Arkadaşlar 1 ay sonra sevgilimin doğum günü ona böyle çok özel olan ve hoşuna gideceği birşey almak istiyorum sıradan birşey olmayan
Bütçem 1000 tl
Bütçem 1000 tl
Teknolojik bir ürün olabilir airpods ya da kulaklık falan ya da güzel o paraya orijinal spor bir ayakkabı alabilirsin ya da sevdiği şeylerden ona bir kutu hazırlayabilirsin🌺
Mantıklı aslında airpods
Teşekkür ederim 🌼
Cevap
1Cevap
Güzel büyük bi kutu hazırla bence ben öyle yapmıştım içinde giyebileceği her şey vardı pantolon ayakkabı kazak gömlek vb. Erkek arkadaşım bayılmıştı markaydı bi de aldıklarım güzel oldu bayaa
İkinizin fotoğrafını çerçeveletebilirsin ya da yastığa resminizi bastırabilirsin en sevdiği renkte yanına da bi not yazabilirsin parfüm de olabilir
Güzel bi ayakkabiya kimse hayir demez bence👍🏻😉
Ya yanlış anlarsa
sevgilin nelerden hoşlanır?
Ya böyle genelde şık şeylerden hoşlanır oyunlardan falan hoşlanır
oyunla ilgili birşey olabilir. mesela sevdigi uzun süredir istedigi bir oyun olabilir. parfüm seviyorsan parfümle destekler yanina güzel bir mektup yazarsın. hepsini güzel bir kutuya koyarsın. ama önerim maddi ne alirsan al yanına maneviyatı olan birşey ekle. elle yazılmıs mektup ve üzerinde senin kokun çok hoş bir jest olabilir
Gayet mantıklı bi fikir
O gün ona çok isteyip de alamadığın bir oyun oldu mu diye sordum yok dedi nasıl öğrenicem
oyun olmalı değil. iyi bir kulaklıkta olabilir eger bilgisayar üzeriyse. ya da konsol üzeriyse hafiza vs olabilir
Evet aslında kablosuz kulaklık alabilirim bilgisayar için
bu iyi fikir bence
Ay evet teşekkür ederim peki başka fikirlerin var mı
hmm düşüneyim. kendi ellerinle pasta yap ona, hatta birine resmini çizdirebilirsin kara kalemle. sporla ilgiliyse ilgili oldugı spor dali ile ilgili birşey olabilir. gömlek seviyorsa ona yakıştıracagın bir gömlek olabilir. benim önerim hobilerini gözden geçir. mesela birşeye ilgisi mi var. o şeyin kursunu bulabilirsin vs vs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?