benim varlıklı bir ailem var iyi bir eğitim aldım mimarım. kendi mimarlık ofisim var. bigün sahilde yürüyüş yaparken biri ile tanıştım iyi anlaşmıştık güzel muhabbet ettik kendisi şoförmüş ben bunu hiç dert etmedim bir süre konuştuktan sonra çıkmaya başladık çıkalı 1 ayı geçmemişti ki tuhaf davranışlar sergilemeye başladı. sürekli giydiklerime, gece dışarı çıkmama, kimlerle görüştüğüme karışmaya başladı işlerim olduğunda arıyordu işim var diyorum bu defa da enteresan bir şekilde anlayışsızca tavır alıyordu arkadaşlarımı bile kıskanmaya başlayınca dur dedim artık haddini bildirdim ve ayrıldım. ardından aradı mesajlar attı cevaplamadım. bikaç arkadaşım ile görüşüncede kenar mahallelerde yaşayan çoğu insanın böyle olduğunu söyledi bende açıkcası böyle düşünmeye başladım. bu yoksul insanlar hep mi böyle?
Cevabın nedir?
Kenar mahalle. Algıya bak. Bizlerde kenar mahallelerde büyüdük fakat bir zengine neden böylesin diye bir yorum yapmadık. 😕 Şöyle bir şey var cebinde parası olan her şeyi kendinin sanır. Ekmeğin fiyatını bilmeyen bir çok insan olduğu gibi. Ayrıca unutma elini havaya kaldır parmaklarının hangisi bir diğerine denk geliyor. Unutma insanlarda parmakların gibi hepsi bir bütüne bağlı ayrı bir hayat yaşar. İyiyi görmek için iyi niyetliyim demek değil. Kalben iyi olabilmek ve görebilmek lazım. İyiki kenar mahalle çocuğu oldum. Çok şükür adap edep konusunda cebinde parası olanlardan eksiğimiz yok. Olamazda..
35 Yorumla
Soran+1 yılyahu sen ne diyorsun sorumla alakasız yorum yapma
- +1 yıl
Gayet alakalı bir yorumda algı sorunu olabilir. Kenar mahalle diye bir şey yok. İnsan her yerde insan. Her insan aynı dünyada yaşar farklı görür yaşadıklarını. Sen farkı kavramaya bak. Birisi için hepsini yakmak yaptığın şey. Gayet mutlu insanlar doğru düzgün insanlar sizin kültürlü diye tanımladığınız gruptan daha fazla var kenar mahallelerde.
Soran+1 yılhepsi demedim zaten çoğu dedim :))
- +1 yıl
Çoğunluk azınlık mevzusu değil ya cidden tamam görüşünüze saygı duyarım. Fakat abes gelen şu birisi öyle dedi Çoğunluk öyleymiş. Siz çoğunluğu görmeden inanmayı kabul ediyorsanız bu abes olur. ya da birinin dahi iyi olması orayı hala kötü yapar mı bu abes olur işte. Neyse saygılar. Kültürlü varlıklı zengin aile kızı. 😕
Soran+1 yılsizede iyi günler
En İyi Cevaplar
+1 yılYoksul olmktan ziyade egitimsizlikle alakali bir durum. Yoksul olmalari egitim seviyelerini dolayisi ile hayata bakis acilarini etkiliyor. Davul dengi dengine calar. Her zaman kendinize denk birini bulun. Boylece bu gibi durumlarla karsilasma olasiliginizi asgari seviyeye dusurmus olursunuz
14 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısınız
- +1 yıl
Varlikli ve egitim seviyesi yuksek erkeklerde de benzer durumla karsilasabilirsiniz tabiki de ama olasiligi dusuk olur. Bizim millette sahiplenmeyi kol kanat germeyi tapulu maliymis olarak anlayan bunun tersinde olan erkeklerede g*vat ve godos yakistirmasi yapanlarin oldugu bir ulkedesiniz. Sunu unutmayin kadin erkek esittir ve kimse kimseye kisit koyamaz sadece saygi duyar. Sayginin oldugu bir ortamda guven duygusu da olusur. Kadinin ikinci planda oldugu yetistirilme tarzimizda malesef bu vb durumlar cok olacaktir
Soran+1 yılağzınıza sağlık çok mantıklı ve güzel konuştunuz kesinlikle aynı fikirdeyiz bu güzel yorumunuz için teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSen onu hak etmemişsin ^-^
Bende zengin varlıklı bir aile çocuğuyum ama bundan bir kaç yıl önce kuru ekmek için çalışıyodum küçük yaşıma rağmen.. Ve ben bundan gocunmuyorum 😊
Ama sizin gibi züppeleri görünce parasızlık nedir bilmeyenleri görünce fesat hallerinize acıyorum ^-^14 Yorumla
Soran+1 yılbunun sorumla ne ilgisi var duyar kasmayın burada :)))
- +1 yıl
Bence sen bunu anlayamıyorsun sadece..
