Annelerimiz süper kahramanlar gibi hiç durmadan çalışıyor olabilir. Ama aslında onların da molaya ihtiyacı var. Hayat zorlaştığında annelerin ihtiyacı kısa bir mola. 🤗
Bu Anneler Günü’nde #AnneciğimHadiBiMola diyerek anneni mutlu et! 😍
Bu Anneler Günü’nde #AnneciğimHadiBiMola diyerek anneni mutlu et! 😍
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
Anneler öyle pahali hediyelerde istemez aslinda anneler kalpten gelen bir öpücük onlar için en güzel hediyedir burada belkide annesi kaybeden yüzlerce insan var belkide annesini hiç görememiş bu duyguyu tadamayanlarin kalplerinde hep bir hüzün olarak kalacaktir o duygu yaşamayan bilemez derler ya çok doğrudur muhakkak buradan hayattaki ilk başta annem ve bütün annelerin belkide evlatlarindan istemeyerek koparilan annelerde olabilir burada ne acidirki gercek onlar dahil bütün annelerin anneler gününü kutluyorum. 😢😢😢
Selamm 🎈
Öncelikle tüm annelerin anneler gününü kutluyorum.( Evcil hayvan besleyenlerinde öyle ) <3
Benim annem temizlik yapmaya , mutfak ile uğraşmaya ve kitap okumaya adeta bayılır , onun için harika bir hediye seçtiğim kesin . :)
Güzel ve doğru ölçülü tam makarna ölçülerine uyan bir lazanya kalıbı istiyorum, evrene mesajımdır sevgili paşabahçe.
Annem kitap okumayı sever. Yazdığı kitaplar da vardır. Bu yüzden oyumu o şıktan yana kullandım. Annem benim onu çok seviyorum. Bir süre önce covid pozitif çıkmıştı neyse ki atlattı bugün onu öpüp kokladım. Bunu gerçekten çok özlemişim. Allah onu başımdan eksik etmesin. 💟💟
Merhaba,Benim annem genelde bitkileri sever çiçekleri hayvanları çok sever, ama bu sene o kadar her şeyi vardı ki alacak bir şey bulamadık :)
Benim Annem Doğayla bütünleştiği her an onun için çok özeldir! Bitkilerle ilgilendiğinde inanılmaz mutlu olur. Annelerin anneler günü kutlu olsun. :)
A seçeneği dedim çünkü annem kitap okumaya bayılır özellikle de haritalı ve resimli kitapları incelemeyi sever. Dünya Haritası vd. haritaları çok inceler. Bu anlamda evde bir coğrafya kitabı falan görürse hemen eline alır ve okumaya, incelemeye başlar.
Annem kendine yarattığı ufak bahçesi ile ilgilenir. Bende ona bu anneler gününde güzel bir çiçek göndermeyi düşünüyorum. 🤗
Benim anam arugami ile uğraşır.. Alın eline şiş - iğne ne varsa açar youtube dan video beğendiği bir tanesini yapmaya başalr... Resimde ki bardağın bir değişik versiyonunu yaptırıp verdim. Grafiker arkadaşıma rica ettim sağolsun yaptı.
Annem bahçeye çok düşkün ne bulursa toprağa eker mevye versin ya da vermesin. bahçede ısırgan otundan tut aleo veraya nane ekişemek otıu ve sayamadığım birçok ot ve meyve ağaçları. zeytin ağaçıda var 1-2 tane zeytin olsada.
Hiç biri annem değil. Kitap okumayı değil bilgi öprenmeyi çok sever her türlü kaynaktan. Kendisi felsefeci, fakat tesettürlü... yemek yapmayı çok sevmez sıkılır. Genelde ben yaparım ve bayılarak yer. Temizlikle kafayı bozmuş durumda. Ben ne alıyım?
annem boş zamanlarında genel bahçe işleri ve örgü yapmayı sever
tüm annelerin Anneler Günü kutlu mutlu olsun
Annem gibi çay tiryakisine en güzel hediye bu olurdu herhalde
Mutfak Türk annelerinin genel özelliğidir, kimse aksini iddia edemez. Geçen bir video gördüm, yabancı bir ülkeden birisi Türk arkadaşının annesi için mükemmel yemek yapıyordu dedi.
Benim annem çukur izlümüyi çok sevitor molalarında. Kendisi erken yaşta evlendiği için gençlerle takılıyor normalde. Genç gibi giyiniyor, genç filmlürini izliyor. Bu çok hoşuma gidiyor. Her kes bizi anne-kız değil de, abla-kardeş sanıyor. Biz de hiç çaktırmıyoruz😅😅😅
Tatlı konusunda annemin üstüne tanımam. Kendi kendine birşeyler deneyip yeni tarifler çıkartması mı dersiniz yoksa ilk defa yaptığı tatlıyı sanki daha önce 1000 deda yapmış gibi herşeyi dozajında yapması mı dersiniz aaaaaaaşırı güzel yapıyor... Anneler gününde ise ona daha mutfak çok şirin kullanışlı mutfak malzemeleri aldım :)
Benim annem hayatta değil..
Tam 3 sene önce doğum günümden 1 gün önce kaybettim annemi..
Ama biliyormusunuz ölmesine değil benimle bir kez ayakta yürüyememiş olmasına üzülüyorum..
Benim annem yatağa bağlıydı..
