Selam arkadaşlar. Sabah kapıma kocaman bir kutu geldi. Kutunun içinde güller dolu bir sepet birkaç daha hediye kutusu ve içinde çok afilli bir kutu vardı. Üzerindeki notu okudum yollayan erkek arkadaşımdı. Çok sevindim ve aynı zamanda şok oldum. Daha sonra heyecanla hediyeleri açmaya başladım çok şık bir elbise ve ayakkabı vardı. İçinden bir not daha çıktı içinde buluşma saati yazılıydı ve benim için rica etsem kıyafetleri giyip şereflendirir misin yazıyordu. En altta afilli bir kutu daha vardı kutuyu açmamla birlikte yeniden şok oldum. İçinden İphone 12 Pro Max çıktı hala çıldırıyorum yaaaa. Saat 17.00 da buluşucaz şimdi ben ne yapmalıyım nasıl teşekkür etmeliyim acaba evlenme teklifi mi alacağım ay havaya uçuyorum resmen bana yardımcı olur musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim çok zengin arkadaşlar benim çok param yok ona hediye alamam böyle :(
Hediye olarak iPhone 12 Pro Max alan bir sevgiliniz olsa ona nasıl teşekkür ederdiniz?
Bence maddi hediyelerin çok çok fazla anlam içerdiği doğru değil. Zaten oldukça zenginmiş. Herkes imkanlar dahilinde bir şeyler yapıyor sonuçta ve senin imkanın maddi açıdan çok geniş değilse kendini kötü hissetmen ve teşekkür etmen için ekstra bir şey yapmana gerek yok. Birbirinizi çok seviyorsanız ona değerli hissettirecek bir kaç şey alabilir ya da kendi emeklerinle yapabilirsin :)
eğer dediğin gibi maddi durumu iyiyse senden büyük bir hediye değil ona olan sevgini bekliyordur zaten canım o yüzden ona karşı sevgini ona göstermen yeterli<3
işin aslı ben arada resmi bir şey olmadan bu kadar pahalı hediye almayı hoş bulmuyorum, karşı tarafı maddiyatla etkileme gibi bu bence. çünkü erkek olsam düşünüyorum eğer maddi gücüm varsa karşımdaki maddiyattan etkileniyor imajı verdiyse paramı istediğimi elde etmek için kullanırdım, eğer karşımdaki ağzı açık bakıyorsa gözümde değeri inerdi açıkçası. ben olsam kabul etmezdim, sen böyle pahalı hediyeleri kabul ettikçe gözünde imajın iner benden söylemesi. kabul etme ki benim maddiyatıma ihtiyaç duymuyor, öyle parayla tavlanabilen boş kızlardan değil , zor elde edilen bir tip bu desin , kaliteli birisi desin bence, tabi sen bilirsin
Yazdıklarına katıldığım noktalar oldu ama o kadar yazdıktan sonra “tabi sen bilirsin” demen garibime gitti. Hani önce yaz yaz sonra yine de sen bilirsin demek
@travelerstudent yani soranın yazdıklarına bakılırsa, pek burdakileri dikkate almayacak gibi. 'En altta afilli bir kutu daha vardı kutuyu açmamla birlikte yeniden şok oldum. İçinden İphone 12 Pro Max çıktı hala çıldırıyorum yaaaa. ' diyen bir insanın benim dediğimi dikkate almayacağını düşünüyorum bu yüzden sen bilirsin dedim. çünkü zihniyetlerimiz farklı , ben aksine kızardım çıldırmazdım mutluluktan :) ayrıca benim düsüncem bunları yapan bir erkeğin cok da iyi niyetli olmayacağı, ama soran kisi baya etkilenmis gibi pek dediklerimizi dikkate alcagını sanmıyorum, bu yuzden sen bilirsin dedim
Ya sen çok film izliyorsun ki bence %80 filmlerin etkisine kapılıp olmayan bir olayı soru diye bize sunuyorsun... ya da sevgilin çok film izliyor. Kararsız kaldım hangi filmden ilham aldınız acaba diye ama... Seni giydirmesi, ne giyeceğine onun karar vermesi falan filan... Gereksiz bir teslimiyet bence tabii bu kurgu gerçekse
Dipnot: Bu olay tamamen gerçek, ben oradaki hediye kutusuyum.
