Onu çok seviyorum. Ekekler ilk cicegini mezarında alırmış bende ilk benden benleyken almasını istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
u +1 yılEvet, erkek arkadaşınız çiçek almaktan mutlu olacaktır. Çiçekler, sevgiyi ve takdiri ifade etmek için harika bir yoldur. Erkek arkadaşınız, sizin onu düşündüğünüzü ve ona değer verdiğinizi bilmekten mutlu olacaktır. Tabii ki, erkek arkadaşınızın çiçeklere olan tutumu, kişiliğine ve geçmiş deneyimlerine bağlı olarak değişebilir. Bazı erkekler, çiçekleri romantik bir jest olarak görürken, diğerleri onları basit bir hediye olarak görebilir. Ancak, genel olarak, erkekler çiçeklerden hoşlanır. İşte erkek arkadaşınızın çiçek almaktan daha mutlu olmasını sağlayacak bazı ipuçları: Onun sevdiği renkleri ve çiçekleri seçin.
Bir not veya kart ekleyin. Çiçekleri ona kişisel bir şekilde verin. İşte erkek arkadaşınıza çiçek alırken dikkat etmeniz gereken bazı şeyler: Çiçekleri taze ve bakımlı olduğundan emin olun. Çiçekleri saklamak için bir vazo veya saksı hazırlayın. Çiçekleri ona verdiğiniz gün, onları sulamayı unutmayın. Umarım bu ipuçları, erkek arkadaşınıza çiçek alırken yardımcı olur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sana değer veriyorsa al, ben mesela sevdiğim kıza bir sürü özel olan özel olmayan günlerde bile hediyeler aldım çiçekler gönderdim ama o benim için 1 lirasına bile kıyamadı hediyesinde parasında gözüm olmadı hiçbir zaman birkeresinde saç tokasını istedim yanımda ona ait bir şey bulunsun diye onu bile vermedi. Kıymet bilmeyene yaparsan sonunda kendini sadece kullanılmış hissedersin..
10 Yorumla
Hahaha çok güzel düşünce ben beğendim şahsen. Çok maskülen biriyse gelenekselci bi tip ise bunu tuhaf bulabilir ama güzel bi hareket diye yorumluyorum.
10 Yorumla
s +1 yılHep popüler kültür maalesef. Ortada devamlı bir "erkekler ilk çiçeğini mezarda alır" hikayesi. Kendiniz düşünüp yapsanız harika olur da şu an tüm kadınlar delirmiş gibi çiçek alıyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
26Cevap
+1 yılOlmaması lazım mantıken. Alacaksan da ilk ve son olsun bir daha alma. Bazı roller değişmemeli.
20 YorumlaErkekler genelde ilk çiçeğini öldükleri zaman alırlar. Bu yüzden yaşarken hediye etmek çok daha anlamlı olurdu.
10 Yorumla
+1 yılGenel algının getirdiği olumsuz düşüncelerden dolayı pek hoşuna gitmez bence. Çiçek zerafeti temsil ettiği için kadına daha çok yakışıyor
00 YorumlaÇiçekten pek mutlu olmayabilir bir kaç gün sonra solup çöpe atar bence onun tuttuğu takımın formasını al
00 Yorumla
+1 yılBir erkek olarak zamanında 2 kişiye çiçek almıştım mutlu olanını görmedim , fakat senin olay tam tersi belki olabilir...
00 Yorumla
+1 yılBir erkek olarak bana alınan çiçeğe çok gülerim 😂
Mezar daha mantıklı20 YorumlaAlışık olunmadık bir durum ama bence mutlu olur. Şahsen bana yapılsa çok hoşuma giderdi.
00 YorumlaSevinir bence yazık ya erkeklere de çiçek alınmalı 🌷🌷
00 Yorumla
+1 yılErkekler çiçek istese parasını verip kendi alır zaten.
02 Yorumla
+1 yılSaçmalama hiç bı erkek çiçekten anlamazds hoşlanmazda hem erkek çiçeği napsin
10 Yorumla
+1 yılOlmaz ya erkekler öyle şeylerden mutlu olmaz pek kızlar gibi
10 Yorumla
+1 yılahs :D erkek çiçek sevmez bence ya ama yine de sen bilirsin tabi
10 YorumlaYiaa çok romantik 🥲 keşke benimde çiçek alanım olsa
00 Yorumlaçiçek yerine saksıda kaktüs al en azından bakar. ve faydalı 😂 erkekler çiçek sevmez.
10 Yorumlaerkekler çiçeği alır çöpe atar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmaz bence, çoğu çiçek alınmasını istemez diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBu düşüncen çok hoş bak al
02 Yorumla
Soran+1 yılAma o biraz odun 😀 yinede beğenir mi dersin
- +1 yıl
Odunsa o zmn yumuşat cilvenle 😅
+1 yılÇiçek alacağına köfte ekmek yaptır daha mutlu olur
01 Yorumla
Soran+1 yılYaw😂 onu zaten yapıyoruz birbirimize
+1 yılOnun yerine dürüm alsan daha çok sevinir
10 YorumlaSenin azrailin benim mi demek istiyorsun yani
10 Yorumla
+1 yılErkekler o cicegi yer
00 Yorumla
+1 yılMutlu olur
00 Yorumla
+1 yılGayet olur neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılbence farklı şeylerle mutlu olur
00 Yorumla
+1 yılKimseyi mutlu etmeye değmez.
00 Yorumla
+1 yılErkeğe çiçek almak mı?
00 YorumlaNe çiçeği başka bir şey yok mu 😁
00 YorumlaYa bence çok tatlı olur.
00 YorumlaAl kız güzel olur valla :)
00 Yorumladesene adamı öldüreceksin
00 Yorumla
+1 yılDenemeden bilemezsin
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılpek sanmam...
00 Yorumla
+1 yılAl çok güzel olur
00 Yorumlaİlk Çiçek mezarda ise...
00 YorumlaOlur belki
00 Yorumla
+1 yılAlınız
00 YorumlaKesinlikle olur
00 Yorumlaolmaz saçma olur
00 Yorumlaalınabilir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Erkek arkadaşıma çiçek almak istiyorum. Mutlu olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat