Bisikletin sağlam olmasını istiyorum.(Arazi koşulları için)
hangi markalar iyidir.
hangi markalar iyidir.
Merhaba 💫
Marka olarak artırıldığınız zaman tanıdık tanımadık çok fazla marka ile karşılaşabilirsiniz. Ve bence bu durumda hangi markayı seçmeliyim demek yerine hangi özellikleri daha iyi diyerek bütçenize göre hesaplama yapmalısınız.
Yani çok iyi markalarda fiyatlar bazen sadece markası ünlü olduğu için eşdeğer olmayan ürünlere fiyatlar koyabiliyor.
Aradığınız şartlarda bir örnek getirdim tabi sonrasında araştırmak ve bütçenize göre alışveriş yapmak sizin kararınız.
https://www.google.com/shopping/product/1?q=arazi+ko%C5%9Fullar%C4%B1+i%C3%A7in+bisiklet&client=ms-android-lge-rev1&biw=412&bih=709&tbs=vw:l,mr:1,price:1,ppr_max:1000,ss:44&prds=num:1,of:1,eto:9238890536042877580_0,prmr:1,pid:9238890536042877580,cs:1
Keyifli alışveriler dilerim. ✨✨

Bana göre Türkiye bisiklet ve ekipmanları konusunda 3 devden bir tanesi Salcanodur yöneleceksen bu markaya yönelebilirsin. Zaten bakım teklif eder herhangi bir bayiden alırsan gider yaptırırsın sorun çıkmaz sağlamlık konusunda da hiç bir problem çıkmaz çıkarsa da arkasında durup desteklerler zaten keyifli alışverişler.
Teşekkür ederim video ve fikirlerin için.
OBS ile video kaydetmeni öneririm.
Cevap
4Cevap
Merhaba,
Salcano ve Carraro bisiklet konusunda baya iyi bence bir kontrol etmelisin.
Sana harika bir firma öneriyorum parkur bisiklet İzmir sahibi Ali bey ile yarışçı Mert var sana en güzel fikri verirler.
ben çocukken bisan marka bisikletler modaydı ve babamın başının etini yemiştim bisan vitesli bisiklett diye aldırmıştım hala var mı acaba o marka 😂
Biara araştırmıştım çok kaliteli markalar var
Salcono
Bianchi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?