Paranla övünmek seninki insan olduğuna emin misin 😂
Acınası durumdasın ^^
Soran+1 yılsen bana acıyorsan git camdan atla şekerim
- +1 yıl
Tamam 😂
Beyin fakiri ^^
+1 yılYoksullar daha çok seviyor hayatım. Yaz bunu bir kenara.
43 Yorumla
Soran+1 yılsevmiyor sadece özgüvensiz ve komplekslı oluyor kendilerine köle arıyorlarr
- +1 yıl
yazmayacaktım soran'ın bu görüş yorumunu gördüğüm için yazma ihtiyacı hissettim. köle aramakla alakası yok. Sadece ezik hissediyor olabilirler. Ben de multi milyoner değilim. 4 senedir borç içinde yaşıyorum. Ama sevdim mi iyi severim bir kız için yapmayacağım hiç bir şey yok. Evet para kazanma yöntemleri arıyorum. Bir kaç işte birden çalışıyorum üniversitem devam ederken. Ama bir erkek için -en azından benim için- eski kız arkadaşımın borcumu kapama teklifi oldu. Kabul etmedim tabi ki. Ama canımı çok yakmıştı. O da üzüldü bu duruma. Benim hâlâ borcum var. Bir gün zengin olacağım. Biliyorum ve eminim. Ama yine de sevgim aynı sevgi olacak herhangi bir kıza karşı. Çünkü bu kişilikle alakalıdır. Ne memleketle, ne din ne ırk ne de para ile... Bence yazdıklarımı bir düşün derim...
Soran+1 yıl@burakaslanpay benim anlatmak istediğim onun parasızlığı değil ki zaten sadece çok darlıyor istiyor ki ben onun dediği herşeyi yapayım ama olmaz bu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak güzel kardeşim bunun para ile alakası yok türkiye şartlarına göre oldukca varlıklıyım fakat senin fakir sevgilin ile aynı görüşteyim bu AİLE YETİŞRİLME VE KÜLTÜR ile alakalı birşey bizim gibi erkekler sahiplenir ve kıskanır seven adam kıskanır
ama senin gibi baba parası yiyen ya da sonradan görme olanlar var kültür ahlak edep ne olduğu unutan ya da bilmeyen insanlarla doldu ortalık siz buna modernlik diyorsunuz o ayrı mesele
sen kendi ortamından birisini bulacaksın sen gece erkek arkadaşların ile gezersin sevgilinde gece kız arkadaşları ile gezer kapiş35 Yorumla
Soran+1 yılailem varlıklı olduğu için sonradan görmedim :)) gezebilir hiç sorun yok :))
Cevap sahibi+1 yılben parayı sonradan buldunuz demedim doğuştan paralı ve görgösüzsün dedim
Cevap sahibi+1 yılve yüzde yüz eminim işsiz güçsüz ailende de zengin değil öyle olsa idi senin gibi bir kızın bu saatte malesef hala uyuyor olman gerekirdi tatlım sanal da olsa hayaller olmadan yaşanmıyor tabi
sen git annene akşam yemeği için yardım et hadi tatlım
Cevap sahibi+1 yılyoksul yemek yapmayamı çağırdılar sustun
Soran+1 yılkıyamam :)) kuyruk acın var demek ki sende onlardan birisin eminim ki yazık sana :))
zengin deyince nedense benim aklima ozel jeti olan devasa yati olan. havuzlu kovaman bir villada oturan insanlar geliyor gozume. aksi halde durumu biraz iyi olup 5-10 dairesi olan altinda 200 binlik hir arabasi olup sitede oturan kisiler zengin degil. orta hallidir. onun icin kendini zengin sayman cok komik. sende orta hallicesindensin
01 Yorumla
Soran+1 yılzengin demedim varlıklı dedim zaten :))
Kenar mahallelerde yaşan çocuklar ha?
