bazen sırdaşım, dostum bazende arkadaşım oldun seni çok seviyorum. Bazen annem oldun, bazen sırdaşım , bazen dostum oldun. Benim bu dünyada iki annem var. Sen benim canımsın kalbimin yarısı sensin seni çok seviyorum canım teyzem.
Çok küçük yaşta kaybettim. Sevdiği şeyler hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Bir kere bile kutlayamadım. Yaşasaydı herşeyi önüne sererdim. Hayattayken değerini bilmek gerek. 😔
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Annem sürekli çalışıyor eve çok yorgun geliyor :'( hiç param da yok ne hediye alabilirim acaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
Annem her yıl benden daha çok kitap okuyor. Bakacağim önerilere.
Böyle günlerde hediye almayı sevmem, bu yüzden almayacağım.
Benim canım herşey değerli o neyi seviyorsa bende onu seviyorum
Çiçekleri onun herşeyi çiçekleri ile uğraşmayı sever.
Sen de mi buralardaydın pasabahcecim,😌 annem tamamiyle bitki hastasıdır ndndnd
Tavsiye için sağ ol farklı bir şey bekliyordum açıkçası
Annemin yemeklerinden güzel yemek hiç bir yerde yemedim.
Eğer imkanım olsaydı bir fırın almak isterdim anneme, kendisi pasta yapmayı çok sever:)
annem çiçeklere bize baktığı gibi bakar konuşur onlarla
Harika hediye önerileri vermişsinizz, benim annem de tam bir kitap kurdu. Önerinize hemen uçuyorum
Kapıdan çıkarken, arkamızdan dualar eden annelerin, dilinden dökülen tek kelimenin hakkı ödenmez.
Boş zamanlarda balkonla uğraşır ya da mutfaktaki eşyaların yerini değiştirir 😃
Kahvesini alır, sigarasını yakar ve oturur. Boş zamanlarında benimle muhabbet edip sinirlendirmeye de bayılır
Annem sürekli çalışıyor başka şeylere vakti yok hep özel derslere falan gidiyor öğretmen kendisi :(
Benim annem hiç birini sevmiyo beni sevdiğide şüpheli hep kedim müjganı seviyo mesela"Zehra müjgan üşüyo battaniye getir"bana gelince "Zehra çorap giy gel müjganın kumunu temizle "diyo artık bıktım bana bı çözüm verin lütfen 😭🥺
bazen sırdaşım, dostum bazende arkadaşım oldun seni çok seviyorum. Bazen annem oldun, bazen sırdaşım , bazen dostum oldun. Benim bu dünyada iki annem var. Sen benim canımsın kalbimin yarısı sensin seni çok seviyorum canım teyzem.
Çok küçük yaşta kaybettim. Sevdiği şeyler hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Bir kere bile kutlayamadım. Yaşasaydı herşeyi önüne sererdim. Hayattayken değerini bilmek gerek. 😔
Annem sürekli çalışıyor eve çok yorgun geliyor :'( hiç param da yok ne hediye alabilirim acaba
Kitap kurdudur benim annem. Kitaplar onu çok mutlu eder..
anne ve babami kaybettim alistim kendi kendimi sarmaya desteklemeye hediye kudeye isleri artik bana cok uzak
allah rahmet eylesin
Bol bol temizlik yapar kahve içmeyi sever çiçeklere bayılır
Annem hiçbirini sevmez aslında ama az da olsa çiçekle mutlu olmayan kadın yoktur
Senin annen mola anlarında ne yapmayı sever?
mutfakta değişik şeyler denemek.
Benim annem hediyeleri sevmez hediyeye vereceğimiz parayı sever. Parayı ona verince seviniyor 🤣😂😂
yemekleri süperdir annemin yemeği üzerine yemek tanımam
Emeğe sağlık 🌼🌼🌼🌼🌼 keyifleee okudummmm💗💗💗💗💗💗
Eğer imkanım olsaydı bir davlumbaz ve ocak almak isterdim anneme
Temizlik yapar genelde surekli temizlik hatta anneler gununde hediye aldim keske camsil. alsaydin dedi
Şimdi ne söylesem bilemedim ki. Hepsinden biraz var aslında.
