Normal arkadasim erkek ama bana çiçek hediye etti cok sasirdim ne demek oluyor bu sizce. Aramizda iliski falan yok ama. Ama iyi bir akadasim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evet o çok iyi bir arkadaş!
Akşam kısa bir mesaj at, de ki: “bu gece çok sıkıldım, canım sevişmek istiyor, seninle bu gece takılalım mı?” diye bir SMS at, bakalım ne cevap verecek.
Senin onu iyi bir arkadaş olarak gördüğün gibi, o da seni arkadaşı olarak görüyor mu acaba? Hiç sanmıyorum seni arkadaşı olarak gördüğünü…06 Yorumla- +1 yıl
Ay niye görmesin?
Soran+1 yılYok artik bu kadar basitmiyim ben
- +1 yıl
Denememe gerek yok yakın erkek arkadaşım yok
- +1 yıl
müdahil olduğum için özür dilerim bi erkekle yatmayı kendisinde basitlik olarak görüyor o zaman ben de bi kızla yatmamı kendimde basitlik olarak göreyim zevk aldığım bir şeyi neden basitlik olarak göreyim sizin gibi zihniyetteki kızları anlayamıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılIkisi da daha yeni tanistigim insanlardi ve hemen jest yapamaya başlayan insanlar:
Yani bana duygu beslemeyen ama çok yakin davranan surekli bulusmak isteyen kalemi uzatirken saka yapan bir seyler ismarlamaya calisan arkadaslarina dahil eden şiir denemelerini bana paylaşan hatta sondaki siiri itiraf sandığım biri oldu.
Tabi her sayfa arasında deneme yaptığını görünce direkt soramadim denemelerin güzelmiş diyuo geçmiştim. Sonra uzak durdum.
1 yıl sonra yalnızca arkadaşça yaklaştığını öğrendim. Hatta 2.5 yıllık bir ilişkisi olmuş zamaninda. O yüzden bazen böyle ince ruhlu insanlar var ama bizler özel günler de yapılan jestleri normal birinin de bize yaptığını görünce otomatik oraya yoruyoruz.
Başka biri daha oldu birlikte devamlı vakit geçirmek istedi mesela o da sadece arkadaş gözü ile görmüş ama işte birlikte araba yolculuğu vs yaparız onu bunu yaparız vs diye sürekli fikir üretiyordu ve kalpler vs atıyordu. Bundan allah aşkına ne anlayabilirim?
Bence abi önce arkadaş olduğunuzu belli edin sonra jestleri yapın sizde de var hata. Hemen jeste geçiyorsunuz biz de yanlış anlıyoruz hatta hemen olunca bu hareketler aşırı fazla ve boğucu bile geliyor.
Mesela başka bir arkadaşım var erkek. 9 aydır tanışıyoruz son 5 aydır arkadaşız. Her şey yavaş yavaş ilerledi ve birbirimize arkadaşça jestler yapmaya başladık ve birbirimizi arkadaşımız olarak gördüğümüzü bildiğimiz için mesajın sonun kalp atsa bile yanlış anlamıyorum. O da beni yanlış anlamıyor. Tam tersi uzak olduğumuz belli o duygusal his açısından.
Bence ağırdan alın. Sonra yaptığınız jestler sadece arkadaşınız olan birine gerçekten değer verdiğinizi yansittsin.15 Yorumla- +1 yıl
çooookkk katılıyorum. ama bir şey söyleyeyim, o ilk arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle sadece arkadaş olarak görmüş olamazlarnce ruh vs fark etmez hatta çok ince ruhluysa bunun farklı anlaşılma ihtimalini de düşünür hareket ederdi diye düşünüyorum. erkek bu, beyin yapısı gereği isterse kendi de fark etmesin ama bunun altında diğer ihtimal vardır..
- +1 yıl
Olabilir. Bende açıkçası açıklamalarında tatmin olmadım. Neden başka insanlarda bu kaygıyı hissetmiyorum da onlar hissettim?
Ayrıca sondaki arkadaşta öyle bir şey yok bunu çok iyi biliyorum.
