Çoğumuz hediye alırken alacağımız kişiye uygun seçenekleri ararız.
Peki maddi anlamda da hediyeyi vericeğiniz kişiye verdiğiniz değere göre seçiminiz olur mu?

Evet değişir değer verdiğim kişilere en güzelini en pahalısını özenle seçerim. Sonuçta paraya değer diye düşünüp alıyorum gerçekten maddi ve manevi açıdan kişiye göre değişiyor herkesin tercihi
Aslında alacağımız kişiye göre hediyenin maddiyatının değişmesi lazım, sonuçta senin canın, canının parçası olarak annene hediye aldığını düşünelim bir de bir arkadaşa aldığını düşünelim tabii ki anneme daha çok maddiyatlı bir hediye alırım.
Cevap
8Cevap
adı ustunde hedıye .
ama tabı en yakınındakı ınsan ıle baskasına aldıgın deger farkı ılla olacaktır.
Elbette ki degisir. İnsan annesine babasına eşine evladına hediye alırken daha dagerli seyler almak ister.
değişmez çünkü değer vermediğim kişiye hediye almam sadece değer verdiğim insanlara hediye alırım oda kendime alır gibi düşünerek maddiyata bakmadan..
Evet önemi olur değer vermediğim birine kendime bile almayacağım kadar pahalı bir şeyi almam. Parayı ağaçtan toplamıyoruz sonuçta.
Hyr değişmez maddiyat benim için en son planda bile değil.
Şahsen ben çok sevdiğime pahılı, orta sevdiğine orta, az sevdiğime ucuz alıyorum
Hediye için maddiyata önem vermem kim olduğu da önemli değil
Ben hediye almam ki kimseye hediye almadim cunku para yok :)
Önemli olan o değerli kişinin verdiği değerli hediye, maddiyat yönünden değil de, manevi yönünden çok değerli olur.
Evet değişiyor maneviyatı da değişiyor
Tabiki
Tabii ki değişir
Tabiii kii
Genellikle
Evet.
hayır değismez
Degismez
Hayır değişmez
değişir tabi ki
Genelde evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?