çarşıdan aldım bin tane eve geldim bir tane oldu. yolda döktüm saçtım mı ne yaptım aldıklarım ortalıkta görünmüyor. Fişte yazılı ama... nereye başvursam a dostlar Siz fiş kontrolü yapar mısınız?
Alışveriş yaptıktan sonra fişinizi uzun uzadıya inceler misiniz?
Merhaba 😊 Aslında fişi aldıktan sonra elim doluysa pek dikkat etmede çantama koyarım. Eve gittikten sonra her şeyi toparlarken bir incelerim. Eğer hata yoksa da çok fazla bekletmem geri dönüşüme atarım. Tabi beim içim önem arz eden ürün fişlerini de hemen atıp sorun oluşmasına neden olmamaya çalışırım.🌸
Evet fişleri de atmam ayrıca saklıyorum çünkü o ürünü yanlışta alabilirim bozukta çıkabilir veya yanlışlıkla 2 kere basılmışta olabilir onun için bende alışverişten sonra fişleri baya inceliyorum
Eskiden almiyordum fişi alsam da bakmadan buruşturup atıyordum şimdi cüzdanıma koyup eve gelince bakıyorum sonra cekmeceme atıyorum denk geldiği gün tekrar bakıp işim kalmamışsa atıyorum hahdhhsd
İncelemesem bile kesinlikle her zaman fişimi alırım. Neden bilmiyorum belli bir süre sonra atarım. Ama ne olursa olsun fişimi alırım almazssam sinir oluyorum.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 378 cevap paylaştı.
Ne aldıklarını biliyorsan hesap sorabilirsin ama eline geçeni aldıysan işin zor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet genelde ediyorum bence herkes de kontrol etmeli. Çünkü yanlış olabiliyor bazen. Para üstünü bayağı eksik veren, ya da bir ürünü iki kez yazılıyor ya da etiket başka kasada başka fiyat olabiliyor