Mahallede büyümüş biriyim hala çok güzel tatlı hoş bir mahallede yaşıyorum.
Hepsi sıcak insanlar hoş görülü o zengin züpelerden daha anlayışlı insanlar.
Okuyanı var okumamışı var hayat şartı hayat herkese eşit davranmıyor.
Senin okuman iyi bir eğitim alman seni o insanlardan büyük yapmaz.43 Yorumla
Soran+1 yılben zaten daha büyüğüm demedim sakin olun :))
Soran+1 yılonu aşağılasam ilişkiye başlamazdım kapasiten ne kadar düşük
Alakası yok.
Bak her insan farklıdır kıskanan olur, özleyen olur, merak eden olur ama siz zenginler bilmezsiniz siz fakirler boyle misiniz gibi tavırları sevmiyorum her insan kendince yapa bildigi elinden geldigi kadar sever.
Kimseyi durumuyla yargılama alakası yok şimdi sen onun iç güzelliğinimi sevdin dış güzelliğinimi onu bir düşün?10 Yorumla
+1 yılÇok varlıklı bir ailem var senin o kapandığın ofis var ya işte benim çalışanlarımın bulunduğu yerler ve o çocuck gibi davranıyorum tanımak mı istiyorsun? yaz özelden İstanbuldayım kenar mahalleden tüm arkadaşlarım ve senin gibilere ne yapıyoruz biliyormusun :D
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam çocuğum tamam hayaller alemi güzeldir
yoksuluz ama sereften ve edepten yoksun degiliz kisilik ve karektersizliktense fakir olarak yasamayi iyi eylerim bbir erkek ayrica sevdigini sahiplenir kiskanir ve dis etkenlere karsi korur siz bunu maddiyata vuracak kadar akil yoksunusunuz
112 Yorumla
Soran+1 yılkıskanmak başkadır suyunu çıkarmak başkadır anlıyor musunuz acaba
- +1 yıl
Abartiyosun diye bilirdiniz olgunluk gosterip nazikce durumu izah etmek varken kalp kirarak hayatinizdan cikarmak yakisi kalmamis bunlar buyutulecek ve kisi siniflandirmasi yapilacak sorunlar degil aciklamali anlatip yapip arkadasinizin durumu idrak etmesini anlayis gostermesini saglaya bilirdiniz bunlari yaparak elinize hicbirsey gecmez hanim efendi.
Soran+1 yılben olgunluk gösterdim kaç defa konuştuk aynı konuyu ama anlamak istemedi kendi seçti bunu
- +1 yıl
Ciddi uyarilarda bulunmadiysaniz onemsememis olabilir boyle yaparak sizi kendinden soguttugunu ve kaybedecegini anlatmis olmalisiniz sanirim aksi halde yeteri kadar sizinde kabahatiniz oldugunu dusunurum ki zaten genelleme yapip maddi dengede insan ayrimi yapmaya meyillisiniz buda isin farkli bir boyutu hanim efendi Sizden tek istegim genelleme yaparak insanlara on yargili ve kibirli davranmayin maddi manevi olarak
Soran+1 yılgenelleme yapmadım çoğu dedim dikkat ederseniz
- +1 yıl
Hanim efendi sizde varliklisiniz ama genelleme kelimesinin tam anlamini bilmiyorsunuz Genelleme. demek zaten cogunlugu kasteden bir soz tamamen hepsi anlamina girmiyor dikkatinizi cekerim ornegin genelde sonbahar aylari cok sert gecer ama bazen hava guzel oluyor gibidir tam kapsamli degil hanim efendi.