Neyse ya belki de bu şekilde kapalı kalsa daha iyi olur. - +1 yıl
Zaten ilki çok sinirli bir tip iletişime geçsem bile uzun vadede olmadi. Sadece selam sabah olarak kalir.
Diğeri ile iletişimi arkadaşı olmadığı için kestim daha doğrusu uzun zamandır kimse ile iletişim kuramamış ve yakınlık adı altında bu ihtiyacı karşılamaya çalışması kendimi kullanılmış hissettirmisti. Bu yüzden.
Zaten hepimiz normal değiliz sadece kendi dengimizdeki insanlarla mutlu olmaya çalışıyoruz ve şu an bu açıdan mutluyum açıkçası. Daha kendime odaklanmam gerektiğini yeni farkettim. Öyle iste - +1 yıl
kesinlikle katılıyorum düşüncelerine.. ve evet hisler önemli, durduk yere olmaz paranoyak değilsen hissedersin bi gariplik olduğunu.. 💐
- +1 yıl
Knk umarım değilimdir dndkkdk şaka bir yana zaten konuşmuyoruz sorun yok biri ile sadece selam sabah muhabbeti
+1 yılAldığı zaman normal bir gün müydü? Doğum günü, bir şeyi tebrik etme amacı vs ise normaldir. Eğer alması için hiç bir sebep yoksa düşük bir ihtimal içinden geldiği için almış da olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir anda verdi. Bir de birkac saat sonra gene verdi
+1 yılÇiçek almasıyla değil ilerleyen zamanlarda sana olan yaklaşımıyla anlayabilirsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
41Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİsterseniz arayabilirsiniz. çünkü amacı farklı olabilir ya da sadece arkadaş olarak görmüşte olabilir. bilemezsiniz.
10 Yorumla
+1 yılcevaplar bayağı ilgimi çekti yorumlarına dadanmış olabilirim 😅 ama şahsi fikrim, alakasız olmadığı. sen ne istiyorsun peki? hissi olması/olmaması, açık etmesi/etmemesi? eğer hissi varsa, sen normal davrandıkça belli eder. hissi yoksa ama durum senin kafanı karıştırıyorsa rahatsız ediyorsa tatlı bi sınır çizebilirsin ki normaldir o kadar kısa sürede bu kadar çiçek garip. hoşuna gidiyorsa da teşekkür et geç 😅 ha şey diyecektim, hissi varsa bile yprumlardakş birinin dediği gibi, karanlıkta göz kırpıyordur ve bu çooooookkk yorucu sıkıcı bi tip demektir... öyle şekerim iyi günler 😅🤭
16 Yorumla- +1 yıl
Şimdi bu yoruma dadanabilirler😆Sanki sana çiçek aldı ne bu heyecan😆kızın kafası iyice karıştı
- +1 yıl
@nєslıtukєnmısєrkєkk insan yorumlamayı anlamayı seviyorum bu da ilgimi çekti 😅 ayrıca cidden şaşırdım bazı tepkilere sanki erkeklerin düşüncesini bilmiyormuşuz gibi
Soran+1 yılVallahi bukadar yorumun gelmesine şok oldum 😂😂😂 kafam allak bullak
- +1 yıl
ahahahha kısacası safa yat, anlatmak istediği bir şey olursa o anlatır sen keyfine bak😅
Soran+1 yılTmmdir
- +1 yıl
Hmm anladım🙂
Neymiş o düşünceler😆
Gerçekten içinden geldiği için almış olabilir diyeceğim ama hiç sanmıyorum. Sıradan bir arkadaşın durduk yere çiçek alacağını hiç zannetmiyorum. Hoşlandığını göstermek istemiş olabilir. Veya açılmak için bir adım atmış olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılGorecegiz🤗
+1 yılBana bir erkek arkadaşım çiçek almıştı, ben de öylesine beni sevdiğinden almıştır diye düşündüm. 1 hafta sonra kırmızı gül almıştı, bana aşık olduğunu söyledi. Bence biraz da olsa altında bir şey ara, sana olan davranışlarını gözlemle.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bilgilerin icin
- +1 yıl
Rica ederim. 🌸
+1 yılYani içinden gelmiştir almıştır altından bir şey aramak bence saçma olur diye düşünüyorum. Zaten hediye içten gelen bir şey içinden gelmiş ki gitmiş sana böyle düşünceli manevi değeri yüksek olan bir hediye almış bence çok güzel bir duygu ve de böyle bir arkadaşa sahip olduğun için çok şanslısın onuda demesem olmaz bence.
