Alışveriş & Hediyeler Ankete katıl, annenin bayılacağı hediyeyi söyleyelim! Senin annen mola anlarında ne yapmayı sever? (Sayfa 3) Paşabahçe Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3025 Ankete katıl, annenin bayılacağı hediyeyi söyleyelim! Senin annen mola anlarında ne yapmayı sever? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 55 kişi beğendi
bbc1234 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bilemem ki zaten geldi geçti annesini seven insana her gün annelrer günü bence 0 0 Yorumla
ahmetgoktass Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Nefis Mardin usulü kek yapar ki Parmaklarını yer insan 0 0 Yorumla
merttefeee Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl çünkü öyle biri... Annemden daha iyi yemek yapan olmadığına eminim 0 0 Yorumla
Emreklc0 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kimsenin annem kadar güzel yemek yaptığını düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Se_Yabgu_Kagan Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl hiçbiri, canım annem sadece evinin huzuru ve mutluluğu için uğraşır. böyle saçmalıklarla işi olmaz. 0 0 Yorumla
Sadeceee_ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Garip anam çilekeş anam. Eli neye değse güzelleşiyor. 0 0 Yorumla
cırtlakkedi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Anneme aslında ne alsam beğenir. Hatrlaman yeterli der. Anneler böyledir 0 0 Yorumla
Moustafa27 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Annemin Elinden zehir olsa yerim icerim tereddüt etmem 0 0 Yorumla
Kroomcil Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Annemin 1 günde 300 sayfalık kitap bitirdiğini görüyorum sıklıkla.. 0 0 Yorumla
DerinlerdenBirisi Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl “Mutfağın kraliçesi” dendiğinde aklıma ilk olarak annem gelir! Yepyeni tarifler denemeye doyamaz. 0 0 Yorumla
Valabdi Takip Et Xper 4 Yaş: 50 +1 yıl O annemin zevki tabiki herks biseyle mutlu olur tabik 0 0 Yorumla
logiquecertainement Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl B şıkkı anneme daha yakın. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun 0 0 Yorumla
Deniz9902 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Her anne istediği şeyin bir sarılma olduğunu bilir burada maddiyatla bir şey gösterilemez 0 0 Yorumla
iremozdemirtasdelen Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Anneniz bir boğa burcu ise yemek ile alakalı yapması da dahil her şey ona aittir hahahha 0 0 Yorumla
Pofidikpanduş Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Çümkü benim annem doğadan kopamayacak kafar doğayla alakalı 0 0 Yorumla
1senbolat Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Hayatı müzikler üzerine. Hatta şöyle sıralayabilirim1-Müzikler2- Kendisi3- Ailesi 0 0 Yorumla
Melissoya Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Mutfağın kralı ama daha farklı bir şeyler almak istiyorum.:) 0 0 Yorumla
Psikojimbozuk Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Mutfak eşyasını sevdiğin için tabak aldim özel günlerde kullanmak için beğendi sevdi🌺 0 0 Yorumla
Eskiparliament Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Annemin hiçbir araç gerece ihtiyacı yok sadece yemekleri muazzam diye seçtim 0 0 Yorumla
uykusuzkullanıcı Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çalışıyor olsam ev, araba alırdım cennet kokulu anneme ama imkanlar kısıtlı bu sene:) 0 0 Yorumla
mokokoocomolokkoo Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Benim annem bir melek 😇🤗Mutfakta harikalar yaratır 0 0 Yorumla
bizibilenbiliyor Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Annem mutfaktan dışarı çıkmıyor ki hiç. Kadıncağız orada uyuyacak neredeyse :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anneme orkide almayı teklif ettim normalde hiç düşünmeden evet der ama reddetti napayım. Galiba nakit vericem ne istiyorsa alsın😅 1 0 Yorumla
jaapoonnkızz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Annem mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyor. 1 0 Yorumla
Monaroza87 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Annem çiçeklerini benden cok sevmiştir.. 1 0 Yorumla
servettansinn Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 78% +1 yıl Mutfak eşyası annemin en hassas noktasıdır 😂 1 0 Yorumla
Respect067 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Mutfakta müziği eksik olmaz hiçbir zaman :)) 1 0 Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Kahve içmeyi çok sever sütlü kahveyide çok sever 1 0 Yorumla
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Anacığımın yüzünü bile göremiyorum 😕 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 372 cevap paylaştı. Benim annem çiçekleri çok sever. 1 0 Yorumla
Kimsesizçaresiz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Bazı şeylere katılmadım garip geldi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiçbiri annem telefona bakıp oyun oynuyor bazen de bilgisayardan./ 0 0 Yorumla
gündüzüngüneşi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Benim annem çiçeklerle ilgileniyor mutfak kurdudur 0 0 Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yürüyüş yapmayı çok sever ama durumlar belli.. 0 0 Yorumla
çocukadam34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Güzel yemekler yapar. Anneler bi tanedir😊 0 0 Yorumla
barbar8888888888 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl bilmem canım öyle istedi onuniçin öyle yaptım 0 0 Yorumla
TengriciTürkKızı Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 54% +1 yıl Müzik sever çünkü tam bir sanat müziği sever 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl arkadaşlarını artayıp sohbet etmeyi sever 0 0 Yorumla
KendiniÖldürenAdam Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Onu özledim ve geri gelmeyecek. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
Bilemem ki zaten geldi geçti annesini seven insana her gün annelrer günü bence
Nefis Mardin usulü kek yapar ki Parmaklarını yer insan
çünkü öyle biri... Annemden daha iyi yemek yapan olmadığına eminim
Kimsenin annem kadar güzel yemek yaptığını düşünmüyorum
hiçbiri, canım annem sadece evinin huzuru ve mutluluğu için uğraşır. böyle saçmalıklarla işi olmaz.
