Hediye olarak iPhone 12 Pro Max alan bir sevgiliniz olsa ona nasıl teşekkür ederdiniz?

Selam arkadaşlar. Sabah kapıma kocaman bir kutu geldi. Kutunun içinde güller dolu bir sepet birkaç daha hediye kutusu ve içinde çok afilli bir kutu vardı. Üzerindeki notu okudum yollayan erkek arkadaşımdı. Çok sevindim ve aynı zamanda şok oldum. Daha sonra heyecanla hediyeleri açmaya başladım çok şık bir elbise ve ayakkabı vardı. İçinden bir not daha çıktı içinde buluşma saati yazılıydı ve benim için rica etsem kıyafetleri giyip şereflendirir misin yazıyordu. En altta afilli bir kutu daha vardı kutuyu açmamla birlikte yeniden şok oldum. İçinden İphone 12 Pro Max çıktı hala çıldırıyorum yaaaa. Saat 17.00 da buluşucaz şimdi ben ne yapmalıyım nasıl teşekkür etmeliyim acaba evlenme teklifi mi alacağım ay havaya uçuyorum resmen bana yardımcı olur musunuz?
Hediye olarak iPhone 12 Pro Max alan bir sevgiliniz olsa ona nasıl teşekkür ederdiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim çok zengin arkadaşlar benim çok param yok ona hediye alamam böyle :(