10 YorumlaAltında bir şey arama, tavırları falan daha önemli. Kibarlık olsun diye hediye etmiştir çiçeği, birine almıştır o kişi kabul etmeyip sana vermiştir falan 🤣 benim aklıma böyle gelirdi mesela
11 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle degil
+1 yılAcilmak icin bir adim atmis..
Ben bi kadinla bir erkegin arkadas olma/kalma ihtimaline inanmiyorum
Is arkadasi haric tabi..
o sordunmu? ne dedi sana?16 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum 👏 tecrübe konuşmuş :)
Soran+1 yılSormadim soramam da
- +1 yıl
@Nimet1994 ozman bekle bakalım.. seninde ilgin varsa belli et.. yoksa.. da tavrını koy derim 😊
- +1 yıl
@Kuşadali88 gerçekler diye düşünüyorum 😊
- +1 yıl
Aynen realite 👍
Soran+1 yılTamam teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani benim normal arkadaşım da masaya gül yapraklarıyla adımı yazmıştı böyle bizden önceki çift dökmüştü ama ikimizde şu an farklı kişilerle evliyiz o yüzden o size net birşekilde hoşlandığını söylemediği sürece arkadaşça olma olasılığı yüksek.
10 Yorumla
+1 yılOdunluk yaptığı şey.. Veriyorsan çiçeği devamını getireceksin.. kaçak his güreşi.. karanlıkta göz kırpmak.. yaptığı şey tam olarak bu.. sende farklı düşüncelere yol acacak bir hamle olduğunu bilmiyor mu sanki.. net olacak erkek.. bu şekilde olmaz.
20 Yorumla
+1 yılBence hiçbir erkek beğenmediği bir kadına öyle durduk yere çiçek vermez.
11 Yorumla
Soran+1 yılErkekleri bilemiyorum maalesef sizde haklisiniz ama
+1 yılBu vesileyle aranızda ki muhabbet evrilir. Gökten üç elma düşmüş. Biri sana, biri ona, biri de bize
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılLa biz sevgilimize cicek almazken bu ne alaka sana çiçek aliyor 😂 yürümüş galiba , aşk kokusu alıyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılHahaha ya aslinda almadi arabasinda cicek vqrdi verdi. Mesele alip almaması degil düşünüp bana vermiş olmasi
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle alıp vermediyse normal bişi o zaman 😃
Soran+1 yılMesela orada kac bayan var hcbirine ve medi gldi bna verdi o yuzden kafama takildi
Cevap sahibi+1 yılSenle samimiyeti biraz daha iyi demek ama bu sekilde devam ederse sana kalbini de kaptirabilir 😃
Hediye olabilir ya ne tuhaf? Ben bayn müdürüme hediye yaptırdım iyi biri bu değişik fikirler yüzünden veremedim. bizim egede hediyeleşme kültürü fazladır.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşınsa arama.. Ama nezaketen sohbetine selamına cevap verdiğin biri sana iltifatlar edip hediyeler vermeye kalkisiyorsa uzaklaş anında.. Bugün yaşadım.. Utanmasalar ayak üstü elden gidicez🙄
Bu kadar kuduruk olunmaz ya11 Yorumla
Soran+1 yılVallahi cok haklisin şaşırdık artik biz ne bilelim iclerini. Bir soru daha sordun demin keske oradada yardimci olsanız
+1 yılsanki silah uzatmış adam şakamısınjz siz? ince ruhlu düşünceli arkadaşmış altında bir şey arama
10 Yorumla
+1 yılSana karşı bir şeyler hissedipte gönderdiğini az çok hissedersin. Konuşmasından, tavırlarından, bakışından yine anlar insan
10 Yorumla
+1 yılYani jest yapmış işte sana altında neden bir şey arıyorsun ki
10 Yorumla
+1 yılHamle tabii. Hani bir iyilik yaparsanız bir konuda yardimci olursun neyse. Boş bir strike degil.