Garip anam çilekeş anam. Eli neye değse güzelleşiyor.
Anneme aslında ne alsam beğenir. Hatrlaman yeterli der. Anneler böyledir
Annemin Elinden zehir olsa yerim icerim tereddüt etmem
Annemin 1 günde 300 sayfalık kitap bitirdiğini görüyorum sıklıkla..
“Mutfağın kraliçesi” dendiğinde aklıma ilk olarak annem gelir! Yepyeni tarifler denemeye doyamaz.
O annemin zevki tabiki herks biseyle mutlu olur tabik
B şıkkı anneme daha yakın.
Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun
Her anne istediği şeyin bir sarılma olduğunu bilir burada maddiyatla bir şey gösterilemez
Anneniz bir boğa burcu ise yemek ile alakalı yapması da dahil her şey ona aittir hahahha
Çümkü benim annem doğadan kopamayacak kafar doğayla alakalı
Hayatı müzikler üzerine. Hatta şöyle sıralayabilirim
1-Müzikler
2- Kendisi
3- Ailesi
Mutfağın kralı ama daha farklı bir şeyler almak istiyorum.:)
Mutfak eşyasını sevdiğin için tabak aldim özel günlerde kullanmak için beğendi sevdi🌺
Annemin hiçbir araç gerece ihtiyacı yok sadece yemekleri muazzam diye seçtim
Çalışıyor olsam ev, araba alırdım cennet kokulu anneme ama imkanlar kısıtlı bu sene:)
Benim annem bir melek 😇🤗
Mutfakta harikalar yaratır
Annem mutfaktan dışarı çıkmıyor ki hiç. Kadıncağız orada uyuyacak neredeyse :)
Anneme orkide almayı teklif ettim normalde hiç düşünmeden evet der ama reddetti napayım. Galiba nakit vericem ne istiyorsa alsın😅
Annem tam bir kitap kurdudur
Annem mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyor.
Dizi film izler genelde...
Çay içmeye bayılırrrrr 😋😋😋😋😋😋😋😋😋
Herkesi anneler günü kutlu olsun
Annem çiçeklerini benden cok sevmiştir..
Mutfak eşyası annemin en hassas noktasıdır 😂
Mutfakta müziği eksik olmaz hiçbir zaman :))
Çok güzel bir paylaşım olmuş.
Kahve içmeyi çok sever sütlü kahveyide çok sever
paşabahçe çıktı mutfak kraliçeme :D
Anacığımın yüzünü bile göremiyorum 😕
Güzel bir paylaşımmm beğendim
Benim annem çiçekleri çok sever.
doğayla bütünleşmeyi sever
Bazı şeylere katılmadım garip geldi
Kitap kitap kitap kitap, bayılır.
Mutfakta vakit geçirmeye bayılır
Güzel bir yazı olmuş teşekkürler...
Benim annem hepsini yapar. Canım benim
😍
Hiçbiri annem telefona bakıp oyun oynuyor bazen de bilgisayardan./
Benim annem çiçeklerle ilgileniyor mutfak kurdudur
Çiçeklerle ilgilenmeyi seviyor...
Yürüyüş yapmayı çok sever ama durumlar belli..
Güzel yemekler yapar. Anneler bi tanedir😊
Hepimizin yanında olmasını ister
Benim annem Telefonda gezinir
Kitap okur genelde. ya da yazı yazar.
bilmem canım öyle istedi onuniçin öyle yaptım
çok değerli herşeyi hakediyor:)
Müzik sever çünkü tam bir sanat müziği sever
arkadaşlarını artayıp sohbet etmeyi sever
Canım annem eli hep lezzetlidir onun 🥰
Zevkli kadındır benim annemm
Annelerin kıymetini bilmek gerekir
Bilmem bi neden yok b seçeneği iyi