Trendyol'un mobil uygulaması, bugün kadar 60 milyondan fazla indirildi. Bende uygulamayı kullanıyorum ve çok rahat olduğunu düşünüyorum. Kozmetik, giyim gibi bir çok alışverişimi uygulama üzerinden yapıyorum. Favorilere eklediğim ürünlerin indirimlerini kolayca takip edebiliyorum. Siz uygulamayı kullanıyor musunuz?
Uygulamayı kullanıyorum.
Uygulamayı kullanmıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Trendyol Mobil 60 milyondan fazla indirildi! Alışverişlerinizde Trendyol Mobile uygulamasını kullanıyor musunuz?
Trend yoldan zaman zaman alışverişler yaptım ancak yaklaşık iki aydır hiçbir şekilde kullanmıyorum. Sebebine gelince, bir yakınım yapmadığı bir alışveriş faturası ile karşılaştı. Sistemde kartından bir alışveriş yapıldı gözükmesine rağmen bilgisi dışında ve sms onayı vs. olmadan işlem yapılmıştı. İtiraz ettiği zamanda yapılacak bir şey olmadığı söylendi. Bana ne satın aldığımı ve teslimat adresini söyleyin dendiğinde bu bilgileri size veremeyiz şeklinde cevap aldı. Bankaya harcama itirazı yaptı ve mahkemeye başvurdu. Müşteri hizmetlerine ulaşmak ise zaten imkansız. Asistan diye bir mesaj sistemi kurmuşlar. Sadece bu şekilde yazışarak iletişim kurabiliyorsunuz. Trend yolla bu tür sorunları şikayet var sitesinde de bılca görebilirsiniz.
Kullanıyorum ama eskisi kadar değil çok geç teslimat yapıyor trendyol bir de her zaman normal kargolarla çalışmıyor tredyol express ile çalışıyor gelmesi o yüzden uzun sürüyor