10 Yorumla
+1 yılSadece arkadaşınsa belki sadece tebessüm et istemiştir 😊🌺 ama hoşlanıyor da olabilir net değil 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyemin ederim ruh hastasısınız siz tc kızları bende çicek hediye ettim normal kız arkadaşa yanlış anladı konuşmuyor bile yemin ettim bir daha hiç bir kıza çicek almıcam yanlış yerlere çekiyorsunuz
05 Yorumla- +1 yıl
Mcağfnsğcmiskfsşdn
Cevap sahibi+1 yıl@laalleeyynnaa aylardır konuşmadı benimle bir daha çicek alırsam bir kıza adam değilim bir b*k lazım değil bu tür kızlara
- +1 yıl
Kanka öylesine aldığına neden inanmadı ki çok saçma belkide onun hisleri vardı öylesine aldım demen zoruna gitti
Cevap sahibi+1 yıl@laalleeyynnaa olabilir bilmiyorum
Soran+1 yılBrn biyerlere cekmedim metak ettim yazdim
Yahu ben kolye aldım. Ben yanlış anlamasın diye çok uğraşıyorum hatta sınırları bile çizdim ama karşı cins işte. Değişik
00 Yorumla
+1 yılhoslaniyordur ya da kendini fark ettirmek icin senin ozel hissettirmeni saglamistir
03 Yorumla
Soran+1 yılOda olabilir🤗
- +1 yıl
bence kadin ruhundan anlayan erkekle ol tatlim gerisi boş yanib
Soran+1 yılDogru 🤗
Adam incelik etmiş herseyin altında bsy mi olmasi gerek
06 Yorumla
Soran+1 yılTabiki
Soran+1 yılBisey olmamasi verek demek istedim elbette icinden geldigi icin olabilir
Soran+1 yılEwet😂
Centilmenmiş teşekkür et başka bir şey arama altında
01 Yorumla
Soran+1 yılAramiyorum merak ettim
+1 yılSeni mutlu görmek istemiştir içinden gelmiştir böyle şeyler altında birsey aramamak gerek bence
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki
Sana ilgisini gösteriyor, hoşuna gidiyorsa bence karşılık ver. Sonra başkasına verir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum erkekleri anlamak. zor 😂
+1 yılDemetse üstünde bir şey ara, vazoysa altında bir şey ara 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahah
Her kadina cicek verilir nesine sasirdin centilmenlik yapmis iste
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılNeden şaşırdın, arkadaşın sana çiçek hediye edemez mi? Niye arkadaşın o zaman?
05 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim hemde iki ayri sekilde verdi uc adet
- +1 yıl
Ne zamandır arkadaşın
Soran+1 yılBir bucuk ay
- +1 yıl
O zaman vardir bisey daha yeniymis
Soran+1 yılBende anlayamadigim icin sordum
Gizli Üye(25-29)+1 yılolabilir niye olmasin sadece sevgilinize mi cicek aliyosunuz
10 YorumlaSana belli edene kadar altında birsey aramak bana göre kalitesizlik o yüzden masum kal
00 Yorumla
+1 yılYa arkadasin sana çiçek veremez mi ne çıkabilir ki altından cidden şaka gibisiniz yaa
00 Yorumla
+1 yılDoğrudan bir şey olmadıkça niyet okumak olur.
00 Yorumla
+1 yılSadece jest yapmış sana
13 Yorumla- +1 yıl
Olsa bir şey çiçek vermek yerine sana hislerini açardı varsa bir şey ilerleyen zamanlarda dökülür çiçek hediye etmesi bir şey ifade etmiyor.