Soran+1 yılvarlıklı insanlar herşeyi bilecek diye bir kural mı var :))
- +1 yıl
Demogoji yapmayin hanim efendi Detay da kendinizden ovguyle bahsediyorsunuz arkadasinizi kucumser gibi varlikli bir ailem iyi bir egitimim var diyorsunuz mimar olmussunuz ama Ne yazikki Genellemenin ne anlamini ne kavramini bilmekte yetersizsiniz kendi eksik ve kusurlarinizi sorgulamadan yoksul insanlara Lutfen haddini asan zehirlenmis sozlerinizi kullanmayin Ozur dilemenizi bekliyorum ayrica komik bir durum yok gulme sebebinizi anlamis degilim hanim efendi
Soran+1 yılsen kimsin ki ben senden özür dileyeceğim :)) kendimi övmedim sadece olanı söyledim :))
Soran+1 yılya tamam sizin işiniz gücünüz yok sanırım hadi güle güle
Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. Aslında insanları sınıflandıranlar konuşmaya değmez ama toplumun hepsini sırf birinin davranışı yüzünden sorgulayamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılhepsi demedim zaten çoğu dedim
şimdi burada param var diye kendini bir b*k sanma karekterin yok !!
git ozaman kendi kapasitende birini bul burada hiç bir insanı yargılamaya hor görmeye hakkın yok sen kimsinki s*kik?03 Yorumla
Soran+1 yılsende onun gibi cahilsin konuşma tarzına bak defol burdan beyin yoksunu
Soran+1 yılben kendimi z, rvede görsem şoför diye muhatap bile olmazdım ama ben bunu yapmaadım kapasitende büyük bir sıkıntı var :))
Buradan varlikli olmaninda zekayi pek etkilemedigini goruyoruz
Nat geo wild - Mega salaklar34 Yorumla
Soran+1 yılkendinden mi bahsediyorsun canım
Soran+1 yılsen yaylanacaksın şekerim yorum atan sensin unuttun mu :))))
Bunun yoksullukla alakası yok. Bunun insanda ki KARAKTER ile alakası var. Soru başlığı yanlış olmuş.
23 Yorumla
Soran+1 yılbence var ama
Soran+1 yılevet aslında öylede denebilir
Fakirler degil anlayissizlar boyle... S3ctigin insanlara dikkat edeceksin ama sende haklisin basta farkli sonra farkli...
03 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen öyle
Soran+1 yılhaklısın katılıyorum
+1 yılKarakterle parayı endeksleme. Karakter yoksunu insan taviz verir. Önyargılarımıza sahip çıkmalıyız
05 Yorumla
Soran+1 yılpara değil eğitimsizlik
- +1 yıl
Hangi eğitimden bahsettiğinle alakalı. Eğitim ailede başlar çevrende gelişir olgunlaştığında da uygularsın.
Soran+1 yılama o kişi uygulayamamış malesef
- +1 yıl
Onu yargılamak bana düşmez. Sadece parayla alakalı bir durum değil onu ima etmeye çalıştım. O kendini geliştirememişse orasını bilemem.
Soran+1 yılanladım
onursuzlukla yoksulluğu karıştırmayın. onurlu yaşamak insanların seçimidir. ama yoksulluk kimsenin değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılsoruyla ne alaka
Soran+1 yılyahu tamam
+1 yılÇoğunlukla böyle. Komplekslerinin sonucunda geri kalmışlık yaşıyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede
+1 yılbunun yoksullukla alakası yok koskoca mimar bir söförle takılırsa olacağı bu maalesef.
