Ciceksepetinden erkek arkadaşıma ne gönderebilirim öneride bulunur musunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba 🙂
Fotoğraf askısı alabilirsin
Bu hediye kişiye yani size özel olacaktır. Ledli seçenekleri de var ve sizin resimlerinizin asılı olduğu bir askı ile duvarını güzelleştirip güne sizin resimleriniz ile başlayabilir.
Çiçek sepetinde kişiye özel setler var ( cüzdan vs )
Ne kadar kaliteli olduğu tartışılır tabii ama çakmak, cüzdan ve tespih gibi şeylere adının yazılmasından kişileştirmelerden hoşlanan biriyse değerlendirilebilir.
Biblo ( kişiselleştirilmiş hediye )
İkinize ait resmin biblo olmuş halini düşün bence çalışma masasına çok yakışacaktır ve size özel olacaktır. Karikatürlü bir biblo ikinizin resmini yollayıp bibloların başlarını sizin yüzünüzden yapıyorlar gayet şık oluyor. Değerlendirebilirsin...
Kanvas Tablo
Yine sizin resminizi yaptırabilir, sevdiği bir hayvan resmi olabilir ya da onun seveceği bir şeyin kanvas şeklindeki fotoğraflı baskılı bir pano olabilir. Duvarda gayet hoş olacak ve her baktıkça seni hatırlatacak birşey olur. Değerlendirmeye alabilirsin gönül rahatlığıyla...
Bluetooth Kulaklık
Neticede hangimiz şarkı dinlemiyoruz ki ve hediyeler arasında belkide hep yanında tutacağı en sık kullanacağı ürünler arasında yer alıyor. Beğenmeme lüksü olmayan garanti bir hediyedir. Kesinlikle mutlu olacaktır. Değerlendirebilirsin bu hediye fikrinide
Basit Gözüksede Kupa Bardak
Biliyorum basit gibi duruyor ama aranızda espirisi olan bir kupa bardak olabilir ya da onun sana kullandığı ve senin ona kullandığın sevgi sözcüklerinden oluşan bir kupa bardak kesinlikle çok ince düşünülmüş bir hediyedir. ya da benim kupa bardaklara olan zaafım yüzünden böyle düşünüyorum 😅 ama bence kupa bardak üstüne yazılacak çok anlamlı sözler ya da resimler eklenebilir. Kesinlikle değerlendirmeni isterim.
Termos Bardakta Olabilir
Çiçek sepetinin en çok sattığı ürünler arasında kahve içmeyi seven, dolaşırken ve çalışırken bile yanında içeceğini almak isteyen biriyse bu hediyede tam onluk olacaktır. Özellikle de çiçek sepetinde isimde yazıyorlar termos bardağın üstüne diye biliyorum. Güzel bir hediye seçeneği olabilir. Değerlendirmende fayda var.
Viski ya da Rakı Bardağı ( isme özel )
Yine bardak olarak bunları da tercih edebilirsin rakı ya da viski hangisini en çok tüketiyorsa onunla alakalı ona özel bir bardak seti alabilirsin...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsme özel eşyalar oluyor onlardan hediye edebilirsin. Ya da hediye kutusu 3-4 üründen oluşuyor, tespih-kupa gibi falan. Biraz klasikleşti gerçi bunlar ama 🤔
10 YorumlaÇikolata
02 Yorumla
Soran+1 yılÇikolata kek vs hoş bulmaz belki diye
Çiçek 🤷
03 Yorumla
Soran+1 yılKanka erkeğe çiçek mi göndereyim
Soran+1 yılÇiçek sepetinde hediyelik ürünlerde bulunuyor ya bu nedenle sordum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Çiçek sepetinden erkek arkadaşıma ne alabilirim, önerileriniz nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat