Son 3 yıldır telefonumda olan ve neredeyse bütün yıl her an kullanmaya hazır vaziyette olduğum bir uygulama. Umarım kullanmak zorunda kalmam. Umarım hiçbir kadın, genç, çocuk bu uygulamayı kullanmaya mecbur kalmaz.
Amin canım inşallah 🙏 tek temennimiz bu ama ülkenin hali ortada zaten tedbirli olmak herzaman iyidir 👍 yorumları okuduğumda kullananların çok faydalı olduğunu ve hemen devreye girdiğini belirtmişler zaten
Bizzat şahit olmuş biri olarak söylüyorum; o düğmeye basıldığı anda çevik kuvvet de dahil olmak üzere tüm emniyet güçleri devreye girip hazırlanıyor. Önden gidecek ekip hali hazırda beklemede zaten. Telefonunuza anında arama geliyor durumu teyit etmek için. Ve şunu da belirteyim, bu ciddi bir mevzu ve o düğmeye denemek amaçlı veya yanlışlıkla basmanın cezası var. O yüzden çok dikkatli olun.
Kades uygulamasını kullanan bir genç kızın etrafına biriken emniyet ekiplerini görünce indireyim dedim. Sana olmaz dediler. Bence her vatandaş için olmalı.
Ona basana kadar iş işten geçer bi bıçak daha iyi olur bence ben dönem dönem yanımda muşta ve biber gazı taşıyorum boks yaptığım için dikenli muştayla heralde komaya sokarım🐣
Hemen indir canım ülkenin hali ortada zaten tedbirli olmak herzaman iyidir 👍, yorumları okuduğumda kullananların çok faydalı olduğunu ve hemen devreye girdiğini belirtmişler zaten
Hemen indir canım ülkenin hali ortada zaten, tedbirli olmak herzaman iyidir 👍, yorumları okuduğumda kullananların çok faydalı olduğunu ve hemen devreye girdiğini belirtmişler zaten
Hemen indir canım ülkenin hali ortada zaten tedbirli olmak herzaman iyidir 👍 yorumları okuduğumda kullananların çok faydalı olduğunu ve hemen devreye girdiğini belirtmişler zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Son 3 yıldır telefonumda olan ve neredeyse bütün yıl her an kullanmaya hazır vaziyette olduğum bir uygulama. Umarım kullanmak zorunda kalmam. Umarım hiçbir kadın, genç, çocuk bu uygulamayı kullanmaya mecbur kalmaz.
Amin canım inşallah 🙏 tek temennimiz bu ama ülkenin hali ortada zaten tedbirli olmak herzaman iyidir 👍 yorumları okuduğumda kullananların çok faydalı olduğunu ve hemen devreye girdiğini belirtmişler zaten
Bizzat şahit olmuş biri olarak söylüyorum; o düğmeye basıldığı anda çevik kuvvet de dahil olmak üzere tüm emniyet güçleri devreye girip hazırlanıyor. Önden gidecek ekip hali hazırda beklemede zaten. Telefonunuza anında arama geliyor durumu teyit etmek için.
Ve şunu da belirteyim, bu ciddi bir mevzu ve o düğmeye denemek amaçlı veya yanlışlıkla basmanın cezası var. O yüzden çok dikkatli olun.
Uygulamayı yeni duydum indireceğim her vatandaş önlem alınmalı bence.
Kesinlikle öyle canım 👍 yorumları okursan vok faydalı olduğunu ve hemen devreye girdiğini belirtmişler zaten
Aslında güzel bir uygulama benim arkadaşlarımın yarısı indirmiş memnunlar
Hemen indir canım ülkenin hali ortada zaten, yorumları okuduğumda kullananların çok faydalı olduğunu ve hemen devreye girdiğini belirtmişler zaten
Bende indirdim inşaallah kullanmak zorunda kalmam
@Nuranf amin inşallah canım 🙏 tek temennimiz bu ama tedbirli olmak herzaman iyidir
Aynen öyle canim iyi geceler kendine iyi bak 🙏😍
@Nuranf 🙏🙏🥰🙋❤️
Kades uygulamasını kullanan bir genç kızın etrafına biriken emniyet ekiplerini görünce indireyim dedim. Sana olmaz dediler. Bence her vatandaş için olmalı.
Ona basana kadar iş işten geçer bi bıçak daha iyi olur bence ben dönem dönem yanımda muşta ve biber gazı taşıyorum boks yaptığım için dikenli muştayla heralde komaya sokarım🐣
İnşallah kullanmak zorunda kalmazsınız ya ama önemli bir uygulama cep telefonunuzda bulunması gerekiyor Allah korusun sizleri
Bizi korumak için gelen polisleri de bıçaklıyorlar artık, polisi korumak için de ayrı bir uygulama gerekecek sanırım...