Ben eski sevgilime doğum gününe 2011 model bitane bmw 3 kasa almişdim 3 sene önce doğum gününe ayni zaman ehliyetini yeni almişdi
Ben bunu iyi ve yerine bi hediyr zannetmişdim ama kendisi bunu hiç öyle argilamadi ve sonuçda arabayi almadi ve cok pis bozuldu yani bilemedim maddi hediyeler bu boyutlara güzel bişeymi sevgili zamaninda tavsiye etmiyorum simdiye kadar hayatimda aldığım (küçük) kişiye özel maddi hediyeler cok daha beğenilmişti ve cok daha faydasini gördüm ama herkes farkli senin yazişina göre sen kendini iyi pazarlamişin gibi geliyor bana
Yani şimdi herkesin maddi durumuna göre çok zengin bir kıza BMW alırsan bunu sorun etmez çünkü zaten onun ekonomik durumuna göre normal bir hediye ama orta bütçeli ya da askeri ücretli bir kıza bunu alırsan çok bozulur yani para göz kızlar hariç içinde sevgi anlam barıbdıran hediyeler daha samimi
@Qxgogoxixhş olsada olmasada aman bize ne merakdan böyle kizlarda var öyle kizlarda var aynisi erkeklere de gecerli bana Şu an birisi iphone pro max hediye etse 😆 airpods pro da alsaydin keşke derim 😀 kaşinani kaşicaksin
Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı.
Bu kadar pahalı bir hediye bende şühpe ve güvensizlik yaratırdı. Karşılığını veremeyeceğim hiç bir hediyeyi kabul etmezdim.. Böyle ağır bir yükün altına girmezdim. Heleki sevgisini pahalı hediyeler alarak göstermeye çalışan bir erkeği asla samimi bulmazdım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
4 5 yıllık bir ilişkidir birbirinizi iyi tanırsınız, bir çok şey yerine oturmuştur o zaman kabul edilebilir ama 5 6 aylık gibi çok yeni ilişkilerde böyle hediyeler kabul edilmemeli. Ayrıca telefonu geçtim içine koyduğu kıyafet ve ayakkabı biraz aşağılayıcı gibi geldi bana.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 461 cevap paylaştı.
Sevgiliyken bu tür hediyelerin alınması taraftarı değilim, kibarca teşekkür edip kabul etmediğimi söylerim ayrıca bir daha böyle bir şeye kalkışmaması için onu uyarırım..🤦♂️ Öyle bir hediyeyle karşıma çıkamaz çıkması söz konusu bile olamaz.. Her şeyden öncee ne tür hediyelerden hoşlanıp hoşlanmayacağımı bilmesi beni daha çok mutlu eder..🤗
Alışveriş & Hediyeler konusunda 556 cevap paylaştı.
Sevgilim olursa, Iphone 12 Max alacak param yok ve alamam. Zengin sevgili bana hediye ederse, ona teşekkür ederdim; ama ortalık kötü olduğundan dolayı kullanamazdım. Ortalık hırsız arsız dolu ve sokakta cebimden bir saniye bile çıkarmaya korkardım. En güvenli bulduğum ortamlar kendi evim ve arabam olurdu. Mevcut telefonum (Samsung Galaxy On 7) 4 senelik ve onu her yerde güvenle kullanırım.
Teşekkür etmez ona sadece bir telefon için neden bu kadar para verdi diye kızardım. Ben pahalı hediyelerin gösterişinden çok manevi değeri olan hediyelerin derinliğini seviyorum
Ben olsam kabul etmem aldıklarını Sonuçta bana ait değil, o onun parası Kesinlikle ailem dışında kimseden maddi bi hediye veya para kabul etmem, içim rahat olmaz Hiç bana göre değil Bence ona geri ver
bu anlattığın tür yok oldu kardeşim sene bilmem kaç bu bence son tür sahip cıkalım akjhsjkdhjksahkjsaf bu doğruysa helal olsun yanı bana sevgılım bunu yapsa sarılırım askım cok sağol ne gerek vardı der hepsını alırım asjkdashjfk
Üzülerek söylüyorum Evlenme teklifi yok. Adamın amacı Cinsellik yaşamak elbiseyi giy demesinin sebebi bu isteklerine hayır deme diye bu hediyeleri almış durumunu da biliyor olmalı. Seni böyle ucuz şeylerle kandırmaya çalışıyordur
napam ben bunu simdi zaten telefonum var ayrica ben iphone sevmiyom ki bu parayi daha güzel seyler icin harcaya bilirdik aptalll aptalll derdim neden sevenim yok adli calismam 😂
Teklif almazsan dert etme bu senaryolar hep iş yapar satarsın bir şirkete falan.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Oncelikle bu hediyeyi kabul etmezdim daha sonra bana pahalı hediyeler almak yerine iyi davranmasinin ve bana bağlı olmasının en büyük hediye olduğunu soylerdim bu konuda çok netim
Ya bence karşı taraf iyi bişey yapmaya çalışırken biraz abartmış.. Çünkü o kadar pahalı bir hediyeyi aldıktan sonra mahcup olacak insan çok olur. Şahsen ben kabul edemezdim
Ben olsam kızardım maddi durumlarımız belli niye böyle büyük bir şey alıyor ki ve ben telefonumdan memnunum gayet satardık kesin borca derde giderdi olacağı bu😅
Kızdaki şansa bak benim de sevdiğim çocuk zengin iphone 12 si mi ne var nerde beni bilmiyor bile uzaktan seviyorum çok şanslısın seni seveni sana değer vereni unutma ama ona hediye alma istiyorsan içinden geliyorsa al mesela saat alabilirsin yani ne bilim biraz tanıdıysan beklentisi yoksa alma istersen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şeyini veriyorsan çocuk da seni ödüllendirmiş işte. Parayla satın almış seni. Bir de evlilik teklifi mi edecek demez mi? 😂 Evlenecek erkekler hanım hanımcık kızları seçerler, bilmem anlatabildim mi?