Bütün herkesin anneler gününü kutlarım.
Seçeneklerden hiç biri annem değil, canım annem boş zamanlarında daha çok ya televizyon izler ya da facede takılır
Annem tam bir bahçıvan diyebilirim sayısiz çiçekleri var her hafta 3-4 çiçek alır renk renk çeşit çeşit o yüzden ona güzel bir saksı şart oluyor
Annem evi ormana çevirdi desem yeridir bitki sebze meyve ne varsa Amazon ormanları gibi ev 😂😂😂
Maşallah :D
Annem şu an aslında küllü kek tenceresine bayılır ama onuda bulmak zor
Annem tam bir kitap kurdu, işten yakayı sıyırdığında kitaplarına gömülür.
#AnneciğimHadiBiMola bitki çayının yerine detoks suyunu dene, bakalım🍵🍹
Annem mutfak arasinda çiçeklerine cok iyi bakiyor. Ilgileniyor... bazen çiçek olasım geliyor. Onlari kıskanıyorum 😂😂
Annem kadar yemek yaparken mutlu olan birini görmedim. Ve o yüzden yemekleri gerçekten muhteşem oluyor☺️
kitap kurdu maalesef
gına geldi annemlerde kaldığım süre boyunca her hafta hediye diye açtığım kargoların içinden kitap çıkmasından
Cunku annem muzik dinlemeyi cok sever eslik eder. ozellikle bir sarki var duyunca hemen eslik etmeye basliyor
Emeğine sağlık çok güzel olmuş 🌸💜 Annelerimiz çok kıymetli hicbir hediye onların varlığı kadar değerli olamaz.
Benim annem mola zamanlarında bahçede komşularla oturup sohbet eder.
Seçenekler arasında bulamadım maalesef.
Bir çiçek bile anneyi mutlu edebilir onun için düşünmeniz bile yeterlidir
Annem boş zamanlarında bahçe işleriyle ilgilenmeyi sever.
Annem hayatta degil onun ne sevdiğini bilmiyorum kendisiyle hic tanışmadık
Üzdü
@aliklcsln ne yapalım biri gider biri gelir hayata annem gider ben anne olurum bir gün üzülemem yoksa o da üzülür
Böyle düşünmen güzel helal olsun
@aliklcsln tesekkur ederim
Teşekkür ederim mutlu olabileceği bir hediye önerisi aldım 😊
Anneler maddiyattan birşey beklemezler.
Bir tebrik bile onları çok mutlu eder.
Annelerimiz olmasa bu Dünyaya nasıl sabır edecektik ki iyi ki varlar 🌺🌺
Her işte marifetidir. Mutfak olsun başka iş olsun elinden her iş gelir.
Mutfağın kraliçesi” dendiğinde aklıma ilk olarak annem gelir! Yepyeni tarifler denemeye doyamaz.
Doğayla bütünleştiği her an onun için çok özeldir! Bitkilerle ilgilendiğinde inanılmaz mutlu olur.
Ruh haline göre müzikler dinlemek onu dinginleştiriyor.
Bahçede türlü çiçek ve sebzeler dikmeyi sever di , şimdi ihtiyarladı.
Lahmacunselamı, radyoyu açıyor müzik dinliyo benimki
Söyler Misin? Rica Etsem Mola Anında Pasta Yapmayı Seviyo
Geçen sene Anneme doğum gününde paşabahçe magazasından 12 li çay bardağı almıştım.100 tl gitmişti
Anne yok ki ne istersin diye sormayı unuttuk veya ne istediğini
En cok kolye sever.. Bir de dondurmayı çok sever Tabii çiçekleri de ona çiçek almak istiyordum
Annemin bayılacağı hediyeyi biliyoruz zaten, mesele hediye değil fiyatı.
Anneler candır en sevdikleri çiçekler papatya orkidedir.
Mutfağın kraliçesi” dendiğinde aklıma ilk olarak annem gelir! Yepyeni tarifler denemeye doyamaz.
Annem evin sultanıdır kraliçesidir evin her yerine hükmü geçer lakin mutfakta apayrı bir hakimiyeti söz konusudur
Annem en cok mutfak isleriyle ugrasmayi sever. C sikki
Sahabe ve Allah dostlarını türbeleri gezmek tek sevdiği
Annem için ne yapsam az bende azar azar mutlu ediyorum mutluluk yumağı olsun zamanla:)))
C şıkkı anneme daha yakın.
Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun
Kitap olsa da okusak. Şöyle güzel sürükleyici. Hava da zaten kitap okumalık bir hava.
Hiçbiri maalesef annemi tanımlayan birşey yok burada
Mutfağın kralice si tabiki ama kıyafetler de hoşuna gider
Aslında hiçbiri😀😀 annem pek birşey yapmayı sevmez sanırım
Ahhh anam sağ olsaydı ona bütün hediyeler feda ederdim o nedir ki😓😓
Annem tüm stresini çiçekleriyle ya da ağaçlarını sulayarak atar
Eee pasabahce ve annemin doğa yi sevmesi arasında ki bağ ne anlamadim😅 yardım lütfen.
Anneme bir mayo, binlerce çiçek olan bir bahçeye sok annemi orada yüzsün, o kadar yani 🤗😂
Mutfağın kraliçesidir oo
Yep yeni tarifler
Ve her zaman yaptığı lezzetli yemekler
🥰🥰