Soran+1 yılYeni tanistik
- +1 yıl
O zaman olabilir
Erkek bunu boşuna yapmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum ki bu erkekleri anlamak zor
- +1 yıl
ne alaka ben normal kız arkadaşıma aldım yanlış anladı bir daha yemin ettim hiç bir kıza çicek almıcam mutlu olsun diye aldık yanlış yerlere çektiler konuşmuyoruz şu an
Soran+1 yıl@mehmetbey1907 dogrudur
Çok güzel, hoşuma giderdi. Sevgili olup bile çiçek almayan insanlar varmış.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe varki bunda iyi Arkadaşmişsiniz çiçek vermiş altında bir şey aramaya gerek yok
016 Yorumla
Soran+1 yılValla aslinda yeni tanistik diyebilirim biraz samimi olduk
Cevap sahibi+1 yılAltında bir şey arama bence
Soran+1 yılBen bisey aramiyorum zaten merak ettigimden yazdim ne arayacagim
Cevap sahibi+1 yılHoşlanmasini istiyor gibisi de
Soran+1 yılHayir sacmalama merakimdan yazdim
Cevap sahibi+1 yılFazla merak iyi değildir
Soran+1 yılYa sacmaladin iyice😂
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapıyorum ya 😂
Soran+1 yılGıcık sakalar😂
Cevap sahibi+1 yılBiraz gıcık olduğum doğrudur😂
Soran+1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBu konuyu daha derinlemesine konuşalım 😂
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılNasıl buradan mi 😂
Soran+1 yılHe😂
Cevap sahibi+1 yılBuradan olmaz ya herkes görüyor 😂
Davranışlarını takip et. Ben doğum günlerinde bayan arkadaşlarıma -ki gerçekten samimi olduğum- 1 adet gül hediye ediyorum. Hem jest hem de samimiyet göstergesi olarak.
00 YorumlaTabikide aramalisin ateş olmayan yerden duman cikmaz ama senin ona karşı hissin yoksa uzaklaşmanı tavsiye edeirm
01 Yorumla
Soran+1 yılYani o gozle bakmadim bilemiyorum
Neden altında bir şey arıyorsun ki. Yani ne fesatsınız.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂
+1 yılçiçek altı üstü. nahif çocukmuş. kfanda büyütme bence
11 Yorumla
Soran+1 yılKafamda buyutmuyorum merak ettim sadece
valla hissettiğin neyse o dur bana sorcaksan mutlu etmek içib almıştır başka birine sorsan hoşlanıyor
00 Yorumla
+1 yılArkadasin sana cicek aldiysa haketmedigin seyler yasamissindir ondan oturu mutlu ol diye yapmistir 🤫
00 YorumlaÇok zarif bir hareket illa bir mana aramamak lazım
10 Yorumlaİçinden gelmiştir belki
10 YorumlaNe güzel işte, ince biri demek ki...
10 Yorumlaİçinden gelmiş olabilir belki
10 YorumlaŞu yapışan çiçekçilerden kurtulmak için aldıysa bişey arama şahsen bazıları bıktırıyor
00 YorumlaAtaman gerektiğini düşünüyorsan ara. Hissediyorsan doğrudur
00 YorumlaSaçma çiçek vermekte ne var birsey olmaz değerli bir arkadaşıysan çiçek vermiştir..
00 Yorumla
+1 yılSende çıkma teklifi et ne diyor bakalım
01 Yorumla
Soran+1 yılYok artik
Özellikle seni mi düşünüp almış
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir ama ayni gun icinde iki kere vermesi degisik geldi.
+1 yılNiyetini belli eder haberin yokmuş gibi yap
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam
+1 yılSen böyle düşünüyorsun belkide?
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlla ki var. Değerlendirmek lazım
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılbence nezaketen olmalı
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ya bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılHoşuna gidiyorsundur ne olacak * . k 😂
00 Yorumla
+1 yılÇiçeğe bağlı kırmızı gül ise sakıncalı
00 YorumlaNeden hep böyle düsünüyorsuniz ki
01 Yorumla- +1 yıl
neden miğğ.. hayır çok yakından görmesem erkeklerin muhabbetleri şu tavırları anlayacağım da.. çok ilginç cidden. bence yetişme tarzı ortam anne babanın naifliği ile filan alakalı olabilir bu durum ama herkese çiçek mi alıyorsunuz yani?
- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Bir erkek arkadaşım bana çiçek hediye etti. Altında bir şey aramalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler