursen gonderen hesaba bak eger bi vakif vs ise sikini yok sahis ise gelen hesaba oldugu gibi parayi iade et
Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Umarım başıma bunlar gelmez
Papara acil kapat öyle uygulama silme falan değil ara müşteri hizmetlerini durumu anlat kapattır
Papara açmadım ama 1 hafta önce başvuru formunda öğrenci belgemi atmıştım TC mi aldılar lütfen söyleyin kötü bir şey olur mu çok korkuyorum
Sakin Papara üzerinden işlem Yapma.
Papara yı görünce korktum zaten. Lütfen söyleyin TC mi ve tel numaramı aldılar kötü bir şey olur mu napıcam ben
T. C. ve tel ile bir şey yapmazlar.
Amaçları sana verecekleri paypal hesabına para yatıracaklar.
Ülkemizde Paypay hesabımın yasal olmadığı için hesap yurt dışı kaynaklı. Sana bir bahane ile bu hesaba para yatırmanı isteyecekler.
Muhtemel bahanesi ise burs için yatırman gereken vergi olduğunu söyleyeceklerdir. Hatta o hesabımın içinde bir miktar para bile görebilirsin. Ama çekemezsin.
Öğrenci bölgemde adres de vardı yani adresimi TC mi ve tel numaramı biliyorlar bu konuda korkuyorum. Papara açmadım
Onlar Zaten daha önce sızdı. Onlardan bir Cacık olmaz.
Teselli etme şeklinize gülsem mi ağlasam mı bilemedim maalesef haklısınız. Aptallığıma yanayım hep fakirlikten işte
HiÇ. bir Kurum dışardan burs vermez. Mutlaka üniversiteye ya da YÖke haber verir.
Vakıflar genel müdürlüğü ile karıştırdım ben bunu. Türkiye vakıflar kurumu diye bir şey yok değil mi? Başvuru yapacakken site de güvenli görünüyordu benim kafa da az çalıştığı için anlamadım dolandırıcı olduklarını.
Kac tl
TC mi aldılar ne yapacağım bilmiyorum
Kac tl.
Ne kaç tl
Dolandirdilar ya kac. tl
Bilmiyorum papara yükle dediler indirmedim tc mi aldılar ne yapıcam ben
Tcden nolck
TC adres tel no of of bu kafayla nasıl yaşadım bilmiyorum. Papara yı görene kadar bi sıkıntı var diyordum kendi kendime o mesajı görünce de aha dedim aferin bana dolandırıldım diye düşündüm
Hangi ildesin
Ne alaka ya