06 Yorumla
Soran+1 yılben o şoför diye önyargılı yaklaşmak istemedim ama hata yapmışım.
- +1 yıl
tabiki hata yapmışsın arada dağlar kadar hayat görüşü sorumluluk duygusu bilgi ve kültür farkı var.
ama hayat insana böyle öğretir doğru yolu bazen.
Soran+1 yılevet haklısın :))
- +1 yıl
hem sen eğitimli ve kariyerli hatunsun bırak artık bu eski moda ilişkileri neden partnerlik ya da açık ilişki yaşayıp gününü gün etmiyorsun ?
Soran+1 yılbakalım zaman ne gösterecek
- +1 yıl
her şeyğin yeri ve zamanı var daha bu kadar ciddi ilişkiler için bence çok gençsin.
+1 yılBunu yoksullukla bağdaştırmanız biraz garip olmuş. Sahiplenme ya da genel Türk erkeği davranışı diyebilirdiniz! Ben alakası olduğunu düşünmüyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılhayır her türk erkeği böyle anlayışsız ve özgüvensiz değil
- +1 yıl
Özgüven ile çok ilgisi var haklısın ama ben sahiplenme duygusuyla da alakalı olabilir diyorum.
Soran+1 yılbu kadarda olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma sapam sorular sormayın bir insan yüzünden başka insanları yargılama hakkın yok!
110 Yorumla
Soran+1 yılçoğu dedim zaten
Cevap sahibi+1 yılÇoğu felan değil zengin dediklerinde aynı b*k zengin fakir ayrımı yapıyosun ya yarın bigün seninde ne olacağın belli değil.
Soran+1 yılyoksul dahi olsam asla kimseyi kendime köle etmeye çalışmam
Cevap sahibi+1 yılBunun adı kölelik değil ve hâlâ aynı şekilde ayrım yapıyorsun. İnsanlığından utan.
Soran+1 yılbence siz köleliğe meyillisiniz umarım karşınıza öyle biri çıkarda ne demek istediğimi anlarsınız
Cevap sahibi+1 yılEn azından ben senin gibi yoksul zengin ayrımı yapmıyorum bence ayrımlarını adam olup olmamasına göre yapmalısın tikiliğin lüzumu yok.
Soran+1 yılöyle bir ayrım yapsam ilişkiye başlamayı geç muhatap bile olmazdım ama o dar beynin bunları algılayamıyor ne yazık ki
Cevap sahibi+1 yılTabi canım sen çok zekisin fışkırıyor belli ;)
Soran+1 yılzekamı yargılayacak bir zekaya sahip değilsi üzgünüm :))
Cevap sahibi+1 yılOlmayan şeyi yargılayamam zaten :)
Kenar mahallede yaşıyorum, ama senin gibi Karaktersizini görmedim.