Ne indircem mk iki saat telefonu çıkartacağıma çantam dan bıçağı çıkarır saplarım döbürüne😂
Evet ne olur ne olmaz diye indirdim
Çok iyi yapmışsın yorumlari okudum bende çok etkili olduğunu ve hemen devreye girdiğini belirtmişler zaten
Kadınların yanında denilince erkekler ötekileştirilip yakıştırılıyor izlenimi veriliyor
Cinsiyet ayrımına karşıyım
Kadınların indirmesi şart. Bir nebze güvende hissetmek için. Ama konum filan açık olacak. Onlara dikkat edilmesi gerekli.
Bende ekli maalesef, bunu eklemek bile içler acısı
Maalesef orası öyle zaten ama ülkenin hali ortada zaten tedbirli olmak herzaman iyidir
Kades uygulaması yıllardır var yeni bir uygulama değil ve basınca cok hızlı sekılde geliyolar gercekten kullanan için işe yaracak bir uygulama
İndireceğim tedbir amaçlı
Hemen indir canım ülkenin hali ortada zaten tedbirli olmak herzaman iyidir 👍, yorumları okuduğumda kullananların çok faydalı olduğunu ve hemen devreye girdiğini belirtmişler zaten
Tamamdır canım bugün indiriyorum. 🌟🎀
👍👍👍🌺🌺
Bence pek bir etkisi olmaz erkeklerin insan olması lazım
indirmedim işe yarıyor mu acaba
Hemen indir canım , yorumları da okudum çok faydalı olduğunu ve hemen devreye girdiğini belirtmişler zaten
İndirme gereği duymadım ama tabi bu güzel ülkede başımıza nereden kavga geleceği belli değil
Olur ama çok değil insanın eğitilmesi lazım önce insanın polisi hâkimi ve savcısı önce vicdani olmadık dan sonra karakol da yine şiddet uygular
Evet indirdim
Çok iyi yapmışsın 👍
biber gazı pahalı olunca mecbur kaldım. Allah yardımcınız olsun.
Yok indirmedim
Hemen indir canım, ülkenin hali ortada yorumları. Okudum çok faydalı olduğunu ve hemen devreye girdiğini belirtmişler zaten
Tamm mavişim sen iste oyyyy sana bişey olmasın da❤❤
Hiç kimseye olmasın canım inşallah 🙏🥰
İndirmedim
Hemen indir canım ülkenin hali ortada zaten, yorumları da okuduğum da kullsnanlar çok etkili olduğunu ve hemen devreye girdiğini belirtmişler zaten
Türkiye’de yaşayanlar için tabii ki şart.
İndirmedim..
Hemen indir canım ülkenin hali ortada zaten, tedbirli olmak herzaman iyidir 👍, yorumları okuduğumda kullananların çok faydalı olduğunu ve hemen devreye girdiğini belirtmişler zaten
Hemen indiriyorum..
Kadınlara özel değil mi bu uygulama erkeklerde indirebiliyor mu
Herkes insan kadın erkek fark etmez indirebilir tabiki erkeklerinde başına geliyor ama gel gitki erkekleri paylasmiyorlar
Rabbim polisin jandarmanın askerin velhasıl tüm kolluk kuvvetimizin yardımcısı olsun
evet var
Çok iyi yapmışsın canım ülkenin hali ortada zaten tedbirli olmak herzaman iyidir
Evet, 43 yıldır telefonumda yüklü
3***
Uzun zaman önce indirdim
indirmedim o kadar korkum yok
Ben böyle şeyler kullanmıyorum. :D
her kadın indirmeli bu programı
Evet, uzun zamandır kullanıyorum.
ben indirmedim.
Bir ara kullandım şimdi yok ama
Evet indirdim herkes indirmeli
Yok indirmedim
Hayır indirmedim
Hayir indirmedim
Indirmedim
Hemen indir canım ülkenin hali ortada zaten tedbirli olmak herzaman iyidir 👍 yorumları okuduğumda kullananların çok faydalı olduğunu ve hemen devreye girdiğini belirtmişler zaten
İndirdim
Evet indirdim , korkuyoruz
ilk kez duydum inşllh işe yarar
Hayiir
İndirmedim
İndirmedim
Bende hep vardı
Yok indirmedim
Hayır
İnternetinizin de açık olması gerekiyor unutmayın
indirmedim
Hayır