Alışveriş & Hediyeler Bilgisayarımı nasıl kargolamalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sadece Çantasıyla mı göndermeliyim yoksa poşete koyayımmıKırılmaması için yurt içi kargoda hava kanallı paket var onu kullanıcam Bilgisayarımı nasıl kargolamalıyım? Cevapla Bilgisayar Soruları Kargo Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl reis poşet moşet kurtarmaz kutunun içini köpükle kapat o çomarlar gavur malı gibi taşıyo 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yasak var ya evde bişey bulamadım yurt içi kargoda hava kanallı paket alıcam kırılmaması için dış paketini nasıl yapmalıyım Yorumla Triggerr +1 yıl knk dışa yaptığın bir şey kurtarmaz seni pc yi koyduktan sonra boş kalan yerleri full gazeteyle doldur bence Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Köpük koy ve asla PTT hariç gönderme diğer kargolar umursamıyor arabanın içine fırlatıp atıyorlar PTT kırılacak şeyleri ayrı taşıyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yaparım olmazsa teşekkür ederim birde kargo şirketleri açıkmıdır bugün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açık. Tabi ben İstanbul'da yaşıyorum istanbuldakiler Açık harıl harıl çalışıyor Yorumla
angar_ali Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Kargo şirketi ne olursa olsun alıp alıp atıyolar. Malını seviyosan güzelce paketle 1 0 Yorumla
ZynpEylül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl İsadece çantaya koyma iyice sar sarmala, çünkü geneli çok hor davranıyor. bilgisayar olduğunu belirtsen bile dikkat edeceklerini sanmıyorum. 0 0 Yorumla
Untouc Takip Et Master Yaş: 41 , eic 36% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 373 cevap paylaştı. kutulayabildiğin kadar kutulu. Patpatla sar kalın kutu içine koy. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çantasına koy ve kutuya koy. Kutuyu da yumuşak şeyler doldur çalkalanması 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
reis poşet moşet kurtarmaz kutunun içini köpükle kapat o çomarlar gavur malı gibi taşıyo
Yasak var ya evde bişey bulamadım yurt içi kargoda hava kanallı paket alıcam kırılmaması için dış paketini nasıl yapmalıyım
knk dışa yaptığın bir şey kurtarmaz seni pc yi koyduktan sonra boş kalan yerleri full gazeteyle doldur bence
Köpük koy ve asla PTT hariç gönderme diğer kargolar umursamıyor arabanın içine fırlatıp atıyorlar PTT kırılacak şeyleri ayrı taşıyor
Öyle yaparım olmazsa teşekkür ederim birde kargo şirketleri açıkmıdır bugün
Açık. Tabi ben İstanbul'da yaşıyorum istanbuldakiler Açık harıl harıl çalışıyor
Kargo şirketi ne olursa olsun alıp alıp atıyolar. Malını seviyosan güzelce paketle
İsadece çantaya koyma iyice sar sarmala, çünkü geneli çok hor davranıyor. bilgisayar olduğunu belirtsen bile dikkat edeceklerini sanmıyorum.
kutulayabildiğin kadar kutulu. Patpatla sar kalın kutu içine koy.
Çantasına koy ve kutuya koy. Kutuyu da yumuşak şeyler doldur çalkalanması
Strafor ile kutuya koy
Hava kanallarına koyman yeterli...
kargoya verme kendin götür bi pc 5000 tl