03 Yorumla
Soran+1 yılkuyruk acın var kıyamam
Soran+1 yılya tabi canım tabi siz kendinize köle arayın sonrada karakterliyim diyin
+1 yılIlgi vermiyorlar diyorlar verincede bole oluyoruz anlamadik
01 Yorumla
Soran+1 yılbu ilgi değil ki düpedüz köle arıyor kendine
Gizli Üye(30-35)+1 yıleziklik psikolojısı işte yapacak birsey yok mimar hanım siz kendinize inşaat mühendisi falan bulun. BU ARADA BEN İNŞAAT MÜHEDİSİYİM lkjaskldjaskldjsakljdjsadsa
022 Yorumla
Soran+1 yılanladım :)))
Cevap sahibi+1 yılo zaman naber lakjsdlksad
Cevap sahibi+1 yılallah belamı versın asldkjasd
Cevap sahibi+1 yılnoluor olm :D valla anlamadım :DDD
Soran+1 yıl@fumatul çıldırsam emin ol engellemeyip laf yetiştirirm ama umrumda değilsin :)) senin gibi bir zavallının ne düşündüğüyle ilgilenmiyorum kendini fazla önemseme olur mu :))))
Cevap sahibi+1 yılolm bana mı diyosun sen :D hadı dıyosan da neden diyosun naptım l*n ben :D
Cevap sahibi+1 yılolm fakir falan dıye kızı neden darlıyosn anlamadım kı :D
Soran+1 yıl@fumatul sen o musun yoksa o yüzden mi bu kuyruk acısı ahahhahhahah terkedilme psikolojisi :))) bu kadar yırtınma yazık ya fazla genişlemesin bir yerlerin :))
Cevap sahibi+1 yıll*n sen ne sacmalıyosn asdlkjaslkd altıma sıcıcam ya gülmekten :D
Cevap sahibi+1 yılmimar olm kız darlama onu alcam ben :D
Cevap sahibi+1 yılben ögretıcem ona merak etme :D
Cevap sahibi+1 yılahaha kahkaha attım yemın ederım :D
Cevap sahibi+1 yılcok darladın ondan :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki siz zenginler hep böyle insanlara yukardan mı bakacaksınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılyukarıdan baksam konuşmaz ve ilişkiye başlamazdım kapasiten fazla düşük
Cevap sahibi+1 yılbaşlamışsın ama yine hakir görmüşsün.
şu an hala gördüğün gibi.
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mantıksız ve saçma bir fikir.
010 Yorumla
Soran+1 yılsebep
Soran+1 yılmantıklı çünkü çoğu böyle
Soran+1 yılher erkek böyle değil
Soran+1 yılkıskanmak başkadır kendine köle aramakbaşkadır önce bunun ayrımını yapın boş yorumlar yapacağınıza
- +1 yıl
Pardon da boş yorumdan kadtiniz nedir? Sizin kibirinize uygun cevaplar vermeyince boş yorum mu yapıyor oluyoruz.. Allah size öyle bir adam verir ki, gözünün önünde başkasının yatağına girseniz umrunda olmaz , saldırsalar size , döner arkasını kaçar.. bahsettiğiniz yüksek gelirli kesim genelde böyle Ödlek olur.. sshiplenip kıskanan erkek de köleci olur.. Boş SORUNUZA boş yorum yapıyorum ben de , memnun değilseniz kapının önüne koyar kendinize elit ve yüksek gelirli birini bulursunuz olur biter.. Buraya taşıdığınız soru sadece kişilerin gelirini kucumsrmeye yönelik gibi duruyor.. Olayın iç yüzünü madem cozdunuz, fakir ve dusuk seviyeli diye teşhisi koydunuz, o zaman ayrılın ugrasmayin.. Anladık mimarsiniz, elitsiniz guzelsiniz.. Eh adsm da fskirmis ve primitif tavırları varmış.. Neyi taryisiyoruz? Kendinize havalı bir zuppe bulun , olsun bitsin..:)
Soran+1 yılay tamam uzatmayın
+1 yılBence sende sıkıntı var
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam.
Ben şükür varlikliyim ve ayniyim
02 Yorumla
Soran+1 yıleminim öyledir
+1 yılNe bu hangi dizi senaryosu
10 YorumlaEgo tavan yapmış sende kuzum
01 Yorumla
Soran+1 yılnerden vardın bu kanıya acaba çocuğum?
+1 yılheheh yani zengin insanlar kıskanmaz mı diyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılkıskanmak başka herşeye karışmak suyunu çıkarmak başka
- +1 yıl
tamam sen sulu kal suyunu çıkarmasınlar. zaten çok sıcak
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. zenginler de açaba hep senin gibi mi
04 Yorumla
Soran+1 yıltamam.
Soran+1 yılya çok komiksin gerçekten
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bir git şuradan.
01 Yorumla
Soran+1 yılbye
Çocuğa değil sana yazık olacak.
10 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?