Bugün aynı apartmanda oturduğumuz yakın bir arkadaşım var pasta alıp gelmiş doğum günümü kutladı bende teşekkür ettim siz olsanız arkadaşınız doğum gününüzü yanlış hatırladı diye kırılır mısınız yoksa teşekkür mü edersiniz?
Bugün arkadaşım doğum günüm olmadığı halde gelip doğum günümü kutladı bende teşekkür ettim siz olsanız ne yaparsınız?
AK-47'leri çeker evini basardım. Kanka senin aklından zorun mu var? Yoksa boş muhabbet olsun diye mi? Kanka bak sana ilkokul eğitimi vereyim belli sen uyumuşsun hayat bilgisi derslerinde. İnsanlar robot olmamak. İnsanlar unutabilmek. Sana muz aldı çünkü doğum günü sandı. Yapmak istedi iyilik. Fakat unutmuş olmak çünkü o bir robot olmamak. Boş muhabbet açmak yerine sen söylemek arkadaşına zamanı olmamak şimdi bu muzun ve teşekkür etmek.
teşekkür ederim ama karıştırıyorsun galiba... bazen bana da oluyor öyle herkesinkini nasıl aklımda tutabilirim ki şu an sadece birkaç yakın arkadaşımınkini hatırlıyorum çok samimi olduğum iki arkadaşımın sadece hangi ayda doğduklarını hatırlıyorum çok abartılacak bir durum değil bence
Alışveriş & Hediyeler konusunda 375 cevap paylaştı.
Sonuçta yanlış da hatırlamış olsa doğum günümü kutlamış oldu benim için sorun olmaz çünkü bütün arkadaşlarımızın doğum gününü aklımızda tutmak mümkün değil Yanlışlık olabilir düşünüp bir sürpriz yapmış teşekkür etmekten başka yapacak bir şey yok
Arkadaşımla yakınlık derecesine bağlı. Eğer çok çok yakınsak alınabilirim unuttuğu için ama ayda yılda bir görüşüyorsak o kadar alınmam yaptığı sürpriz beğendim.
Senin doğum günün olduğunu düşünmüş ve sana değer veriyor demek ki. Bence niyet önemli niyet. Niye kırılayım ki cağnım. Hatta beraber oturup gülerdik halimize anasını satayım hahahah komik olurdu :)
Yakın bir tarihte ise doğum günün teşekkür etmek ve aslında bu tarihteydi demek sorun olmaz. Ama bambaşka bir tarihteyse sana pastayı itelemiş aradan çık diye. Doğum günü bahane.
Hiç bozmam insanlar bildikleri gördükleri halde kutlamıyorlar. Çok şanslısın nezaketli iyi kalpli insana denk gelmişsin. Bu arada doğum günün de kutlu olsun 😉😄
Düşündüğü için tabikide sevinirdim ve teşekkür ederim fakat doğum gunum. olmadiginida kibar bi şekilde soylerdim cunki hepimizin bitelasi olabiliyo gün içinde ve bazen kendi doğum günümüzü bile unutabiliyoruz veya günleri şaşırıyoruz o yüzden düşünmesi yeter :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç takılmam bende karıştırıyorum bazen hangi gündü diye önemli olan niyeti, zahmet edip kutlamış dahası var mı hiç bozuntuya vermeden keyfimize bakardım
Soylerdim tabi bugun degil diyr neden demedin anlamadim sonra gercek dogum gunun geldiginde soyledigidinde e dogum gunun simdiyse neden gecen sefer bugun degil demedin der
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Bugün arkadaşım doğum günüm olmadığı halde gelip doğum günümü kutladı bende teşekkür ettim siz olsanız ne yaparsınız?