anlık dilim tutulurdu 😀😀😀 inanamam 😂 teşekkürünü de ederiz bi şekilde ama ne renk almış işte ona göre sevincim katlanır siyah almaz ise daha çok sevinirim sevmiyorum siyah 😀
Herkes olumsuz yorum yapmış ama ben senin adına çok mutlu oldum kardeşim. Eğer çocuk iyi biriyle gerçekten senin ona değer verdiğini görmesini bile bi teşekkür kabul eder🥰🥰
Ben böyle bir hediyeyi kabul etmezdim. Maddi anlamı yüksek hediyeler karşısında sanki güç gösterisi gibi hissediyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
heeee canım heeee kapıya kutu gelmiş içinde ayyyfon ve çok şık elbise varmışmış çok fazla zengin erkek fakir kız dizileri izleme 🤣🤣 diğerleride ben istemem iade ederim demiş nah edersiniz.
Pahalı hediyeler sevmiyorum ben ya :/ götür geri ver demesem iyi:) kesin derim ya bir de iphone sa sevmiyorum ben iphone
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bana hep züğürtler denk geldi. Yemek paramı öderse arkamdan konuşur diye korkumdan içtiğim çayın parasını bile ben verdim. Bana denk gelse naparım bilmiyorum ama ayrılırsak iade etmem şartıyla kabul edebilirdim
1 aylık uzaktan ilişkim vardı. Mersinde yaşıyordu. Sadece otobüs biletini kendi aldı. Burada kalacağı otelin ücretini ben verdim ve giderken 900 tllik çok beğendiği bir ayakkabıyı aldım. Şimdiye kadar da ben hiç bir erkekten bu tarz bir jest görmedim. Yani bu olayın kızı erkeği yok. Yanlış kişiyi tercih etmemizle alakalı.
Senin buluşurken giyeceğin kıyafet ve ayakkabıyı bile o alıyo nasıl teşekkür edicen bilemiyorum gerçekten, keşke bu kadar görmemiş gibi davranmasan sen ona güzel pahalı hediyeler alamıycaksan onun aldığı hediyeleride kabul etmemelisin...
Öyle bişey olmayacağı için düşünmemede gerek yok chhmdkbd
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
asla kabul etmem ne münasebet ya. ben sevgilimle birlikteyken mağazalara girmem illa ki almak istiyor. ama resmiyette hiçbir şeyim değil o yüzden geri çevirirdim.
Büyük ihtimalle almam. Kocam değil sonuçta o kadar abartmasına gerek yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilin bir ezik. Hediye dediğin o şekilde olmaz. Zenginler pahalı şey almaz tersine f/p ürünü alır. Geriye arttırdıkları parayı yatırım ürünü yaparlar. Sevgilin tam anlamıyla kendini bilmez.
Ben hayatımda olaya bu kadar a*talca yaklaşan birini görmedim. Yatırım ürünü derken muhtemelen kendisinden faydalanmaktan bahsediyorsun. Ulan o paraya gider her gün 1000 TL’den 15 gün boyunca eskort sker farklı farklı. Yani bu davranışında samimi olamaz mı? Seviyordur, sevdiği için bunu yapmış olamaz mı?