Valla bir terlik aldım birde mutfak robotu seti aldım mutfak robotu ulaşmış terliklerde ulaşır yakında ekstra aklıma bir şey gelemdi
Annem mütevazidir. Ne alsam mutlu olur sadecee öpsem bile
Kötü yemek yapan anne yoktur çünkü onlar sihirliridr
Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Seni çok seviyorum anne :)
Ben annemin elini opebilsem en büyük hediyeyi almış olur...
Uzak kaldık
lanet olsun bu duzene😡
Tabiki bitkiler çünkü annem bitkilerle ilgilenmeyi çok sever evin yer tarafı resmen çiçekle dolu tabi yarısından çoğu ot 😅😅
Annem, tam bir kitap delisi. Bazen kıskandığım oluyor. Keşke az okusa da bize de vakit ayırsa diyorum. Babam da şikayet etmez bu duruma.
Mutfağın kraliçesi” dendiğinde aklıma ilk olarak annem gelir! Yepyeni tarifler denemeye doyamaz.
C SEÇ
“Mutfağın kraliçesi” dendiğinde aklıma ilk olarak annem gelir! Yepyeni tarifler denemeye doyamaz. 😂😂
Anam tam bir kitap gurduydu guzum. Evdeki kitapların hepsini attı sokağa. Allahtan cin aliyi bırakmış.. Gelişimimi ona borçluyum
Müzik annemin ruhunun gıdasıdır! Onun için en sevdiği şarkıları dinlemekten daha keyifli bir şey yoktur.
Hiç biri benim annem tel2vizyonla bütünleşir esra erol falan
Çünkü annem bahçelerle ve bitkilerle uğraşmayı çok seviyor
Hediye olarak annene ne aldın çiçek mi
@yalnızkurşun evet canlı çiçek
Ne güzel sen peki onun gibi ilgileniyor musun
@yalnızkurşun hayır
Anladım
Mutfak kraliçesi çünkü yaptığı lezzetler muhteşem 😍Parmaklarınız yersiniz
aşçıı en sevdiğii mutfakta zaman geçirmekten keyif alıyor
Annem mutfak ürünlerinden çok hoşlanır o yüzden anneme mutfak eşyası alırım bu onu çok mutlu eder
Benimkide
@Zerron ne güzel
Yemek yapmayı farklı tarifler denemeyi çok sever çokta güzel yapar marifetlidir☺️
Bahçeye peyzajla uğraşmayı çok sever canım anneciğim 😊
Annem babam yokki 😢😣 keşke yanımda olsalar da beni şu durumdan kurtarsalar
Annem Müzik Dinlemeyi Çok Sever Her An Dinleyebilir.
Benden gelecek En ufak bir şeye bile bayılır çünkü kendisini düşündüğümü anlar
Annemin Yeni Tarifler çıkararak lezzetine lezzet katması beni ziyadesiyle memnun ediyor
Annem tam bir kitap kurdudur! Çay/kahve eşliğinde kitap okumaya bayılır. Diyordum
Genelde hani varya biri temizlik programında ünlü, onu izliyor.
Annem genelde kitap okumayı çok sever o yüzden ona vereceğim en güzel hediye kitaptır
E şıkkı desem? Benim annem farklı bir kategori. Çok sıradışı.😎
Mutfak kurdu annem yeni tarifler yapmaya bayılıyor❣💕🌸
Annem molada bile bizleri düşünüp ne yapması gerektiğini planlayan bir anne kurban olduğum kadin
Kitap okumayı sewer bizimle sohpet etmeyi sorunlarımıza yardımcı olmayı
Kesinlikle çiçekli bocekli havlular 😂 çiçek, böcek delisi
Mola verdiğinde bile temizlik yapmaya devam edebilir🤣