Alışveriş & Hediyeler Ankete katıl, annenin bayılacağı hediyeyi söyleyelim! Senin annen mola anlarında ne yapmayı sever? (Sayfa 4) Paşabahçe Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3025 Ankete katıl, annenin bayılacağı hediyeyi söyleyelim! Senin annen mola anlarında ne yapmayı sever? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 55 kişi beğendi
Makseli34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun 0 0 Yorumla
Toprak_-_Kokusu Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 67% +1 yıl Paşabahçe nin urunleri harika zaten 0 0 Yorumla
Coiffeur34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Harika ürünler, Paşabahçe beni hic yaniltmadı 0 0 Yorumla
yağmur_altında_şeker Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Biraz internete dolaşınca illa bulunur bir şey 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Annemin yemeklerini hiç bir şeye değişmem.. 0 0 Yorumla
Pembistann Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Annemin yaşama amacı yokmuş mk. Bos oturur boş 0 1 Yorumla Pembistann +1 yıl Ve tabi TV Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Hiç biri değil temizlik hastasıdır eşim annem yok 0 0 Yorumla
Kbamybama Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl İçimden geldi o yüzden bu seçeneği seçtim 0 0 Yorumla
prenseees1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Uyumayı sever boş anı varsa hemen bi uzanır uyur😂 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun. 0 0 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Yeni tarifler denemeyi çok sever 0 0 Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl Paşabahçe baya mantıklı tebrikler 0 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı. Annem mutfağın kraliçesidir. 🌸💗😎 0 1 Yorumla 06romeo +1 yıl #AnneciğimHadiBiMola Annemi çok seviyorum ♥️ Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Bütün anneler hediyenin en iyisine layıktırlar 0 0 Yorumla
Nimrenoş Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Sigara içmeyi sever kahve içmey ama cezve kahvesi 0 0 Yorumla
derinnnn1880 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Annem neree bitki neree çalışıyo zaten kadın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun
Paşabahçe nin urunleri harika zaten
Harika ürünler, Paşabahçe beni hic yaniltmadı
Biraz internete dolaşınca illa bulunur bir şey
Annemin yemeklerini hiç bir şeye değişmem..
Bitkiler ile ilgilenmeye bayılır.
Keyif alıyor bundan mutlu hissediyor.
Öneriler için teşekkürlerr
güzel öneriler teşekürlerler
Mutfakta geçer annemin ömrü
Tv keyfi ve orgü örmeyi 😍
Genelde televizyon izler.
Annemin elinin lezzeti başkadır.
Annemin yaşama amacı yokmuş mk. Bos oturur boş
Ve tabi TV
Hiç biri değil temizlik hastasıdır eşim annem yok
İçimden geldi o yüzden bu seçeneği seçtim
Annem zerre umrumda değil
Mutfakta birşeyler yapmak
Uyumayı sever boş anı varsa hemen bi uzanır uyur😂
Limonlu dondurma ne güzelmiş
Annem okuma yazma bilmiyor
Çiçeklere bayılır canım annem 🤍
Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun.
Yeni tarifler denemeyi çok sever
C diyorum bennnnnnnnnnnnnn
Ona sevgi en güzel hediye
Annem müzik dinlemeyi çok sever
Paşabahçe baya mantıklı tebrikler
Ahahaha harikasın ya bayıldım buna 🤜🤛
Annem mutfağın kraliçesidir. 🌸💗😎
#AnneciğimHadiBiMola Annemi çok seviyorum ♥️
Müzik dinlemeyi sever annecim :)
anneler için herşey özdeldir
Bütün anneler hediyenin en iyisine layıktırlar
Sigara içmeyi sever kahve içmey ama cezve kahvesi
imkanım olsa ev alırdım anneme.
Annem neree bitki neree çalışıyo zaten kadın
Annem mutfağın kraliçesidir 😘❤️
müzik dinlemeyi ve dans etmeyi sever
Net A bence çok uyuyor 😋
Güzel bir yazı teşekkürler d
Bitkilerle ilgilenmeyi sever
mutfak ya da temizlik😂
Kutlu mutlu huzurlu olsun💛🙂
Annem sadece yanında olmamı ister.
bana ait bir şeyi anneme verdim
Doğada zaman geçirmenin huzuru 🤍
Çiçekleri ve bitkileri sever🌸🌿
En iyisi herkesin kendi annesi
Anca başımın etini yer. B ellem gıı
benim annem öldü😭herkesin annesi var
evet güzel öneriler sağol
Çay içer, tv izler genelde
Hepsi olabilir emin değilim
kase hediye edicem super pasabahce
Çiçek aldım yakın bir zamanda
Mutfakta harikalar yaratıyor
kendimi cok amatör hissediyorum bu konularda
Annem mutfakta yeni yemekler yapmaya bayılır.
Çay içer yemek yer nasıl mola. sonuçta
Doğa güzeldir ötekiler de şimdi