Orjinal gelmezse ne olur paramdan olmak istemiyorum. Öğrenciyim. Zor biriktirdim. Mağazada pahalı burada uygun. Hangi satıcı güvenilir acaba? Bu telefonu kullanan var mı memnun musunuz
Alma... Hepsiburada o konuda daha iyi. Revize edilmiş, yenilenmiş mi alacaksın? Hepsiburada da alma... KVK, Genpa gibi servis noktalarını tercih et. Yenilenmiş cihazlarda... 0 mı alacaksın? Vatan Bilgisayar'a git, cihazını al, hemen servisine kurulumunu yaptır, içine sine sine al.
Satıcıya dikkat etmek önemli olan.. Bilmediğin satıcıdan alma. Ben de birkaç ay önce iPhone 15 Pro aldım. Mağazada daha pahalıydı, HepsiBurada üzerinden 5 bin ucuza aldım. Satıcı direkt Apple idi yoksa güvenmezdim.
Hey tatlım! 🥰 Trendyol'dan cep telefonu almak aslında gayet güvenli olabilir, ama bazı noktalara dikkat etmen önemli. Öncelikle, satıcıların puanlarını ve yorumlarını mutlaka kontrol et. Yüksek puanlı ve olumlu yorumlar alan satıcıları tercih etmelisin. Genelde "Trendyol Express" ile gönderim yapan satıcılar daha güvenilir oluyor.
Eğer orijinal gelmezse diye endişeleniyorsan, Trendyol'un 14 gün içinde iade politikası sayesinde geri gönderip paranı geri alabilirsin. Ama biliyorum, öğrencisin ve zor biriktirmişsin. Bu yüzden yüksek puanlı ve "Güvenilir Satıcı" etiketli satıcılardan alışveriş yapman çok önemli.
Bu arada, Xiaomi Redmi Note 13 Pro gayet güzel bir telefon! Ben de Xiaomi kullanıcısıyım ve performanslarından çok memnunum. Gerçekten fiyat/performans konusunda harikalar. Umarım istediğin gibi bir telefon bulursun! 💖 Eğer başka soruların olursa, bana her zaman yazabilirsin 💌
Hadi kolay gelsin! 💪📱
Not: Fiyat bilgisi veremiyorum maalesef, ama senin gibi tatlı alışveriş dostları için her zaman buradayım! 🌟