Alışveriş & Hediyeler Aldığınız hediyenin maddi değeri olmak zorunda mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Otobüste minnoş iki kızın verdiği hediyenin mutluluğunu hiç bir şey veremiyor 🥰🦋✨ Aldığınız hediyenin maddi değeri olmak zorunda mı? Cevapla Hediye Soruları Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
YorgunBirCicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 11 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Değil. Kullanabileceğim ve istediğim bir şey ise çok mutlu olurdum. 1 0 Yorumla
Bırısıste2716 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Hayır hatta düşünülerek kendisinin hazırladığı yaptığı hediye tüm parasal hediyelerden daha değerlidir 1 1 Yorumla Soran 11 ay Bence de 😊 Yorumla
Eftgy Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 11 ay Hayir asla zorunda değildir. Küçük manevi hediyelerle bile mutlu olurum genelde. 1 4 Yorumla Soran 11 ay Tahmin edebiliyorum ponçik kalpli 🥰❤💞 Yorumla Eftgy 11 ay Ya teşekkür ederimm ☺️💗 Yorumla Soran 11 ay Ricalar 🤭✨ Yorumla Eftgy 11 ay 💕💫 Yorumla
srenitty Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 11 ay Çok tatlı. Buna benzer bir hediye almıştım küçük bir kızdan hâlâ saklıyorum. 1 1 Yorumla Soran 11 ay Ben de öyle yapıcam uzun zaman sonra aldıgım tek hediye 😊💕 Yorumla
mitskii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 11 ay evet var tabii otonusteki kucuk kizlar icin gecerli degil bu sevgilim boyle bi sey yapsa ayrilirim 1 3 Yorumla Soran 11 ay O kadar basit değil ya ugraştırıcı gibi duruyor bunun için ayrılma 😀 Yorumla mitskii 11 ay zahmet edip hediye alsin valla yoksa 👋🏻👋🏻👋🏻 Yorumla Soran 11 ay Hshsgshs enişte duy bunları Yorumla
mhaticem Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Düşünülmek en pahalı hediyeden iyidir maddi değeri olmak zorunda değil. 1 0 Yorumla
nasılinanırım Takip Et Xper 2 Yaş: 18 11 ay Zorunda değil el emeğiyle bi tatlı yapsalar yeterli olur 1 4 Yorumla Soran 11 ay Ben sana yaparım mutlu olacaksan 😜 Yorumla nasılinanırım 11 ay Uwu yapar mısın 🤩🤩 Yorumla Soran 11 ay Yeeappp 🤗 Yorumla nasılinanırım 11 ay Tamamdır aldım sözünü Yorumla
psikolojisevenn Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 98% 11 ay Hayır tabi ki hediye ve çocuklar da çok tatlı ♥️🎈 2 1 Yorumla Soran 11 ay Evet 🥹❤ Yorumla
Mahperi_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 11 ay Ben en ufak hediyeye bile sevinirim 1 1 Yorumla Soran 11 ay Ben de öyleymişim yeni farkettim jsjsk Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. Değil tabi ki. Bazı hediyeler çok ama çok değerli 1 3 Yorumla Soran 11 ay Bazı insanların varlıgı başlı başına hediye 🎁 ✨ Yorumla ᖇaskolnikov 11 ay Evet o insanlar iyi ki varlar Yorumla Soran 11 ay 🙏🏻 iyi ki :)) Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Sende bana verebilirsin 1 1 Yorumla Soran 11 ay Vermem 😄 özellikle telefonun arkasına koy dediler ben de öyle yaptım 🥰 Yorumla
milkshakef Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 11 ay uğraşılmış şeyler çok güzel oluyorr 1 2 Yorumla Kafadurdu 11 ay @milkshakef Nadide insansın kıymetin bilinmeli Yorumla milkshakef 11 ay teşekkürler Yorumla
deneyemlierkek Takip Et Xper 4 Yaş: 25 11 ay Önemli olan emek sevgi 2 2 Yorumla Soran 11 ay Kesinlikle o sevginin saflıgını hissetmek çok güzel bir his 🤗 Yorumla deneyemlierkek 11 ay 👍 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 11 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 421 cevap paylaştı. Üzerine düşünülmüş olması önemlidir.. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 11 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hediye hediyedir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Değil. Kullanabileceğim ve istediğim bir şey ise çok mutlu olurdum.
Hayır hatta düşünülerek kendisinin hazırladığı yaptığı hediye tüm parasal hediyelerden daha değerlidir
Bence de 😊
Hayir asla zorunda değildir. Küçük manevi hediyelerle bile mutlu olurum genelde.
Tahmin edebiliyorum ponçik kalpli 🥰❤💞
Ya teşekkür ederimm ☺️💗
Ricalar 🤭✨
💕💫
Çok tatlı. Buna benzer bir hediye almıştım küçük bir kızdan hâlâ saklıyorum.
Ben de öyle yapıcam uzun zaman sonra aldıgım tek hediye 😊💕
evet var tabii otonusteki kucuk kizlar icin gecerli degil bu sevgilim boyle bi sey yapsa ayrilirim
O kadar basit değil ya ugraştırıcı gibi duruyor bunun için ayrılma 😀
zahmet edip hediye alsin valla yoksa 👋🏻👋🏻👋🏻
Hshsgshs enişte duy bunları
Düşünülmek en pahalı hediyeden iyidir maddi değeri olmak zorunda değil.
Zorunda değil el emeğiyle bi tatlı yapsalar yeterli olur
Ben sana yaparım mutlu olacaksan 😜
Uwu yapar mısın 🤩🤩
Yeeappp 🤗
Tamamdır aldım sözünü
Hayır tabi ki hediye ve çocuklar da çok tatlı ♥️🎈
Evet 🥹❤
Ben en ufak hediyeye bile sevinirim
Ben de öyleymişim yeni farkettim jsjsk
Değil tabi ki. Bazı hediyeler çok ama çok değerli
Bazı insanların varlıgı başlı başına hediye 🎁 ✨
Evet o insanlar iyi ki varlar