Bugün seneler sonra pazara gittim ve kendimi çok garip hissettim. Zorunluluktan dolayı gittim yoksa asla gitmezdim ama neyse, bana göre pazar fakirlerin gittiği bir yer sizce de öyle değil mi?
Pazara gitmediğin için pazar fiyatlarından da haberin yok sanırım. Fakir dediğin insanlar pazardan dahi anca 2 3 poşet eşya alabiliyor. Neyin kafasındasınız? Hoş o da yoktur senin gibi düşünenlerde.
Pazara fakirler değil zekiler gider. Sende kendini bir anlığına zeki hissedcek gibi olmuşsun sonra tekrar ben kendimden ödün vermem moduna geçmişsin o kadar
ne alaka? kocaman yer gez gez hangisini beğenirsen al hem seçenek çok seçme şansın var hem de fiyat olarak ucuz pazara giden fakir değil manava giden maldır
ne kadar zengin olduguna bağlı. bundan gocunmayan geliri düzgün insanlar da vardır. internetten alabilecekken belki pazardan organik bakıyordur ya da kendi secmek ister vs.
Pazar daha pahalı, ne fakiri sen ultra zengindir kendine gel😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ne kadar saçma bir düşünce pazar yerine manavdan marketten pahalıya alacağım meyveyi aynı kalitede pazardan almamak enayilik bence tabi bütçemi düşünüyorum para dersin yoksa senin düşüncen